διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.437
- Πόντοι
- 5.006
Μετα τις τρεις θα σε γράψουν στ΄αρχίδια τουςρε για μία εξουσιοδότηση σε αστυν. τμήμα αν πάω αύριο κατά το μεσημεράκι θα μ τηνε κάνουν ?![]()
![]()
Μετα τις τρεις θα σε γράψουν στ΄αρχίδια τουςρε για μία εξουσιοδότηση σε αστυν. τμήμα αν πάω αύριο κατά το μεσημεράκι θα μ τηνε κάνουν ?![]()
![]()
ε θα δωσεις κ συ κατι ομως... :oρε για μία εξουσιοδότηση σε αστυν. τμήμα αν πάω αύριο κατά το μεσημεράκι θα μ τηνε κάνουν ?![]()
![]()
ποσους αντρες εχεις δει οταν σε προσσεγγιζουν για σεξ να θελουν την χρηση προφυλακτικου;
σορρυ φιλε >Γιατι φερεσαι μαλακωδως;
Το ειδα το λαθος αμεσως, και το διορθωσα πριν το ποσταρεις,
ομως εσυ εκει, να παραλλαξεις το ποστ μου και να κρατησεις το ν.
Ο Σταμ και ο Παπατρολης ειναι πιτσιρικαδες, εσυ τι δικαιολογια εχεις;
αν βαλεις μινι φουστα ναιρε για μία εξουσιοδότηση σε αστυν. τμήμα αν πάω αύριο κατά το μεσημεράκι θα μ τηνε κάνουν ?![]()
![]()
την ονομαζεις ετσι ελαφρα τη καρδια πουτανα να ξερεις.ποσους αντρες εχεις δει οταν σε προσσεγγιζουν για σεξ να θελουν την χρηση προφυλακτικου;
Γιατι φερεσαι μαλακωδως;
Το ειδα το λαθος αμεσως, και το διορθωσα πριν το ποσταρεις,
ομως εσυ εκει, να παραλλαξεις το ποστ μου και να κρατησεις το ν.
Ο Σταμ και ο Παπατρολης ειναι πιτσιρικαδες, εσυ τι δικαιολογια εχεις;
Ε μην λεμε και μαλακιες τωρα.ποσους αντρες εχεις δει οταν σε προσσεγγιζουν για σεξ να θελουν την χρηση προφυλακτικου;
![]()
![]()
![]()
καλο σιγα ρε που σας προσεγγιζουν κιολας![]()
![]()
α ρε δημητρακης που σου χρειαζεται τωρα![]()
![]()
![]()
ξεσπαθωσαν και οι ελλεηνιδες![]()
![]()
σορρυ φιλε >
:-*
ποσους αντρες εχεις δει οταν σε προσσεγγιζουν για σεξ να θελουν την χρηση προφυλακτικου;
Μετα τις τρεις θα σε γράψουν στ΄αρχίδια τους![]()
Πηγαινε 10-11........Το πρωι πινουν καφε, στιs 12 κολατσιο....μια σχολανε........Να γραψουν υπερωρια για σενα??ρε για μία εξουσιοδότηση σε αστυν. τμήμα αν πάω αύριο κατά το μεσημεράκι θα μ τηνε κάνουν ?![]()
![]()
αυτο ειναι πολυ θετικοδεν μ έχει τύχει κανείς που να το πήγαινε για ακάποτο![]()
δεν μ έχει τύχει κανείς που να το πήγαινε για ακάποτο![]()
αν βαλεις μινι φουστα ναι
Πηγαινε 10-11........Το πρωι πινουν καφε, στιs 12 κολατσιο....μια σχολανε........Να γραψουν υπερωρια για σενα??
Βαλε μουστακι να μην σε αναγνωρισουν...δεν έχω ξαναπάει :<
χαχαχαχαχχα μίνι φούστααα![]()
δεν έχω ξαναπάει :<
ποσους αντρες εχεις δει να σε προσσεγγιζουν για σεξ;