Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
εχει διορθωτικο ορθογραφιας.ειναι καλο ρε εγω εβλεπα πιο καλα το lg αλλα η διαφορα τιμης ειναι ανεπεστητη σε τι υπερτερη δλδ![]()
εχει διορθωτικο ορθογραφιας.ειναι καλο ρε εγω εβλεπα πιο καλα το lg αλλα η διαφορα τιμης ειναι ανεπεστητη σε τι υπερτερη δλδ![]()
Eντιττη μια την εχω σβησει απτη παραθεση σου...
στις αλλες 2 εχω δωσει λιγες ωρες να ξεκουραστουν.
παρε και τα 3ρε ποιο κινητο να παρω
και πως θα δινει εμφαση γραφοντας το ηρθε με τρια ρ;εχει διορθωτικο ορθογραφιας.
σε ξαναβλεπω συνδεδεμενο και τρελογουσταρω.και πως θα δινει εμφαση γραφοντας το ηρθε με τρια ρ;![]()
![]()
[move][size=50pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ[/size][/move]εχει διορθωτικο ορθογραφιας.
ρε ποιο κινητο να παρω
μερες που ναι , τεσπα.[move][size=50pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ[/size][/move]
[move][size=50pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ[/size][/move]
μπραβο σου και σενα αντι να τον αναφερεις οπως εκανα εγω.
μπα ξερεις απο αγιες μερεςμερες που ναι , τεσπα.
οχι ρε παρασκευη και 13 ειναι.μπα ξερεις απο αγιες μερεςδε στο χα
![]()
[move]Κάτω τα χέρια απο τονμπραβο σου και σενα αντι να τον αναφερεις οπως εκανα εγω.
συνδεθηκες και συ ε , ετσι σας θελω αρσενικους.[move]Κάτω τα χέρια απο τον[/move]![]()
Τότε σε λάθος θρεντ μπήκεςσυνδεθηκες και συ ε , ετσι σας θελω αρσενικους.
μη φοβασε κανεις δε μπορει να απλωσει χερι πανω μου[move]Κάτω τα χέρια απο τον[/move]![]()
Αν το θες οπωσδηποτε καινουργιο παρε το 3ορε ποιο κινητο να παρω
[size=30pt]Ει ο Θεός μεθ' ημών ουδείς καθ' ημών[/size]μη φοβασε κανεις δε μπορει να απλωσει χερι πανω μουπαρα μονο ο θεος
κατι τιμημενα παιδακια τα εχω για νηστεια τους μοντ για πρωινο και την εξουσια για κυριως πιατο![]()
δεν αγοραζω μεταχειρισμενα εκτος απο αυτοκινητα και μοτοσυκλετεςΑν το θες οπωσδηποτε καινουργιο παρε το 3ο
Διαφορετικα ψαξε για ελαφρως μεταχειρισμενο εβδομαδος μηνα ....... θα βρεις οικονομικη διαφορα η καλυτερο απο αυτα που θες....
ουτε για αστειο.Τότε σε λάθος θρεντ μπήκες![]()