mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Γιατι τι εκανα;
Και ποια η τιμωρια;
για την τιμωρια θα σε παραπεμψω στον τσουλι...θα σου βρει κατι που να σου αξιζει
το τι εκανες θα το σκεφτεις μονος σου...
Γιατι τι εκανα;
Και ποια η τιμωρια;
Που το κερδίζεις πάντα και παίρνεις τα πάνω σου.μονοπολι μπλιαχ....
σκακι παιζω αλλα χανω και ξενερωνω οποτε παιζω μονη μου με το πισι![]()
Όχι δεν ισχύει αυτό..Εγώ που είμαι 36 και άλλες που ξέρω στην ηλικία μου,δεν πατάμε σε αυτά.Τύποι μην χάνετε το χρόνο σας άδικα. Το 95% των χρηστιών στα παιχνίδια είναι >30!
δεν εχω ψυχη εγω ειμαι σκυλος.θα μαθω πως να γραφτω και θα σας γαμησω με πορτες.φοβαμαι μηπως χασεις γμτ αλλιως θα σε επαιζα εγω ενα μολις ανοιγες λογαριασμο...δε θα ηθελα να τραυματιστει η ψυχουλα σου στην πρωτη σου επαφη τετοιου τυπου...
θα σου μάθω μερικά ανοίγματα για να μην χάνεις.μονοπολι μπλιαχ....
σκακι παιζω αλλα χανω και ξενερωνω οποτε παιζω μονη μου με το πισι![]()
Πόσων χρονων εισαι ρε τύπε?Μήπως θα με βγάλετε και μπαρότσαρκα να μου κάνετε κανένα φροντιστήριο;![]()
Καποτε πρεπει να καταλαβεις οτι κανω πλακα.για την τιμωρια θα σε παραπεμψω στον τσουλι...θα σου βρει κατι που να σου αξιζει
το τι εκανες θα το σκεφτεις μονος σου...
Εγω λέω να παίξωδεν εχω ψυχη εγω ειμαι σκυλος.θα μαθω πως να γραφτω και θα σας γαμησω με πορτες.
Γιατι, εκεινη μιλαει σοβαρα?Καποτε πρεπει να καταλαβεις οτι κανω πλακα.![]()
Ελπιζω πως οχι.Γιατι, εκεινη μιλαει σοβαρα?
το νιτσάκι μου είναι ελληνίδα όχι ελλεεινίδα σαν τις άλλες >για χάρη της θα πλένω και τα πιάτα στο σπιτικό που θ'ανοίξουμε
![]()
Πόσο δείχνω;Πόσων χρονων εισαι ρε τύπε?
Την εχασες και συ στην διαδρομή έ;δεν εχω ψυχη εγω ειμαι σκυλος.θα μαθω πως να γραφτω και θα σας γαμησω με πορτες.
κανω πολυ παρεα με σκυλες αδερφε.Την εχασες και συ στην διαδρομή έ;
Νταξει γκομενα εισαι σιγουρα.Πόσο δείχνω;
Ναι, και άλλη καλύτερη δουλειά δεν έχω να κάνω απ' το να μιλάω μαζί σας.Νταξει γκομενα εισαι σιγουρα.
Για παντα δικος σου ΛΙΛΑ μουυυυ
http://[URL unfurl="true"]www.colourbox.com/preview/2001685-258188-inscription-i-love-you-with-abstract-heart-on-the-paint-wall.jpg[/img[/URL]]
o kosnik σου!!!μακια :-* :-*
[/quote]
cosmopolitan το καναμε.... :jerking:
Που το κερδίζεις πάντα και παίρνεις τα πάνω σου.![]()
δεν εχω ψυχη εγω ειμαι σκυλος.θα μαθω πως να γραφτω και θα σας γαμησω με πορτες.
Δεν θα ησουν και η πρωτη.Ναι, και άλλη καλύτερη δουλειά δεν έχω να κάνω απ' το να μιλάω μαζί σας.