mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
πρόσεχε μαν θα σε βάλει στο βρακί της αυτή![]()
στον εαυτο σου αναφερεσαι?
πρόσεχε μαν θα σε βάλει στο βρακί της αυτή![]()
ρε φίλε πας καλά βραδιάτικαθέλω να παντρευτώ την μουνίτσα και ας μην γαμήσω ποτέ :'(
Το ταβλι ειναι ξενερωμα ρε συ.μπορω να σε βοηθησω αμα θες για να γραφτεις...αμα ειναι να βοηθησω να βγαλεις γκομενα θα το κανω με την ψυχη μου...ταβλι παιζεις αληθεια?
ναι ναι ταβλι
όπα υπερβολή αυτό χάνεις την αξιοπιστία σουΑυτο που ειπες, μονο μια μου το εχει πει.
Μετα απο ενα μηνα την πηδηξα![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταβλι ειναι ξενερωμα ρε συ.
Επισης στις λεξοκοντρες μπορεις να βαλεις επιτηδες και καμια προστυχη λεξη, ωστε να πεις "αχ συγνωμη" και να απαντησει αυτη "δεν πειραζει". Εχει ηδη τσιμπησει![]()
Πρώτον, δεν ισχυει.Τύποι μην χάνετε το χρόνο σας άδικα. Το 95% των χρηστιών στα παιχνίδια είναι >30!
Το ταβλι ειναι ξενερωμα ρε συ.
Επισης στις λεξοκοντρες μπορεις να βαλεις επιτηδες και καμια προστυχη λεξη, ωστε να πεις "αχ συγνωμη" και να απαντησει αυτη "δεν πειραζει". Εχει ηδη τσιμπησει![]()
Εισαι υγρη απο μονη σου δηλαδη.![]()
ενταξει γουσταρω τη μουνιτσα δε λεω, αλλα το αποθυμενο μου ειναι ο ΛΙΛΑΣ αααχχχχ![]()
![]()
σκάκι, monopolyμπορω να σε βοηθησω αμα θες για να γραφτεις...αμα ειναι να βοηθησω να βγαλεις γκομενα θα το κανω με την ψυχη μου...ταβλι παιζεις αληθεια?
ρε φίλε πας καλά βραδιάτικα![]()
Γιατι τι εκανα;σε τρωει ο κωλος σου
Εκμεταλλευσου το.Έχουμε τους Τσακ Νόρις του καμακιού ανάμεσά μας.
Προσωπικά, θα προτιμούσα μία κοντά στην ηλικία μου.Πρώτον, δεν ισχυει.
Και δευτερον, τι προβλημα υπαρχει με τις >30?
μην παιζεις με την τιμη μου...ειναι ο,τι μου εχει απομεινει
σκάκι, monopoly![]()
Μήπως θα με βγάλετε και μπαρότσαρκα να μου κάνετε κανένα φροντιστήριο;Εκμεταλλευσου το.