Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η απορία που εξέφρασα είναι οτι δεν ξέρω ποσο μεγάλες μπουκιές τρώς ή οχι.
Τιποτα παραπάνω.
Ο Εκτοράς μπορεί να ξέρει.
Καλώς.
Δεν αλλάζει κάτι στην συζήτηση αν είσαι μουνάρα ή αν είσαι άσχημη.
We are nicks. ;)

ναι μωρε το καταλαβα...εαν σε ενδιεφερε το αν ειμαι μουναρα ή ασχημη θα ειχαμε προβλημα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
για ποια σκεφτεσαι?
απλα ολοι εχουν παπια σκουτερ λογο οικονομιας
τις μεγαλες τις βγαζουν κανα σουκου κ αν
μπα δεν έχω μπει στην διαδικασία να ψάξω στα σοβαρά είναι μια αναλαμπή που έφαγα πριν κάτι μήνες, φεύγει και ξανάρχεται από τότε, έχω κάτι μέρες πάλι που το σκέφτομαι συνέχεια..

ο βάρος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το σκεφτόμουν από τον χειμώνα, αν διαβάζει τώρα θα με βρίσει :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αστην τωρα αγχωθηκε μη πεσει στα ματια μας. μπορει να διοχετευσε λαθος φωτογραφιες, ειναι μουναρα

ε ρε κομπλεξ

εαν με ενδιεφερε εστω και λιγο η αποψη σου θα σε προσκαλουσα στο μσν και θα σου ανοιγα καμερα...δεν εχω τετοια κολληματα...οπως εχω και καποια ατομα απο δω μεσα στο fb τα οποια μπορουν να δουν ανετα τα μουτρα μου...δυστυχως για σενα δε με ενδιαφερει καθολου η αποψη σου...αυτο ειναι το θεμα...αποδεξου το και παιξε με τον αχαχουχα ή καποιον αλλον :)

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εαν με ενδιεφερε εστω και λιγο η αποψη σου θα σε προσκαλουσα στο μσν και θα σου ανοιγα καμερα...δεν εχω τετοια κολληματα...οπως εχω και καποια ατομα απο δω μεσα στο fb τα οποια μπορουν να δουν ανετα τα μουτρα μου...δυστυχως για σενα δε με ενδιαφερει καθολου η αποψη σου...αυτο ειναι το θεμα...αποδεξου το και παιξε με τον αχαχουχα ή καποιον αλλον :)

Mounitsa να σε προσθέσω??
Καλό παιδί είμαι :)
Αλήθεια!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μπα δεν έχω μπει στην διαδικασία να ψάξω στα σοβαρά είναι μια αναλαμπή που έφαγα πριν κάτι μήνες, φεύγει και ξανάρχεται από τότε, έχω κάτι μέρες πάλι που το σκέφτομαι συνέχεια..

ο βάρος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το σκεφτόμουν από τον χειμώνα, αν διαβάζει τώρα θα με βρίσει :grin:

τα μηχανακια ειναι οπως τα μουνια.Αν δεν καβαλας αυτο που σε καυλωνει θα ξενερωνεις μετα.Οποτε γνωμη μου να παρεις αν πραγματικα θες πολυ καποια εκτος να το θες για οικονομιασε βενζινη

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τι μαλακας  :2funny:

παιξε μονος σου μαζι της τωρα γιατι μου φορτωθηκε και τη βαριεμαι.

εαν ψαχτεις λιγο θα δεις οτι μονιμως εσυ μου απευθυνεις το λογο...μου εισαι ιδιαιτερα αδιαφορος και βαρετος...αρχικα ειχες λιγο χαβαλε...πλεον μονοτονος...το ποιος φορτωνεται σε ποιον ειναι προφανες...
οι πληροφοριες αλλωστε κυκλοφορουν γενικοτερα...για ολα τα μελη ;)

:d-spam:  

Αυτό το χαμογελάκι  :) είναι πολύ διεστραμένο και παρανοικό  :2funny: :2funny: :2funny:

σαν εμενα :)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Γκαντεμη....    :birdman: :birdman: :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οι καλοθελητες που λεγαμε. τελος τωρα ξεφορτωσου με.

εφοσον μπορουν να διοχετευσουν πληροφοριες μπορουν και να την αποθηκευσουν....εσυ αγορι μου με εχεις δει ή απλα πουλας μαγκιες? εαν απλα πουλας μαγκιες μπορεις να μου κλασεις τα αρχιδια με μεγαλη φορα :)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
τι μαλακας  :2funny:

παιξε μονος σου μαζι της τωρα γιατι μου φορτωθηκε και τη βαριεμαι.
 :tickedoff:
:tickedoff:
Με μένα τί θα γίνει ρε παιδιά.
Θα με παίξει κανείς ή να φύγω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom