Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
χελοου
Εχειs δικιο.........Μην ξαναμπειs στο Cosmoπω πω μαλακια και κομπλεξισμος που κυκλοφορει..... :S
θα κρατησω το "ειμαι ευγενικη"που ειπα πριν και θα τουμπεκιασω.Εχειs δικιο.........Μην ξαναμπειs στο Cosmo
Λέμε πότε θα γίνεις κ επίσημα κυρία αχαχούχαινα....τι ακριβως και για ποιον λογο υπαρχει αυτη η συζητηση;γτ καπου σε χανω...
ΟΧΙ εδώ είμαστε κομπλεξικοί,εδώ να μην ξανα μπει!!!!Εχειs δικιο.........Μην ξαναμπειs στο Cosmo
εχεις την εντυπωση η σου εδωσα εγω καποια αφορμη να πιστευεις οτι εχω ξεχασει τους λογους που μπορω να σε ξαναεκβιασω;Λέμε πότε θα γίνεις κ επίσημα κυρία αχαχούχαινα....
θα κρατησω το "ειμαι ευγενικη"που ειπα πριν και θα τουμπεκιασω.
που χαθηκες?
γεια τζοκακο μου!!!!!!!
ποια ομπρελα?!τι να κλασει...
αλλα εχε χαρη που ειμαι ευγενικη...
για πες για πεςεχεις την εντυπωση η σου εδωσα εγω καποια αφορμη να πιστευεις οτι εχω ξεχασει τους λογους που μπορω να σε ξαναεκβιασω;
αν ναι...ειναι λαθος.και επειδη τελευταια τα νευρα μου ειναι ευθραυστα προσεχε μη τυχον τα επομενα κλικ μου ειναι καταστροφικα...
ειναι οντως αυτος ο δρομος ο σωστοτερος οταν εχεις να κανεις με καποια ειδη ανθρωπων.συμφωνω!Δεν πιστευω να θεs και παρασημο επειδη αποφασισεs να ακολουθησειs τον μονο σωστο και ενδεδειγμενο γυναικειο δρομο??
στην επομενη τετοιου τυπου μαλακια που θα πει να εισαι σιγουρο οτι το απαντητικο μου ποστ θα ειναι γαματο!!!!!!!!!!για πες για πες
εχεις την εντυπωση η σου εδωσα εγω καποια αφορμη να πιστευεις οτι εχω ξεχασει τους λογους που μπορω να σε ξαναεκβιασω;
αν ναι...ειναι λαθος.και επειδη τελευταια τα νευρα μου ειναι ευθραυστα προσεχε μη τυχον τα επομενα κλικ μου ειναι καταστροφικα...
Αργησεs.....αλλα παλι καλαειναι οντως αυτος ο δρομος ο σωστοτερος συμφωνω!
στην επομενη τετοιου τυπου μαλακια που θα πει να εισαι σιγουρο οτι το απαντητικο μου ποστ θα ειναι γαματο!!!!!!!!!!....Μονο τα ποστ ειναι γαματα....Γιατι απο σεξ δεν γαματα
Μην την εξαγριωνείς ρε κ από Λουκ την κάνεις Τιγρουκ κ με κατασπαράξει.για πες για πες
στην επομενη τετοιου τυπου μαλακια που θα πει να εισαι σιγουρο οτι το απαντητικο μου ποστ θα ειναι γαματο!!!!!!!!!!
Σε κρατάει από τα αρχίδια σου ή μου φαίνεται?
good boy.
παγωσαμεεεεεεεεε!!!!Αργησεs.....αλλα παλι καλα
χαλο λαιφ
χαλο πζ
ουτε τον ακουμπησα. :SΣε κρατάει από τα αρχίδια σου ή μου φαίνεται?
σου φαινεται μαν.....ριξε κατι πανω σου......Σε κρατάει από τα αρχίδια σου ή μου φαίνεται?