Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ναι ρε μπόλντε ... Δεν έχω όρεξη να κοιμηθώ ...

Γιατί βρε έχεις πάρει απο τη μούρη όλα τα καλά κοριτσάκια εδω μέσα ?  :2funny:
Γιατι εχουν τριχωτα κρεμασταρακια !
Αααααααααααααχαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ρε μπόλντε ... Δεν έχω όρεξη να κοιμηθώ ...

Γιατί βρε έχεις πάρει απο τη μούρη όλα τα καλά κοριτσάκια εδω μέσα ?  :2funny:

Γιατι ειναι μαλακισμενες και μου την δινουν. Μπαινουν εδω και χασομερανε ολη μερα

Πιστευω σοβαρα πλεον πως η νεα εικονικη εποχη σε συνδυασμο με την τεραστια αναπτυξη της τεχνολογιας εχει καταστρεψει και τις γκομενες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι απλο ρε φιλε , η σταση τους δειχνει πολλα πραγματα.

Δηλαδη γκομενες που ολη μερα ξυνονται (αν ειναι γκομενες) και απλα μπαινουν στο ιντερνετ να χασουν τον χρονο τους.

χαβαλες , σιγα τον χαβαλε... αν θες να κανεις χαβαλε φτιαχνεις ενα φεικ προφιλ στο φεησμπουκ και με ψευτικες φωτογραφιες τις δουλευεις ολες η ολους. Και γελας... αυτο ειναι πραγματικος χαβαλες απο το ιντερνετ.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Γιατι ειναι μαλακισμενες και μου την δινουν. Μπαινουν εδω και χασομερανε ολη μερα

Και τι άλλο να κάνουν καλύτερο απο το να μιλάνε με ενδιαφέροντες τύπους σαν και μας ?  :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και τι άλλο να κάνουν καλύτερο απο το να μιλάνε με ενδιαφέροντες τύπους σαν και μας ?  :2funny:
Εσυ μπαινεις με  γυναικεια νικ,σαν ψευτο-γυναικα ,και κανεις χαβαλε και μαλλον(?) δεν εισαι οπισθογεμης.
η μηπως την κουνας την Αχλαδια ?

Χαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

χαχαχα ναι ρε φιλε , συμφωνω σε αυτο. Κοιταξε δεν θα μιλησω για εδω μεσα γιατι οκ καταλαβαινω πως καποια δεν θα εβγαινε ευκολα με καποιον απο εδω... το σαιτ δεν ειναι για τετοιου ειδους δουλειες... αλλα δες πχ απο το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ... τις βλεπεις μιλανε μιλανε κανουν φιλους ασχετους...προσπαθουν να φλερταρουν και γενικα να κανουν ενα καρο μαλακιες που τις κανεις απεξω οταν ειναι να γνωρισεις καποιον....

μωρη αρχιμαλακω αφου δεν εχεις σκοπο να βγεις με καποιον απο αυτους... ΤΙ ΣΚΑΤΑ καθεσαι και χανεις τον χρονο σου... δηλαδη και σενα την ιδια ταλαιπωρει αυτο το πραγμα.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ειναι απλο ρε φιλε , η σταση τους δειχνει πολλα πραγματα.

Δηλαδη γκομενες που ολη μερα ξυνονται (αν ειναι γκομενες) και απλα μπαινουν στο ιντερνετ να χασουν τον χρονο τους.

χαβαλες , σιγα τον χαβαλε... αν θες να κανεις χαβαλε φτιαχνεις ενα φεικ προφιλ στο φεησμπουκ και με ψευτικες φωτογραφιες τις δουλευεις ολες η ολους. Και γελας... αυτο ειναι πραγματικος χαβαλες απο το ιντερνετ.

Όχι μωρέ , εδώ συνδυάζεται ο χαβαλές με την ανθρώπινη επαφή . Πιστεύω ότι καμμία κοπέλα εδώ μέσα δεν είναι τόσο απαίσια όσο υπονοείς ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όχι μωρέ , εδώ συνδυάζεται ο χαβαλές με την ανθρώπινη επαφή . Πιστεύω ότι καμμία κοπέλα εδώ μέσα δεν είναι τόσο απαίσια όσο υπονοείς ...

Απαισιες δεν ειναι οι ιδιες. Απαισιο ειναι το τρυπακι στο οποιο εχουν μπει... και οχι αυτες οι τυπισσες εδω μεσα... γενικα οι γκομενες του φεησμπουκ... και των λοιπων φορουμ. Που κανουν αυτα που ειπα σε πιο πανω ποστ.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
χαχαχα ναι ρε φιλε , συμφωνω σε αυτο. Κοιταξε δεν θα μιλησω για εδω μεσα γιατι οκ καταλαβαινω πως καποια δεν θα εβγαινε ευκολα με καποιον απο εδω... το σαιτ δεν ειναι για τετοιου ειδους δουλειες...

Αυτό μην το λές ...  :sunglasses:

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα ... Κουβεντούλα , φιλία , ανθρώπινη επαφή , πλάκα - έχω γελάσει πολύ εδώ , συζητήσεις σοβαρές , απ' όλα έχει ... Μερικές φορές παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά απ ' ότι πρέπει ... Απλά χαλάρωνε στις δύσκολες στιγμές ...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Εσυ μπαινεις με  γυναικεια νικ,σαν ψευτο-γυναικα ,και κανεις χαβαλε και μαλλον(?) δεν εισαι οπισθογεμης.
η μηπως την κουνας την Αχλαδια ?

Χαχαχαχα

Γενικά , δεν κουνάω δέντρα βρε ...  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό μην το λές ...  :sunglasses:

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα ... Κουβεντούλα , φιλία , ανθρώπινη επαφή , πλάκα - έχω γελάσει πολύ εδώ , συζητήσεις σοβαρές , απ' όλα έχει ... Μερικές φορές παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά απ ' ότι πρέπει ... Απλά χαλάρωνε στις δύσκολες στιγμές ...

Σιγουρα εχεις δικιο , και σε ευχαριστω για την φιλικοτητα σου τυπε.

Αλλα το κακο τις υποθεσης ειναι οτι η ανθρωπινη επαφη πλεον υφισταται μεσω της οπτικης ινας η του ομοαξονικου καλωδιου και σε αυτο πρεπει να μπει ενα φρενο... παλια σου λεω εμπενα εβλεπα τις κριτικες... και εφευγα σκαστος για φυλης. Αλλα παρασυρθηκαμεν λιγο  :grin:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Σιγουρα εχεις δικιο , και σε ευχαριστω για την φιλικοτητα σου τυπε.

Αλλα το κακο τις υποθεσης ειναι οτι η ανθρωπινη επαφη πλεον υφισταται μεσω της οπτικης ινας η του ομοαξονικου καλωδιου και σε αυτο πρεπει να μπει ενα φρενο... παλια σου λεω εμπενα εβλεπα τις κριτικες... και εφευγα σκαστος για φυλης. Αλλα παρασυρθηκαμεν λιγο  :grin:

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ... Εγώ θα σου πω αυτό - παρακολουθώ πάντα τις παραθέσεις σου και τους καυγάδες σου  :2funny: και βρίσκω ενδιαφέρον ... Είσαι ενδιαφέρον τύπος , όπως και ο ερευνητής , για παράδειγμα , και εμένα , αλήθεια το λέω , κάνετε απολαυστικότερες τις ώρες μου - τις ώρες της ζωής μου εδώ μέσα ... Τι άλλο να θέλω ? Μην εγκαταλείψεις ...  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ... Εγώ θα σου πω αυτό - παρακολουθώ πάντα τις παραθέσεις σου και τους καυγάδες σου  :2funny: και βρίσκω ενδιαφέρον ... Είσαι ενδιαφέρον τύπος , όπως και ο ερευνητής , για παράδειγμα , και εμένα , αλήθεια το λέω , κάνετε απολαυστικότερες τις ώρες μου - τις ώρες της ζωής μου εδώ μέσα ... Τι άλλο να θέλω ? Μην εγκαταλείψεις ...  ;)

χαχαχαχαχχαχαχααχαχ κοιτα εγω τσακωνομαι επειδη ξερω πως δεν θα δω ποτε καμια απο δω μεσα... ειδαλλως θα ημουν λιγο περισσοτερο διπλωματης.  :grin: :grin:

οποτε καλυτερα να τα χωνω σε αυτες απο εδω μεσα και να την γλιτωνουν οι απεξω... οσο να ναι ξεθυμενεις.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
χαχαχαχαχχαχαχααχαχ κοιτα εγω τσακωνομαι επειδη ξερω πως δεν θα δω ποτε καμια απο δω μεσα... ειδαλλως θα ημουν λιγο περισσοτερο διπλωματης.  :grin: :grin:

Σου έδωσα απάντηση πριν - αν πρόσεξες ... Αλλά , θα σου πω επίσης ότι μπορεί σε κάποια να αρέσεις έτσι , εριστικός  :2funny: , ποτέ δεν τα ξέρεις αυτά ... Αλλά , όπως επίσης είπα πριν , το θέμα δεν είναι το καμάκι . Και οι κουβέντες μεταξύ αντρών και οι φιλίες μεταξύ αντρών έχουν και αυτές το ενδιαφέρον τους ... Απολάμβανε ότι μπορείς . Και μην βάλεις πολύ νερό στο κρασί σου - ξέχεζε τις και λίγο - τα θέλει ο οργανισμός τους ...  :2funny: Μην κοιτάς εγώ που είμαι ευγενικούλης - sir , βλέπεις ...  :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σερ ?
Ποια η τραγουδιστρια Σερ εισαι ?
Η ο Σερ Ελτον Τζων ?
Η ο Μπιθικωτσης ?

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Καλόν ύπνο σε όλους ... ή καλημέρα , για κάποιους ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου έδωσα απάντηση πριν - αν πρόσεξες ... Αλλά , θα σου πω επίσης ότι μπορεί σε κάποια να αρέσεις έτσι , εριστικός  :2funny: , ποτέ δεν τα ξέρεις αυτά ... Αλλά , όπως επίσης είπα πριν , το θέμα δεν είναι το καμάκι . Και οι κουβέντες μεταξύ αντρών και οι φιλίες μεταξύ αντρών έχουν και αυτές το ενδιαφέρον τους ... Απολάμβανε ότι μπορείς . Και μην βάλεις πολύ νερό στο κρασί σου - ξέχεζε τις και λίγο - τα θέλει ο οργανισμός τους ...  :2funny: Μην κοιτάς εγώ που είμαι ευγενικούλης - sir , βλέπεις ...  :2funny:

ναι ωρες ωρες ενα ξεχεσιμο το χρειαζονται.... βασικα.... ειναι αναλογα... ναι το εριστικο αρεσει σε μερικες αλλα οκ.  :2funny:

αντε καλημερα τυπε μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom