Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
εχει διορθωτικο ορθογραφιας.ειναι καλο ρε εγω εβλεπα πιο καλα το lg αλλα η διαφορα τιμης ειναι ανεπεστητη σε τι υπερτερη δλδ
εχει διορθωτικο ορθογραφιας.ειναι καλο ρε εγω εβλεπα πιο καλα το lg αλλα η διαφορα τιμης ειναι ανεπεστητη σε τι υπερτερη δλδ
Eντιτρθόςτη μια την εχω σβησει απτη παραθεση σου...
στις αλλες 2 εχω δωσει λιγες ωρες να ξεκουραστουν.
παρε και τα 3ρε ποιο κινητο να παρω
και πως θα δινει εμφαση γραφοντας το ηρθε με τρια ρ;εχει διορθωτικο ορθογραφιας.
σε ξαναβλεπω συνδεδεμενο και τρελογουσταρω.και πως θα δινει εμφαση γραφοντας το ηρθε με τρια ρ;
[move][size=50pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ[/size][/move]εχει διορθωτικο ορθογραφιας.
Λεφτα υπάρχουν.......ρε ποιο κινητο να παρω
μερες που ναι , τεσπα.[move][size=50pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ[/size][/move]
[move][size=50pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ[/size][/move]
μπραβο σου και σενα αντι να τον αναφερεις οπως εκανα εγω.
μπα ξερεις απο αγιες μερες δε στο χαμερες που ναι , τεσπα.
οχι ρε παρασκευη και 13 ειναι.μπα ξερεις απο αγιες μερες δε στο χα
[move]Κάτω τα χέρια απο τονμπραβο σου και σενα αντι να τον αναφερεις οπως εκανα εγω.
συνδεθηκες και συ ε , ετσι σας θελω αρσενικους.[move]Κάτω τα χέρια απο τον[/move]
Τότε σε λάθος θρεντ μπήκεςσυνδεθηκες και συ ε , ετσι σας θελω αρσενικους.
μη φοβασε κανεις δε μπορει να απλωσει χερι πανω μου παρα μονο ο θεος[move]Κάτω τα χέρια απο τον[/move]
Αν το θες οπωσδηποτε καινουργιο παρε το 3ορε ποιο κινητο να παρω
[size=30pt]Ει ο Θεός μεθ' ημών ουδείς καθ' ημών[/size]μη φοβασε κανεις δε μπορει να απλωσει χερι πανω μου παρα μονο ο θεος
κατι τιμημενα παιδακια τα εχω για νηστεια τους μοντ για πρωινο και την εξουσια για κυριως πιατο
δεν αγοραζω μεταχειρισμενα εκτος απο αυτοκινητα και μοτοσυκλετεςΑν το θες οπωσδηποτε καινουργιο παρε το 3ο
Διαφορετικα ψαξε για ελαφρως μεταχειρισμενο εβδομαδος μηνα ....... θα βρεις οικονομικη διαφορα η καλυτερο απο αυτα που θες....
ουτε για αστειο.Τότε σε λάθος θρεντ μπήκες