Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ο κοσμας σιγουρα θα τον φαει,για σενα παιζεται![]()
Ο κοσμας ειναι αλλωστε η νο 1 πορνη....Αν δεν τον φαει αυτος ποιος θα τον φαει....
ο κοσμας σιγουρα θα τον φαει,για σενα παιζεται![]()
τι ?και κει υστερεις ?
μη μου πεις ? χαμηλοκωλα ? :o
Αν ειναι αβυζη, ψηλεγκω και χαμηλοκωλα γαμησετα....Τρατζικ....
η βίλμα έσπευσε με το πρώτο της ποστ να κράξει την εύα λάσκαρητο +1 πάει σε σχόλιο συναγωνιστή που την είχε χαρακτηρίσει τραβελόφατσα
το ιμότικον με τα βυζιά μάλλον το είχε πατήσει κατά λάθος![]()
κοσμα διαλεξε σαββατο βραδυ η κυριακη μεσημεριαυτό πρέπει να είναι από διάλογο που είχα με τον σίλβα τότε που μου είχε κόψει στραβά την μία φαβορίτα η κομμώτρια και έψαχνα τρόπους να το διορθώσω![]()
να ρωτησω κι εγω κατι φιλοι συναγωνιστεs μιαs και ειμαι καινουργιοs στο χωρο???Δεν εχω παει ποτε μου..και θαθελα να ζησω αυτη την εμπειρια....καταλαβαινω οτι δεν προκειται να φουφουτησω αλλα λογικο ειναι πωs με καποιο πριβε χορο θα ερθει και η ωρα τηs απολυτηs φαβλαs και ισωs η ωρα τηs φερμεματισεωs(σκοπιμα αναγραμματιζω ε) ...Εκει τι γινεται αγαπητοι συναθλητεs???λερωνειs το πατελονακι σου???εχειs μαζι σου μια αλλαξια???για δωστε κανα φωs βοηθειαs εσειs οι εμπειροι....για δωστε και σωστε...ελα να παμε την Ελλαδα μπροστα....αντε να την βγαλουμε και φετοs..Ευχαριστω εκ των προτερω για την συνεργασια ....επιστροφαι προιοντων δεν γινονται δεκται.....Μεθ υποληψεωs
η απορία του λάιφπλέον θεωρείται κωλοπετσωμένος βέβαια
![]()
το βήτακοσμα διαλεξε σαββατο βραδυ η κυριακη μεσημερι![]()
σιγά τν κώλο μωρέ
ζηλευεις γτ είμαι θέα![]()
χαχαχα είσαι τρλός ??![]()
εσυ δε θες να ξεκωλιασεις τη κοσμα
ταρατσα?κερναω κινεζικο την κυριακη![]()
:-*κερναω κινεζικο την κυριακη![]()
Που εχεις βαρδια, να περασουμε να σε "τιμησουμε";κοσμα διαλεξε σαββατο βραδυ η κυριακη μεσημερι![]()
α να χαθείς παλιόπαιδοεσυ δε θες να ξεκωλιασεις τη κοσμα![]()
Κολωνάκιταρατσα?
θες να γαμηθεις μερα μεσημερι παλιο καριολιτσατο βήτα![]()
τι θα μας κανεις νουρου μασαζκερναω κινεζικο την κυριακη![]()
Θα παραγγειλετε κινεζικο στο Φ104;κερναω κινεζικο την κυριακη![]()
Επειδη το ανεφερε??εσυ δε θες να ξεκωλιασεις τη κοσμα![]()
οχι κανουν τσαινις παρτυΘα παραγγειλετε κινεζικο στο Φ104;