gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καθε μερα τον πηδαν εδω,την εκθεση τι την ηθελες;οχι πηγα να δω πως σε πηδουσαν δυο αραπηδες![]()
καθε μερα τον πηδαν εδω,την εκθεση τι την ηθελες;οχι πηγα να δω πως σε πηδουσαν δυο αραπηδες![]()
κάτσε μαν νομίζω με γάμησε η πηνελόπημπερδευεσαι με τους φανους τις αποκριες μαν![]()
με γάμησεςοχι πηγα να δω πως σε πηδουσαν δυο αραπηδες![]()
οχι πηγα να δω πως σε πηδουσαν δυο αραπηδες![]()
ειναι ακομα ανοιχτο τελικα?
αν μεινεις αγαμητος στο ραδιο τοτε να εξετασεις αλλα ενδεχομενα...πλαστικη, μεταναστευση κλπ...
με απειλεις?![]()
[move][move][/move]
Μαν ειχε και τα καλα της η ΚΝΕ. ;)σας μοίραζαν και φασολάδα σε κεσεδάκια στο τέλος μαν![]()
Ο Λακης προφανως γνωριζει και με εχει απειλησει πως στον δευτερο γυρο δεν θα γινουν λαθη. Ολοι θα πεθανουμε.
Την μορφη παλης ο καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα.
Αλλα εχω κανει και απο αυτα που λες.![]()
2 μαζι οχι ομως!!!!καθε μερα τον πηδαν εδω,την εκθεση τι την ηθελες;![]()
![]()
αρλούμπεςτο μαλακας κολλαγε στα προβατα του κκε που διαδηλωνουν συντεταγμενα
η μορφη παλης εξαρταται απο τις εκαστοτε συνθηκες
μεταναστευση ετσι κιαλλιως την σκεφτομαι
που ξερεις του χρονουν μπορει να ειμαστε πλαι πλαι στα σταρμπακς στην οξφορντ στρεετ.Εσυ ταμειο εγω να βαζω ζαχαρινη στον καφε λατε
το μαλακας κολλαγε στoυς παπαζοληδες του κκε που διαδηλωνουν συντεταγμενα
[move][/move]
Η επιλυση ενος προβληματος απαιτει ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Και οχι σπασμωδικες κινησεις απο ατομα που δεν ξερουν τι κανουν ουτε για το τι ακριβως παλευουν. Αλλωστε η αληθεια ειναι οτι με εδιωξαν απο την ΚΝΕ.το μαλακας κολλαγε στα προβατα του κκε που διαδηλωνουν συντεταγμενα
Ακριβως.αρλούμπες![]()
Ποσες φορες σε εχεσε το σκυλι σημερα????
οχι στο ταμειο ειμαι επικινδυνη....στη λατζα καλυτερα...
αμα ειναι να μεταναστευσω σιγα μην παω Αγγλια
Η επιλυση ενος προβληματος απαιτει ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Και οχι σπασμωδικες κινησεις απο ατομα που δεν ξερουν τι κανουν ουτε για το τι ακριβως παλευουν. Αλλωστε η αληθεια ειναι οτι με εδιωξαν απο την ΚΝΕ.
Δεν χωραει ενοπλη παλη στις σημερινες συνθηκες. ;)
Ακριβως.
ραδιο μονος μου λεω να σκασω.θα αραξω μπαρ να πινω το ποτακι μου κ θα κοψω κινηση αν με κοζαρει καμια κλπ.τι λες καλη στρατηγικη?λες να παρω κανεναν μαζι μου για ξεκαρφωμα?
Δεν εχετε πλακα σημερα.....
πραγματικα δεν ξερω....και πραγματικα βαριεμαι να το συζητησω....συγγνωμη... :-