pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Όχι από τ'αρχίδια,από τα pm μου.Σε κρατάει από τα αρχίδια σου ή μου φαίνεται?
Από τ'αρχίδια αν ήταν καλά θα ήταν...
Όχι από τ'αρχίδια,από τα pm μου.Σε κρατάει από τα αρχίδια σου ή μου φαίνεται?
Τι εκανες παλι ρε?Όχι από τ'αρχίδια,από τα pm μου.
Από τ'αρχίδια αν ήταν καλά θα ήταν...
Και μάτωσε,που να μου το ακουμπούσες κιόλας...ουτε τον ακουμπησα. :S
Την κάλεσα για ρομαντικό δείπνο σπίτι μου κ της έστειλα διεύθυνση κ όνομα στο κουδούνι.Τι εκανες παλι ρε?
σιγα πως κανεις ετσι;εγω εχω και τηλεφωνα μελων στην ατζεντα μου....Την κάλεσα για ρομαντικό δείπνο σπίτι μου κ της έστειλα διεύθυνση κ όνομα στο κουδούνι.
Μαλακια....τώρα έχει τα προσωπικά μου στοιχεία.... :S
Σιγά το πράγμα,μέχρι ο Αβράμης έχει...σιγα πως κανεις ετσι;εγω εχω και τηλεφωνα μελων στην ατζεντα μου....
εχει αλλα ειναι σοκιν και δεν το θελει καμιαγ τα κοριτσακια δεν εχει αξιωμα;! :'(
παρε με τηλεφωνο να τα πουμε ρε μαν,μην χρεωνομαστε ποστΣιγά το πράγμα,μέχρι ο Αβράμης έχει...
Την κάλεσα για ρομαντικό δείπνο σπίτι μου κ της έστειλα διεύθυνση κ όνομα στο κουδούνι.
Μαλακια....τώρα έχει τα προσωπικά μου στοιχεία.... :S
επιτελους ηρθε και η σειρα μουεναν χρονο πριν ξεκινησα εκστρατεια για να γινει τιμημενος ο σταμ90....δικαιωθηκα αν και ειχε γινει πριν ο διομηδης μαλλον απο καποιο τεχνικο λαθος φανταζομαι στο λογισμικο του σαιτ
σημερα ξεκινω τον ανενδοτο αγωνα να γινει τιμημενος ο ταφτααρ ακαισιδερατοςακα ανωνυμους τ ,καθοτι διαπιστωσα με εκπληξη οτι κανανε τιμημενο και τον τζουρα μαλλον για τα σκιτσακια του με την κολαση του δαντη.......
exει αλλα δε το λεω ειμαι ευγενικοςγ τα κοριτσακια δεν εχει αξιωμα;! :'(
εσυ σκασε δε σε βλεπω καλαΣιγά το πράγμα,μέχρι ο Αβράμης έχει...
σοκιν να το λεμε οταν το κανουν ομως ειναι οκεχει αλλα ειναι σοκιν και δεν το θελει καμια
δε θελω τετοιου τυπου αξιωμα.ευχαριστω.Το αξιωμα θελει θυσιεs........Σκυψε
ξεκινα να ζωγραφιζεις σκιτσα μαν για να εχεις αυξημενες ελπιδες......επιτελους ηρθε και η σειρα μου
δε θελω τετοιου τυπου αξιωμα.ευχαριστω.