Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τα ποστ του εκτορ γιατι σβήστηκαν?
σβηστηκε ενας μεταξυ μας μινι διαλογος.....σβηστηκε και το δικο μου σεντονι.....οτι θελει ο εκτορ ας ερθει εδω να συζητησουμε να μην σπαμαρουμε τις συλλογες

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
οκ.καλο θα ειναι ομως τα σπαμ ποστ να μεταφέρονται εδω και οχι να διαγράφονται .αλλα τεσπα.οτι νομιζεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν θες να συζητησουμε ελα τσατ ευχαριστως......εδω  δεν θα συνεχιστει αλλο η κουβεντουλα εκτος αν εχετε κατι να πειτε οντοπικ

κανενα προβλημα, επανεφερε τα ποστ οπως ακριβως ηταν και βαλτα στο τσατ να γινει η κουβεντουλα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αν θες να συζητησουμε ελα τσατ ευχαριστως......εδω  δεν θα συνεχιστει αλλο η κουβεντουλα εκτος αν εχετε κατι να πειτε οντοπικ
οφ τοπικ, για ποιο τσατ μιλαμε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αντε που ειναι τα ποστ μας?
EKTOR LOPEZ
ο γλου ολο μαλακιες κανει. αν ειναι να ακυρωνει ο ενας μοντ τον αλλον κοινη θεα τοτε σαμποταρει το ολο συστημα. take it to the boss.
τις παραχαιδευει τις μαλακισμενες ο γλου και τον εχουν απο κοντα.  

GL
ο γλου μαν εχει δωσει σε αυτο το σαιτ 304 συν 3 307 κριτικες,ανοιξε θρεντ κριτικων για 8 σπιτια της επαρχιας με φωτο δικες του και πληροφοριες,εγραψε 1024 ενημερωτικα και απαντητικα μηνυματα (οχι ερωτησεις και μαλακιες)στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης σε καιρους χαλεπους το θερος του 2009 που κανενας δεν βολταρε,απαντησε σε 1000 περιπου πμ σε μελη για στουντιο και πουτανες με περισση υπομονη τοτε που ασχολουνταν με το σπορ στην βορεια ελλαδα,ποσταρε 80000 τσοντες και οχι κοπι πειστ αλλα με ψαξιμο και αγωνα πολλες φορες για να ικανοποιει μελη και επιθυμιες τους και ΤΩΡΑ γενικα απεχει αλλα σας παρακολουθει......μερικες φορες με θλιψη δυστυχως.....

αλλα και η απαξιωση εχει τα ορια της......

δεν καταθετω βιογραφικο σε κανεναν ουτε θελω παρασημα.....ετσι για να μην ξεχνιομαστε.....οσο για το μπος εγω δεν εχω κανενα μπος.....δοξα τω θεω και δουλεια εχω και λεφτα μπολικα.....

και στο ερωτημα τι εχω κανει εγω για το μπου και τι το μπου για μενα- που προκαλεσα καποτε ολα τα μελη να απαντησουν στον εαυτο τους σε αυτην την ερωτηση πριν κριτικαρουν την δηθεν παρακμη του σαιτ- εγω εχω απαντησει προ πολλου μεσα μου και η ζυγαρια γερνει μαλλον θετικα προς τα μενα....

αυτα τα ολιγα.....

και μια υπενθυμιση....εδω κανω μοντερεσιον εγω οποτε ποσταρετε ολοι υπο την ανοχη μου και το θρεντ της μαριαννας το χετε ψιλογαμησει......ειπα .....εδω ειναι συλλογες.....σας μεταφερω λοιπον στο τσατ να τα λετε

EKTOR
ο γλου μαν εχει δωσει σε αυτο το σαιτ μπλα μπλα μπλα μπλα

τυπε ο γλου εχει δωσει στο σαιτ το εχουμε εμπεδωσει. οταν το λεει συνεχεια και συνεχεια ο ιδιος και δεν αφηνει να το πουν τουλαχιστον οι αλλοι κατανταει βαρετος.
κοψε τη συνηθεια να σεντονιαζεις το βιογραφικο σου με καθε ευκαιρια γιατι δεν κολλαει στην παραθεση. εγω ειπα οτι εισαι πιτσι πιτσι με τα ναυαγια. ισχυει. αν λεει αληθεια και ο γκαστεζ για το αλλο ισχυει και το υπολοιπο σχολιο μου.
Παράθεση από: ektor lopez στις σήμερα στις 01:20
γλου μη ντρεπεσαι δεν ειναι και για τοση στενοχωρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom