TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
το δικο μου δεν το σχολιασεςγελάνε με τον ελύτη οι αδαείς
το ξέρω πλάκα σου έκανα![]()
το δικο μου δεν το σχολιασεςγελάνε με τον ελύτη οι αδαείς
το δικο μου δεν το σχολιασες![]()
Ε καλα φυσικο είναι να γελαει![]()
γελάνε με τον ελύτη οι αδαείς![]()
γις δες?γις δες
[move][/move]
σβηστηκε ενας μεταξυ μας μινι διαλογος.....σβηστηκε και το δικο μου σεντονι.....οτι θελει ο εκτορ ας ερθει εδω να συζητησουμε να μην σπαμαρουμε τις συλλογεςτα ποστ του εκτορ γιατι σβήστηκαν?
με καταδίκασεςφιιιίλοι
*ωχ αυτό δεν έπρεπε να το πω![]()
γις πρόσεχε λίγο >γις δες?![]()
αν θες να συζητησουμε ελα τσατ ευχαριστως......εδω δεν θα συνεχιστει αλλο η κουβεντουλα εκτος αν εχετε κατι να πειτε οντοπικ
οφ τοπικ, για ποιο τσατ μιλαμε?αν θες να συζητησουμε ελα τσατ ευχαριστως......εδω δεν θα συνεχιστει αλλο η κουβεντουλα εκτος αν εχετε κατι να πειτε οντοπικ
Δεν μπορώ ρε μαν μου έχεις αποσπάσει την προσοχήγις πρόσεχε λίγο >![]()
Δεν μπορώ ρε μαν μου έχεις αποσπάσει την προσοχή![]()
οφ τοπικ, για ποιο τσατ μιλαμε?
EKTOR LOPEZαντε που ειναι τα ποστ μας?
ο γλου ολο μαλακιες κανει. αν ειναι να ακυρωνει ο ενας μοντ τον αλλον κοινη θεα τοτε σαμποταρει το ολο συστημα. take it to the boss.
τις παραχαιδευει τις μαλακισμενες ο γλου και τον εχουν απο κοντα.
ο γλου μαν εχει δωσει σε αυτο το σαιτ 304 συν 3 307 κριτικες,ανοιξε θρεντ κριτικων για 8 σπιτια της επαρχιας με φωτο δικες του και πληροφοριες,εγραψε 1024 ενημερωτικα και απαντητικα μηνυματα (οχι ερωτησεις και μαλακιες)στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης σε καιρους χαλεπους το θερος του 2009 που κανενας δεν βολταρε,απαντησε σε 1000 περιπου πμ σε μελη για στουντιο και πουτανες με περισση υπομονη τοτε που ασχολουνταν με το σπορ στην βορεια ελλαδα,ποσταρε 80000 τσοντες και οχι κοπι πειστ αλλα με ψαξιμο και αγωνα πολλες φορες για να ικανοποιει μελη και επιθυμιες τους και ΤΩΡΑ γενικα απεχει αλλα σας παρακολουθει......μερικες φορες με θλιψη δυστυχως.....
αλλα και η απαξιωση εχει τα ορια της......
δεν καταθετω βιογραφικο σε κανεναν ουτε θελω παρασημα.....ετσι για να μην ξεχνιομαστε.....οσο για το μπος εγω δεν εχω κανενα μπος.....δοξα τω θεω και δουλεια εχω και λεφτα μπολικα.....
και στο ερωτημα τι εχω κανει εγω για το μπου και τι το μπου για μενα- που προκαλεσα καποτε ολα τα μελη να απαντησουν στον εαυτο τους σε αυτην την ερωτηση πριν κριτικαρουν την δηθεν παρακμη του σαιτ- εγω εχω απαντησει προ πολλου μεσα μου και η ζυγαρια γερνει μαλλον θετικα προς τα μενα....
αυτα τα ολιγα.....
και μια υπενθυμιση....εδω κανω μοντερεσιον εγω οποτε ποσταρετε ολοι υπο την ανοχη μου και το θρεντ της μαριαννας το χετε ψιλογαμησει......ειπα .....εδω ειναι συλλογες.....σας μεταφερω λοιπον στο τσατ να τα λετε
Παράθεση από: ektor lopez στις σήμερα στις 01:20ο γλου μαν εχει δωσει σε αυτο το σαιτ μπλα μπλα μπλα μπλα
τυπε ο γλου εχει δωσει στο σαιτ το εχουμε εμπεδωσει. οταν το λεει συνεχεια και συνεχεια ο ιδιος και δεν αφηνει να το πουν τουλαχιστον οι αλλοι κατανταει βαρετος.
κοψε τη συνηθεια να σεντονιαζεις το βιογραφικο σου με καθε ευκαιρια γιατι δεν κολλαει στην παραθεση. εγω ειπα οτι εισαι πιτσι πιτσι με τα ναυαγια. ισχυει. αν λεει αληθεια και ο γκαστεζ για το αλλο ισχυει και το υπολοιπο σχολιο μου.
αν θες να συζητησουμε ελα τσατ ευχαριστως......εδω δεν θα συνεχιστει αλλο η κουβεντουλα εκτος αν εχετε κατι να πειτε οντοπικγλου μη ντρεπεσαι δεν ειναι και για τοση στενοχωρια.
το θρεντ ρε![]()
τυπε ειδες λοιπον οτι ανετα μας καλυπτεις να γελαμε μαζι σου?