baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
αν κερνας και αντεχεις να με αντικρισεις οκΠου εχεις βαρδια, να περασουμε να σε "τιμησουμε";
αν κερνας και αντεχεις να με αντικρισεις οκΠου εχεις βαρδια, να περασουμε να σε "τιμησουμε";
ακριδα?οχι κανουν τσαινις παρτυ
θα ντυθουν ολες γκεισες
μαλλον τζαπανις παρτυ επρεπε να γραψω
η καλυτερη παλακιδα ειναι ο ταρτουφης η ακριδα![]()
το ζωδιο σου στο κινεζικοακριδα?![]()
3 πράγματα πρέπει να προσέξεις:
H "πλώρη" της σέλας να είναι χαμηλά, για να μην έχεις στο μέλλον προβλήματα με τον προστάτη.
Το ύψος της σέλας να είναι στο κατάλληλο ύψος, για να μη φθείροντε τα γόνατα.
Να ρυθμίσεις το λαιμό ώστε να αισθάνεσαι άνετα με τη μέση σου.
Το πως μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά, μπορείς να ρωτήσεις σε ένα ποδηλατάδικο ή να βρεις οδηγίες στα ελληνικά site.
Επίσης αν είναι να ασχοληθείς με βουνό, καλό θα είναι να αγοράσεις πετάλια SPD και τα κατάλληλα παπουτσάκια (βοηθάνε πάρα πολύ +30%).
Εύχομαι να την ευχαριστηθείς την όλη φάση με το ποδήλατο και να το σπάσεις σύντομα...![]()
μωρη?το ζωδιο σου στο κινεζικο
αυτο σε πειραξε μωρη πορνη![]()
:-*μωρη?:'(
Σκιαχτηκα τωρα παιδαρα.αν κερνας και αντεχεις να με αντικρισεις οκ![]()
άξιος:-*
ο σφερδε παιρνει το βραβειο της μαλακιας πρωτου ποστ![]()
Τοτε ημανε αγνος και ρομαντικος.πρώτο μήνυμα σφεπερίμενα ότι θα αφορούσε νανά ταλατά :'(
Σκιαχτηκα τωρα παιδαρα.
Σταμ, Νωντας, Λακης, τωρα και Μπαρος στη λιστα με τους λεβεντες ψωλαραδες...
όπα όπα νέα υποψηφιότητα από σταμάτη:-*
ο σφερδε παιρνει το βραβειο της μαλακιας πρωτου ποστ![]()
Έγω κάνω πάντα την ίδια μαλακεία!! Τα χα με μια ένα χρονο.....το πως χωρίσαμε μεγάλη ιστορία!!! Αλλα έτρεχα απο πισο της και την ψώνησε η κοπελιά...με εγραφέ στα τέτοια της κανονικά αλλα που μυαλό εγω την αγαπούσα βλέπετε και ακόμα αλλά ολοι καποια στιγμή πρέπει να κοιταξούμε μπρωστά..μια ζωι την έχουμε!!!
Και εισαι ακομη στην αρχη....
φατουροΤοτε ημανε αγνος και ρομαντικος.
Που να διαβασεις μηνυμα-καταγγελια μου για τους μπαχαλακηδες του site.
Εκει να δεις μουτζες που θα μου αξιζαν![]()
:oΟχι ακομη....
φιλε μου,το ιδιο ακριβος προβλημα ειχε εμφανιστει και σε μενα αλλα μου κρατησε μονο δυο μερες..απο τοτε δεν εχει εμφανιστει ξανα(πριν 5 μηνες)..
περίμενε μανΡε Κοσμα καλα ολα αυτα.....Το συμπερασμα ποιο ειναι
Θα με φαει η αγωνια ......αλλα και κατουριεμαι
ψαχνω αντρα υποτακτικο για κατι σταθερο. να με υπηρετησει ειμαι εμφανισιμη 23 ετων απο αθηνα,δε λεω οχι σε κατι απο επαρχια.ειμαι ξανθια 1.68 υψος.
Γαλα Noυνού μεγαλώνει μεγαλώνει γερά παιδιάαααααααααααααααΚαι εισαι ακομη στην αρχη....
περίμενε μανέχει ψωμί ακόμα
![]()
μαριάννα2004 στο θρεντ αγγελίες/αναζητώ υποτακτικό άντρα![]()