Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Βαλε μουστακι να μην σε αναγνωρισουν...
... ν το ξυρίσω εννοείς
Βαλε μουστακι να μην σε αναγνωρισουν...
Ασ'το οπως ειναι, χοντρο σαν του Ζαπατα.... ν το ξυρίσω εννοείς![]()
... ν το ξυρίσω εννοείς![]()
... ν το ξυρίσω εννοείς![]()
τα μισά και πλέον είναι με παπαζόλη δεν ντρέπομαι το λέω
Εσυ παντως δεν πρεπει να εχεις παραπονο.
Βγηκαν στην φορα τα πμ σου.![]()
Τι λες ρε μαν εδω εχουν χεστει πανω τους.Αμαν πια, 2.400 επισκεπτες γαμω το συρσιμο μου.
Δεν πατε για υπνο?
Δεν θα μαθεις ποτε ποιος η ποια μου στειλνει πμ.τα μισά και πλέον είναι με παπαζόλη δεν ντρέπομαι το λέω![]()
μήπως σχολιάζεις γόβες με την λουκία μωρή χαμούραΔεν θα μαθεις ποτε ποιος η ποια μου στειλνει πμ.![]()
Διπλα οποτε μπορω ριχνω καμια συμβουλη.μήπως σχολιάζεις γόβες με την λουκία μωρή χαμούρα![]()
είχα γνωρίσει στον στρατό τύπο απ'το ξηρόμερο που μιλούσε δική του γλώσσα δεν καταλάβαινα λέξη απλώς έγνεφα από ευγένειαΑυτος μικρος Αποκριες και 25η Μαρτιου το ιδιο ηθελε να ντυθει συνεχεια![]()
δεν μπορεί να είναι η βαλβίδαΔιπλα οποτε μπορω ριχνω καμια συμβουλη.
Παλι λαθος εισαι.![]()
Τυπε, αυτοι απο το Αγρινιο και την Καρδιτσα, οταν αρχισει το μοτερακι δεν καταλαβαινεις γρι...είχα γνωρίσει στον στρατό τύπο απ'το ξηρόμερο που μιλούσε δική του γλώσσα δεν καταλάβαινα λέξη απλώς έγνεφα από ευγένεια![]()
http://[URL unfurl="true"]www.freeimagehosting.net/newuploads/v1hbt.jpg[/img[/URL]] :headbang2:
[/quote]ο βουλευτης της καρδιας μας...πολυαγαπημενος ελληνας.μονο απο αυτον θα παρει 1% ο μιχαλολιακος. :headbang3: :headbang3:
Οπως ειπα και πριν δεν θα μαθεις ποτε.είχα γνωρίσει στον στρατό τύπο απ'το ξηρόμερο που μιλούσε δική του γλώσσα δεν καταλάβαινα λέξη απλώς έγνεφα από ευγένεια
δεν μπορεί να είναι η βαλβίδαθα διαγραφώ
![]()
Καρδιτσα.Τυπε, αυτοι απο το Αγρινιο και την Καρδιτσα, οταν αρχισει το μοτερακι δεν καταλαβαινεις γρι...![]()
με τιμαει αφανταστα που τρεις εξ αυτων διαβαζουν τις συμβουλες μου για το στοιχημα.....θα πανε μπροστα τα παιδια αυτα3.400 οι επισκεπτες.
Αντι να πανε για υπνο, εβαλαν και ξυπνητηρι καποιοι για να μπουν. Ελεος.
Στα Τρικαλα ισχυει το τριπτυχο "Τυρι Μουνι Ποδηλατο"Οπως ειπα και πριν δεν θα μαθεις ποτε.
Καρδιτσα.
Παμε ουισκια?
Παντως γεματο ποδηλατα ειναι εκει.
ετσιαια ιδα οπς ειχα τν μπαλα, γλεπου ντς σουδα μνια νιρτσιελα.είχα γνωρίσει στον στρατό τύπο απ'το ξηρόμερο που μιλούσε δική του γλώσσα δεν καταλάβαινα λέξη απλώς έγνεφα από ευγένεια![]()
ψαρ κνουπ και μνι για το μεσολόγγιΣτα Τρικαλα ισχυει το τριπτυχο "Τυρι Μουνι Ποδηλατο"
αυτά αραμαϊκά είναι, γιατί εγώ από το Αγρίνιο Ντε Τζανέιρο είμαι και δεν κατάλαβα γρι.ετσιαια ιδα οπς ειχα τν μπαλα, γλεπου ντς σουδα μνια νιρτσιελα.