kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τον κατατάσσεις στις εξαιρέσειςΑσε τον ανθρωπο να κανει ενα διαλογο επιπεδου ρε.....![]()
![]()
![]()
τον κατατάσσεις στις εξαιρέσειςΑσε τον ανθρωπο να κανει ενα διαλογο επιπεδου ρε.....![]()
![]()
![]()
EKTOR LOPEZ
GL
EKTOR
ακουω.....αν εχεις καποια απορια ή ερωτηση ειμαι ετοιμος να απαντησω.....ειδα απλα μπαινοντας το ονομα μου να εμπλεκεται σε μια κουβεντα μαλλον στο ασχετο.....φανταζομαι δεν θα σου αρεσε οσο λειπεις να σχολιαζω το δικο σου νικ και ειπα να παρεμβω λιγο.......μπραβο. σειρα σου λοιπον μιας και ειπα τελευταιος.
ακουω.....αν εχεις καποια απορια ή ερωτηση ειμαι ετοιμος να απαντησω.....ειδα απλα μπαινοντας το ονομα μου να εμπλεκεται σε μια κουβεντα μαλλον στο ασχετο.....φανταζομαι δεν θα σου αρεσε οσο λειπεις να σχολιαζω το δικο σου νικ και ειπα να παρεμβω λιγο.......
αναμενω εξηγησεις ή αν θες να μου δωσεις να καταλαβω το σχολιο σου
ρε με δουλευεις? εγω εχω απορια ή εσυ? ειδες τι γραφτηκε, εγραψες, απαντησα. ζητησες και κουβεντουλα για συνεχεια. ακουω λεει...
ασε μας ρε παιχτη με τα μουρλα καψονια νυχτιατικα. παω βολτα τα λεμε.
υ.γ. γραψε οτι θες ειτε λειπω ειτε οχι. ετσι και αλλιως να το θυμηθω και θελω να δω το βρισκω ευκολα αυριο απο τα τελευταια μου σχολια στο προφιλ.
ρε κατι ζορια...
Που πας βολτα ?
ρε με δουλευεις? εγω εχω απορια ή εσυ? ειδες τι γραφτηκε, εγραψες, απαντησα. ζητησες και κουβεντουλα για συνεχεια. ακουω λεει...
ασε μας ρε παιχτη με τα μουρλα καψονια νυχτιατικα. παω βολτα τα λεμε.
υ.γ. γραψε οτι θες ειτε λειπω ειτε οχι. ετσι και αλλιως αν το θυμηθω και θελω να δω το βρισκω ευκολα αυριο απο τα τελευταια μου σχολια στο προφιλ.
ρε κατι ζορια...
ο γλου ολο μαλακιες κανει
Γειααααααααααααα
Γειααααααααααααα
ρε μαν....μηπως δεν ειναι σωστο να χυνουμε ολοι μαζι εναν συνανθρωπο και συνφορουμιτη μας;
ρε μαν....μηπως δεν ειναι σωστο να χυνουμε ολοι μαζι εναν συνανθρωπο και συνφορουμιτη μας;
Άχου το ρε ώρες ώρες![]()
![]()