Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ξαναλεω, το θεμα δεν ειναι α να μην τη χασω, α ειναι ο ερωτας της ζωης μου, κλπΔωσε λιγο χρονο και μη βιαζεσαι....Δεν σ επηραν τα χρονια....
Μιλαμε για πολλες καυλες.....
Καταλαβα.....Σε πηδαει η γυμνασ-τρια
χεστήκαμε για την πούτσα σου λυκάκι
* σαν της πάολας
Ξαναλεω, το θεμα δεν ειναι α να μην τη χασω, α ειναι ο ερωτας της ζωης μου, κλπ
ειναι θεμα ΕΓΩΙΣΜΟΥ.
βλέπεις που εδώ κολλάει ο νους + η ωριμότητα;
βάλε προτεραιότητες μωράκλα πες της. θες αγκαλίτσες χαδάκια ζεστό + ωριαίο γλειφομούνι; κάνε πέρα τα πτυχία και στήσου στα 4.
θες το πτυχίο; οκ, νοου προμπ..γαμησάκι όποτε βολευόμαστε, κανα καφεδάκι και βολταράκι όποτε ευκαιρίσουμε..δατ'ς ιτ ντουντ
Ξαναλεω, το θεμα δεν ειναι α να μην τη χασω, α ειναι ο ερωτας της ζωης μου, κλπ
ειναι θεμα ΕΓΩΙΣΜΟΥ.
Τρελές γμτ και χωρίς καμία προοπτική ικανοποίησης
βλέπεις που εδώ κολλάει ο νους + η ωριμότητα;
βάλε προτεραιότητες μωράκλα πες της. θες αγκαλίτσες χαδάκια ζεστό + ωριαίο γλειφομούνι; κάνε πέρα τα πτυχία και στήσου στα 4.
θες το πτυχίο; οκ, νοου προμπ..γαμησάκι όποτε βολευόμαστε, κανα καφεδάκι και βολταράκι όποτε ευκαιρίσουμε..δατ'ς ιτ ντουντ
Τρελές γμτ και χωρίς καμία προοπτική ικανοποίησης
αληθεια
θα'θελα αλλά προτιμά το σουφρίδι σου :-*
άλλη μία τραι..
δε νομίζω για το 1 + για το 2 ομοίως, δεν είναι φυσικές τσιμπουκοχειλάρες που κάνουν πιπιλιές 100 στρέμματα :-*
θα περιμένεις πολύ.Θα τοχω ανοιχτο
αληθεια
μπέσα λέμε
Καποια πραματα δεν τα διαλεγεις τοσο ευκολα ακομη κι αν το μετανιωσεις στο μελλον....Πολυ πιθανο να διαλεξει τα πτυχια....Αντρες βρισκονται πιο ευκολα.....
Ναι αλλα στη ζωη δεν ειμαστε παντα τυχεροι..Καποια πραματα δεν τα διαλεγεις τοσο ευκολα ακομη κι αν το μετανιωσεις στο μελλον....Πολυ πιθανο να διαλεξει τα πτυχια....Αντρες βρισκονται πιο ευκολα.....
σ' εχασα λιγο, για ριξε μια αναλυση..οι αποφάσεις είναι αποφάσεις και καθορίζουν τη ζωή σου..αν είσαι μέτριος ή του τύπου "τα προλαβαίνεις όλα ( γκόμενο-πτυχίο κτλ )" χάνεις τα αρχίδια σου και καταντάς καθηγητάκος τε στα τει με το άλλο <3 μισό που κάποτε δεν το έβλεπες καν και το χλεύαζες..
οι μέτριοι είναι για μέτρια
το πρώτο είναι δεδομένο από εξαπανέκαθεν κ το δεύτερο φυσικά κ δεν ισχύει ... κάτι σε λανα ντελ ρει θέλω
Θα ξανάρθει και μια και δύο φορές, στο διαβεβαιώνω αυτό.Ναι αλλα στη ζωη δεν ειμαστε παντα τυχεροι..
Κ οταν μας ερχεται κατι καλο πρεπει να το κραταμε..
Γιατι ποιος ξερει αν θα μας ξανατυχει.. ;)
Κ αυτη μαλλον τα πτυχια θα διαλεξει και θα πνιξει τον πονο της στη μιζερια του διαβασματος..
Κ ολα αυτα, ενω εγω θα πνιγω τον πονο μου στο αλκοολ, στα παρτυς και στις διακοπες με γκομενακια..
Γιατι ετσι βρε?????