διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
εδω ειμαι λουλου εξω ειμαι ο γαμια σαςφτιαχνει φρεσκο κοκορετσι απο το κωλαντερ του σοβαρεψου λουλη σοβαρεψου
καλος μλκς ειναι και αυτος θα το χασει το κοπαδι του στο τελοςεδω ειμαι λουλου εξω ειμαι ο γαμια σας
υγ
ειδες ο γλιτσας, μπηκε και αυτος στα κολπα του στοιχηματος
Eχεις κάποιο δίκιο, με 1€ που χώνει στο στοίχημα, λίγα είναι τα ψωμιά του κοπαδιούκαλος μλκς ειναι και αυτος θα το χασει το κοπαδι του στο τελος
εγω επαιξα σημερα επειτα απο ενα μηναEχεις κάποιο δίκιο, με 1€ που χώνει στο στοίχημα, λίγα είναι τα ψωμιά του κοπαδιού
εγω επαιξα σημερα επειτα απο ενα μηνα
το αστρονομικο ποσο του 1,60 σε δυο τριαδες
δεν χανει ο γλιτσας... θα τους τα παρει και τα κατσικιακαλος μλκς ειναι και αυτος θα το χασει το κοπαδι του στο τελος
ρε μαλακα να πα να σπρωξω την μαρια στην ιασωνος να φυγουν τα χοντρα.. η ειναι αμαρτια σημερα
γιατι ρε λιγα ειναι σκεψου με 20 λεπτα ακομα τρωω ενα σουβλακι με 8,40 ακομα εριχνα ενα τιμημενο πηδημα
αλλα αφου νηστευω ψυχη και σωμα εριξα λιγα στο στοιχημα για το καλο
Σορρυ
γιατι ρε λιγα ειναι σκεψου με 20 λεπτα ακομα τρωω ενα σουβλακι με 8,40 ακομα εριχνα ενατιμημενοπηδημα
αλλα αφου νηστευω ψυχη και σωμα εριξα λιγα στο στοιχημα για το καλο
ρε μαλακα να πα να σπρωξω την μαρια στην ιασωνος να φυγουν τα χοντρα.. η ειναι αμαρτια σημερα
περιμενα ρε βλακα δυο μερες,μια φορα το χρονο εχουμε πασχα αμαρτια ειναιρε μαλακα να πα να σπρωξω την μαρια στην ιασωνος να φυγουν τα χοντρα.. η ειναι αμαρτια σημερα
γιορτασες τα 88α γενεθλια της αεκ
Καλή ψυχή.γιορτασες τα 88α γενεθλια της αεκ
αμαρτιαρε μαλακα να πα να σπρωξω την μαρια στην ιασωνος να φυγουν τα χοντρα.. η ειναι αμαρτια σημερα
μετα απο αυτο που ειπες εισαι προβατο του χριστιανισμου συμφωνα με τα λεγομενα του δημητρακη πορνομεταναστηπεριμενα ρε βλακα δυο μερες,μια φορα το χρονο εχουμε πασχα αμαρτια ειναι γιορτασες τα 88α γενεθλια της αεκ
σοβαρη προσωπικοτητα μανμετα απο αυτο που ειπες εισαι προβατο του χριστιανισμου συμφωνα με τα λεγομενα του δημητρακη πορνομεταναστη
ναι οκ ειμαι προβατο την ημερας της κρισης θα ειμαι ο πρωτος που θα παει στο πυρμετα απο αυτο που ειπες εισαι προβατο του χριστιανισμου συμφωνα με τα λεγομενα του δημητρακη πορνομεταναστη
μονο γλιτσαςσοβαρη προσωπικοτητα μαν
εγω θα παω στον ημιοροφο με τα αλλαντικα και αποικιακα......ναι οκ ειμαι προβατο την ημερας της κρισης θα ειμαι ο πρωτος που θα παει στο πυρ
αλλα εχω μαθει να σεβομαι μερικα πραγματα οπως επισης να σεβομαι και τους συνανθρωπους μου
αραγε στη κολαση του δαντη εγω σε ποιο επιπεδο θα παω