gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχω καιρο να φαω φολα.....δυνατη φολα δλδκαι οταν τρως φολες χανεις χρηματα αλλα δε το κανεις θεμα
εχω καιρο να φαω φολα.....δυνατη φολα δλδκαι οταν τρως φολες χανεις χρηματα αλλα δε το κανεις θεμα
ναι αλλα εγω βαρουλη το ειχα παιξει συστηματακι οποτε επεσα μεσα..μ'αρεσει που ειχες να πεις για τη μονπελιε βλακα
εσυ παιζε παρι και θα πας μπροστα
αφου το γαλλικο πορωταθλημα ειναι ντελο δες παρι στην αρχη της σεζον
βλεπε μαρσειγ τωρα
δες γκελες απο λυων και λιλ τι να συζητουσε ρε
παιξε σημερα μπεσικταςεχω καιρο να φαω φολα.....δυνατη φολα δλδ
οκ πονταρε ολυμπιακο τοτε και ερυθρο αστερα που ειναι ολοι ασπροιναι αλλα εγω βαρουλη το ειχα παιξει συστηματακι οποτε επεσα μεσα..
και επεισης για να κανω κατι αλλο εβαλα σε αλλο δελτιο χ την παρι και καποια αλλα που αν περασουν θα ρεφαρω απιστευτα..
παντως δεν ειναι να στοιχηματιζεις σε ομαδες που το 70 της εκατο του ροστερ ειναι αραπηδες
τι ειρωνευσαι ρε βλακα απο την εποχη του πελε εχει να εμφανιστει μαυρος παιχταραςπαιξε σημερα μπεσικτας οκ πονταρε ολυμπιακο τοτε και ερυθρο αστερα που ειναι ολοι ασπροι
εχεις κατι με τους αραπηδες?ναι αλλα εγω βαρουλη το ειχα παιξει συστηματακι οποτε επεσα μεσα..
και επεισης για να κανω κατι αλλο εβαλα σε αλλο δελτιο χ την παρι και καποια αλλα που αν περασουν θα ρεφαρω απιστευτα..
παντως δεν ειναι να στοιχηματιζεις σε ομαδες που το 70 της εκατο του ροστερ ειναι αραπηδες
απωθημενα.. προτιμουν τον τζουλη παρα εμεναεχεις κατι με τους αραπηδες?
για πες μου ενα λευκο παιχταρα αν και ξερω ποιον θα μου πειςτι ειρωνευσαι ρε βλακα απο την εποχη του πελε εχει να εμφανιστει μαυρος παιχταρας
ζεεντορφ,αντου, σαμουελ ετο,εσσιεν,ανρι ο οποιος ειναι λιγο μελαμψος, τουρε ,βιειρα,μπαμπανγκιντα ,σισε , αμπινταλ,ντιαρα κλπ..για πες μου ενα λευκο παιχταρα αν και ξερω ποιον θα μου πεις
μετα κατσε κατω και μετρα ποσοι παιχταραδες ειναι μαυροι επισης
500 Beşiktaş - Galatasarayπαιξε σημερα μπεσικτας
τον μπαρο.. ειναι αθανατος.. ενωνουν της δυναμεις τους οι μπουκ και οποτε πεθαινει θα τον αναστησουν παλι..ποιον θα σκοτωσω σημερα δεν ξερω....
ασε σταματακη οπως θα μου πεις ηγετης ειναι μεσι σα λευκοςζεεντορφ,αντου, σαμουελ ετο,εσσιεν,ανρι ο οποιος ειναι λιγο μελαμψος, τουρε ,βιειρα,μπαμπανγκιντα ,σισε , αμπινταλ,ντιαρα κλπ..
ειναι απλα ποιοτικοι παιχτες ρε μαν εχουν προσφερει στης ομαδες τους,αλλα εναν ηγετη σαν τον πελε βρες μου, και τα εξοδα για ρωξανα πληρωμενα απο μενα
εγω εριξα με 3 αποδοση σ'ενα παρολακι της πλακας500 Beşiktaş - Galatasaray
1 2.55 %10 X 3.00 %5 2 2.10 %35
466 Antalyaspor - Kayserispor
1 2.70 %8 X 3.00 %4 2 2.00 %88
αυτος ειναι γαιδαρος δεν παθαινει τιποτατον μπαρο.. ειναι αθανατος.. ενωνουν της δυναμεις τους οι μπουκ και οποτε πεθαινει θα τον αναστησουν παλι..
χανεται τετοιος πελατης
ρε μαν.. ξερω λεμε ο ροναλντινιο δεν θεωρειτε καλος παιχτης 2 χρονιες επαιξε και τα φτυσε... πρεπει να προσφερει καποιος το μεγιστο 5-7 χρονια για να μπει στο πανθεονασε σταματακη οπως θα μου πεις ηγετης ειναι μεσι σα λευκος
ετσι ηγετης ηταν και ο ριβαλντο
επισης ηγετης θα μπορουσε να γινει ο ροναλντινιο ο ροναλντο ο κακα κλπ
να μη ξεχναμε οτι οι καλυτεροι επιθετικοι ειναι μαυροι μπορεις να σκεφτεις πολλους εχω θα σου πω ενα σουαρες ειναι η διαφορα στη λιβερπουλ
αλλα θα μου πεις οτι δεν ειναι νεγροι υτοι αλλα απλα λιγο σκουροχρωμοι εγω εριξα με 3 αποδοση σ'ενα παρολακι της πλακας
οκ σκεψου ποσοι παιχταραδες ειναι απο αφρικη η ακτη ελεφαντοστου πχ εχει ολους τους παιχτες της σε κορυφαια κλαμπρε μαν.. ξερω λεμε ο ροναλντινιο δεν θεωρειτε καλος παιχτης 2 χρονιες επαιξε και τα φτυσε... πρεπει να προσφερει καποιος το μεγιστο 5-7 χρονια για να μπει στο πανθεον
εγω δεν ειπα βραζιλιανους, εγω ειπα κυριως απο αφρικη που παιζουν στην γαλλια και μας πανε κουβα
χρονια πολλα και καλα ;) ωραια περασα τσιπουρο κοκορετσι και αρνι εσυ?χρονια πολλα μαν
πως περασες ;) φαγαμε?
Τί μας λές;τι ειρωνευσαι ρε βλακα απο την εποχη του πελε εχει να εμφανιστει μαυρος παιχταρας