mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Προσπαθώ να σε δέσω
Απ την πρώτη στιγμή που σε είδα ένιωσα κάτι![]()
φαγουριτσα?
Προσπαθώ να σε δέσω
Απ την πρώτη στιγμή που σε είδα ένιωσα κάτι![]()
τι ειναι το πουα μωρη που το λες ολη την ωρα
Για καποιον περιεργο λογο, το θρεντ αυτο μου φαινεται ανευ ουσίας.
Καλά εμένα. Τον Λάκη δεν τον διαβάζεις που τον έχεις και υπό προστασία στα νπ?
Pick up artists.
Όλο μαλακίες.
Λύσσα με τις τακτικές των pua που πλέον δεν βοηθάνε τον άμοιρο να πάρει θάρρος αλλά να πατήσει στις ανασφάλειες της γκόμενας ώστε με τεχνάσματα να την καταφέρει. Πόσο λούζερ παίζει να είσαι?
Για καποιον περιεργο λογο, το θρεντ αυτο μου φαινεται ανευ ουσίας.
το χειροτερο απ'ολα ειναι να εισαι γυναικα,και να κλαιγεσαι στο μπου,επειδη δεν σου καθεται ουτε αρσενικη,ουτε θυλικη γατα
Δενκαι λίγο γιατί θα πάθεις προστατίτιδα.
τι ειναι το πουα μωρη που το λες ολη την ωρα
Γιατί φωνάζεις βασικά?
Ναι, με έχει ρίξει γκόμενος έτσι, δεν το αρνούμαι. Αλλά λουζεριά δεν είναι? Κι εκτός των άλλων, γουστάρεις μια ανασφαλή γκόμενα δίπλα σου? Όπως και να το δεις, μπάζει το θέμα.
πρεπει να τους απαγορευσω να μιλανε το κερατο μου...
Γιατί φωνάζεις βασικά?
Ναι, με έχει ρίξει γκόμενος έτσι, δεν το αρνούμαι. Αλλά λουζεριά δεν είναι? Κι εκτός των άλλων, γουστάρεις μια ανασφαλή γκόμενα δίπλα σου? Όπως και να το δεις, μπάζει το θέμα.
Οταν εγραψα το παραπανω άκυρο ποστ μου, ειπα μεσα μου ότι αν βρεθεί καποια να απαντησει σε τοσο ακυρο ποστ, θα πρεπει να εχει τρελο κολλημα μαζι μου.Τι σε νοιάζει το φόρουμ βρίθει από θρέντ γεμάτα ουσία![]()
φαγουριτσα?
Ερωτημα.... Πως "δενεται" μια γκομενα...
Απαντηση .... Εκτος απο ενα δυο μεταξωτα μαντιλια για αισθησιακα παιχνιδια και με αυτα....
ο πιο σύντομος δρόμος είναι η ευθεία...δε μου αρεσουν οι ευθειεςβαρετες...
Ειναι νεοs.........νιουφηs..........δεν ηξερε
Τωρα πια.........εμαθε ....
Οι ρομαντικοι πεθαινουν αργοτερα η νωριτερα απ τουs αλλουs??![]()
Οταν εγραψα το παραπανω άκυρο ποστ μου, ειπα μεσα μου ότι αν βρεθεί καποια να απαντησει σε τοσο ακυρο ποστ, θα πρεπει να εχει τρελο κολλημα μαζι μου.
Και απαντησες εσυ.
Εκπληξη ομολογω.