stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Θα παρεμβουν οι μοντβρε ανοιξε το θρεντ εσυ, μοιρασε και τους ομιλους και εδω ειμαστε....
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Θα παρεμβουν οι μοντβρε ανοιξε το θρεντ εσυ, μοιρασε και τους ομιλους και εδω ειμαστε....
Ακους και εσυ τον πουστη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ουτε ξερεις τι με ειχες.. απλα επεσα πανω σου τετοιες ωρες τετοια λογια και αρχισες τις γνωστες κοτσανολογιες
Λεω πως μπορει να σβηζουν το θρεντγιατι μονος σου δεν εισαι ικανος?
Εδώ κάνεις λάθος , σπάνια κοτσανολογώ ... Το θέμα είναι να με καταλαβαίνουν ...
Εγω απο τετοια δεν καταλαβαινω.εχω και ενα ομιλο να προασπισω τωρα. Μια θεση να κρατησω
απαπαπα αποκλειεται! τετοιο πραγμα εδω????
Ουδέποτε...
που ησουν τεκνο της ασωτιας;;
πως περασαμε; τι κανει ο κοσμος οξω; διασκεδαζει;Μόλις γύρισα...
Και θέλω να πω ότι ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που έσβησαν τα δύο θέματα για τον μίζερο αριστερό και τον τάδε δεξιό . Μπορούσαν να τα περάσουν στη κατηγορία FUNNY . ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ...
Έχουν δωθεί εξηγήσεις - υπήρξαν διαμαρτυρίες ?
πως περασαμε; τι κανει ο κοσμος οξω; διασκεδαζει;
πως περασαμε; τι κανει ο κοσμος οξω; διασκεδαζει;
έρι......
![]()
Αν και είχε πλάκα, κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε με εκτός ελέγχου μπινελίκια... Αν και έφαγα κάποια από αυτά, προσωπικά το διασκέδαζα, εξακολουθώντας να συζητώ όσο πιο ήρεμα μπορούσα. Ε, μπήκαν και κλωνάρια στη μέση κι έγινε μύλος...
έρι.....