Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
τι αγένεια![]()
Ο μονο ςαγενης εισαι εσυ που χεζεις παντου...Ουτε το σκυλι του μπαρου δεν κανει ετσι....
τι αγένεια![]()
πραγματικα δεν ξερω....και πραγματικα βαριεμαι να το συζητησω....συγγνωμη... :-
δεν πηδαν και τον κοσμα οι μαυροι να την παιξουμε λιγο καυλωνοντας.....Δεν εχετε πλακα σημερα.....
αυτό δεν είναι αγένεια είναι εκδήλωση φυσικής ανάγκηςΟ μονο ςαγενης εισαι εσυ που χεζεις παντου...Ουτε το σκυλι του μπαρου δεν κανει ετσι....![]()
![]()
![]()
οχι κεφαλαια ρε μαν.ΤΡΑΒΑ ΨΩΦΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ
τον ξεσκισαν εχθες κ του εδωσαν ρεπο σημεραδεν πηδαν και τον κοσμα οι μαυροι να την παιξουμε λιγο καυλωνοντας.....![]()
δεν πηδαν και τον κοσμα οι μαυροι να την παιξουμε λιγο καυλωνοντας.....![]()
ουτε τον πατο του Λιλα να χες.αυτό δεν είναι αγένεια είναι εκδήλωση φυσικής ανάγκης![]()
αυτό δεν είναι αγένεια είναι εκδήλωση φυσικής ανάγκης![]()
τον ξεσκισαν εχθες κ του εδωσαν ρεπο σημερα![]()
![]()
![]()
ΤΡΑΒΑ ΨΩΦΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ
Μαλακιες λες. Οι εικονα με προβατα κτλ δεν υπαρχει.αλλο η οργανωση και αλλο το προβατο
μπιν δερ νταν δατ....εχω περασει ενα φεγγαρι απο κνε διερευνητικα να δω τι παιζει...εφυγα νυχτα τρεχοντας
Αργησες λιγο αλλα το καταλαβες.ΤΡΑΒΑ ΨΩΦΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ
τον ξεσκισαν εχθες κ του εδωσαν ρεπο σημερα![]()
![]()
![]()
ο λίλας το έχει ίνπουτ εγώ άουτπουτουτε τον πατο του Λιλα να χες.
ο δημητράκης πουλάει τρέλα αλλά τα 'χει τετρακόσια, νομίζεις ότι εσύ γελάς μ'αυτόν όμως αυτός είναι που γελάει μαζί σου ;) ;)Νεξτ ταιμ τραβα βιντεο και συ οπως το αλλο το καθυστερημενο....![]()
τι αγένεια![]()
ναι βρε....Γι αυτο του χει ανοιξει ο κωλος και δεν κραταει τιποτα.... :-
οχι κεφαλαια ρε μαν.
ο δημητράκης πουλάει τρέλα αλλά τα 'χει τετρακόσια, νομίζεις ότι εσύ γελάς μ'αυτόν όμως αυτός είναι που γελάει μαζί σου ;) ;)
ο λίλας το έχει ίνπουτ εγώ άουτπουτ
ο δημητράκης πουλάει τρέλα αλλά τα 'χει τετρακόσια, νομίζεις ότι εσύ γελάς μ'αυτόν όμως αυτός είναι που γελάει μαζί σου ;) ;)
Μαλακιες λες. Οι εικονα με προβατα κτλ δεν υπαρχει.
Μαλλον θες να πεις οτι τα συντοφια σε εδιωξαν.
Αργησες λιγο αλλα το καταλαβες.
Για τον Νωντα μου κανεις.![]()