Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Συμφωνώ απόλυτα …δικό σου? ή το έκλεψες από κανένα κοσμοπολιταν :2funny:
Γιατι θεωρεις οτι οσα λεω η γραφω ειναι κοπυ πειστ ?

Το ενδεχομενο μιας κοινης λογικης δεν το σκεφτηκες ?

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Και ομως φιλε αχαχουχα στην σχεση αυτα ειναι το αλατοπιπερο,το "δεν το θελω,δως μου κι αλλο" που σου λεει η γυναικα με τον τροπο της.Προσωπικα εμενα αυτο οταν της το λεω με παραδειγματα δικα της λυνεται στα γελια και οταν μου λεει κι αυτη τα δικα μου λυνομαι εγω,εξαλλου ολοι θα κανουμε τις μηχανορραφιες μας στην αρχη,μετα θα φανει η ελξη και αν τυχει σχεσης το πραγμα η οχι,χαιρετω και ευχαριστω για την συμμετοχη!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Φυσικα. Ειναι λογικο καποιος να διαβαζει τις κριτικες που αφορουν τη δουλεια του, ωστε να γινεται καλυτερος.  :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχχαχαχαχαχαχ μου βγηκε το νερο που επινα απτη μυτη  :rockon:

:2funny:
το ότι μπαίνεις σε μπουρδελοσάιτ και ποστάρεις γυναικείους κώλους είναι νορμάλ? :uglystupid:
:o Μα δεν ειναι??? :grin: :grin: :grin:

Αμα σε φτιαχνουν.
:2funny: :2funny: εγκυκλοπαιδιακες γνωσεις καλε μου :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γιατι θεωρεις οτι οσα λεω η γραφω ειναι κοπυ πειστ ?

Το ενδεχομενο μιας κοινης λογικης δεν το σκεφτηκες ?
Δεν ειναι κοινη λογικη. Ειναι κλισε απο τα περιοδικα και τις ρομαντικες κομεντι.

Lestat21

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και ομως φιλε αχαχουχα στην σχεση αυτα ειναι το αλατοπιπερο,το "δεν το θελω,δως μου κι αλλο" που σου λεει η γυναικα με τον τροπο της.Προσωπικα εμενα αυτο οταν της το λεω με παραδειγματα δικα της λυνεται στα γελια και οταν μου λεει κι αυτη τα δικα μου λυνομαι εγω,εξαλλου ολοι θα κανουμε τις μηχανορραφιες μας στην αρχη,μετα θα φανει η ελξη και αν τυχει σχεσης το πραγμα η οχι,χαιρετω και ευχαριστω για την συμμετοχη!

Το θέμα είναι να την "δέσεις" νόμιζα φίλος  :think:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
εδω στο γκετο μαν γαμαμε δεν παιζουμε μονο γαμαμε :zfuck:
γαμαμε δεν παιζουμε μονο γαμαμε δεν παιζουμε μονο γαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονο  :)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
γαμαμε δεν παιζουμε μονο γαμαμε δεν παιζουμε μονο γαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονογαμαμε δεν παιζουμε μονο  :)
Το εμπεδωσαμε νομιζω και με νοητικη υστερηση  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειναι κοινη λογικη. Ειναι κλισε απο τα περιοδικα και τις ρομαντικες κομεντι.

:smitten:
592238_155733324451330_824194596_n.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Όλο μαλακίες.
Λύσσα με τις τακτικές των pua που πλέον δεν βοηθάνε τον άμοιρο να πάρει θάρρος αλλά να πατήσει στις ανασφάλειες της γκόμενας ώστε με τεχνάσματα να την καταφέρει. Πόσο λούζερ παίζει να είσαι?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

:2funny:
Όλο μαλακίες.
Λύσσα με τις τακτικές των pua που πλέον δεν βοηθάνε τον άμοιρο να πάρει θάρρος αλλά να πατήσει στις ανασφάλειες της γκόμενας ώστε με τεχνάσματα να την καταφέρει. Πόσο λούζερ παίζει να είσαι?

Το pua είναι θεικό ρε χαζήηη το εξυμνεί κ ο Λάκης  :cheesy:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
τυπε στο κλασιμο να την εχεις ετσι σου γινετε κολιτσιδα