gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
με το αντισθενης ποσοι να μπαινουν;εγω εχω τσεκαρει δυο σιγουραTα παντα γινονται
με το αντισθενης ποσοι να μπαινουν;εγω εχω τσεκαρει δυο σιγουραTα παντα γινονται
τον εσκισα οποιος μπει με το δικο μουφυσικα.....με το τζιελ μπαινουν πεντε ατομα ας πουμε.....συγγενεις και φιλοι ολοι....
φυσικα.....με το τζιελ μπαινουν πεντε ατομα ας πουμε.....συγγενεις και φιλοι ολοι....
3με το αντισθενης ποσοι να μπαινουν;εγω εχω τσεκαρει δυο σιγουρα
μπορει αυριο να εχεις γκομενο και να θελει να μπει ως πηνελοπη να τσεκαρει αν σου την επεσε κανενας ας πουμε....τι θα κανεις;θα δωσεις το πασστον εσκισα οποιος μπει με το δικο μου
ρε μαν ενα θρεντ ειπαμε να ανοιξουμε....αυτα ειναι 12 θρεντ.....διπλες παραλλαγες και συστηματα θα το παιξω;δεν ειναι στοιχημα......Λοιπόν οι ερωτήσεις ειναι οι εξής:
Αρχικά πόσων ετών είσαι;
1)Τι είδους εσώρουχα προτιμάς; π.χ. boxer κτλ.
2)Τι είδους φανέλες φοράς συνήθως; αμάνικες, με μανίκι κτλ.
3) Τι μαγιώ προτιμάς; π.χ. τύπου σορτσάκι κτλ.
4)Φοράς φανελάκι καθ' όλο το έτος; χειμώνα-καλοκαίρι; αν όχι πότε;
5)Τι φοράς στον ύπνο;
6)Ποιές μάρκες εσώρουχου, μαγιώ και φανέλας αγοράζεις;
7) Ποια τιμή θεωρείς λογική για εσώρουχα που καλύπτουν τις ανάγκες σου;
Ευχαριστώ πολύ!!!
Αλλάζουμε επιτέλους την ψηφοφορία που εχει χρονίσει;Λοιπόν οι ερωτήσεις ειναι οι εξής:
Αρχικά πόσων ετών είσαι;
1)Τι είδους εσώρουχα προτιμάς; π.χ. boxer κτλ.
2)Τι είδους φανέλες φοράς συνήθως; αμάνικες, με μανίκι κτλ.
3) Τι μαγιώ προτιμάς; π.χ. τύπου σορτσάκι κτλ.
4)Φοράς φανελάκι καθ' όλο το έτος; χειμώνα-καλοκαίρι; αν όχι πότε;
5)Τι φοράς στον ύπνο;
6)Ποιές μάρκες εσώρουχου, μαγιώ και φανέλας αγοράζεις;
7) Ποια τιμή θεωρείς λογική για εσώρουχα που καλύπτουν τις ανάγκες σου;
Ευχαριστώ πολύ!!!
να κανει ονειρα!!!!τους κωδικους μου δεν τους παιρνει κανεναςμπορει αυριο να εχεις γκομενο και να θελει να μπει ως πηνελοπη να τσεκαρει αν σου την επεσε κανενας ας πουμε....τι θα κανεις;θα δωσεις το πασσ
αν σου βαλει διλημμα τα πασσ σου ή το κουλουρι σου τι θα δωσεις;να κανει ονειρα!!!!τους κωδικους μου δεν τους παιρνει κανενας
Mόνο του σπανού τα γένια.....Tα παντα γινονται
τι ειναι το κουλουρι????????αν σου βαλει διλημμα τα πασσ σου ή το κουλουρι σου τι θα δωσεις;
δεν σου χαλαω χατηρι αλλα αυτη ειναι ιστορικη ψηφοφορια και πρεπει να την βλεπει καθε νεο μελος.Αλλάζουμε επιτέλους την ψηφοφορία που εχει χρονίσει;
τι ειναι το κουλουρι????????
τι ειναι το κουλουρι????????
να μπει πρωτη σελιδαδεν σου χαλαω χατηρι αλλα αυτη ειναι ιστορικη ψηφοφορια και πρεπει να την βλεπει καθε νεο μελος.
http://[URL unfurl="true"]www.my-image-host.com/i/00000/iqm88ggem1gq.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...θα τον στειλω στην μαμα του
αμα δεν δοκιμασεις ενα φαγητο πως θα πεις οτι δεν σ αρεσε;ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...θα τον στειλω στην μαμα του
Αυτό τον είπαν και άλλες αλλά δεν ξεκολλούσαν από αυτό μετάΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...θα τον στειλω στην μαμα του