kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
πρόδωσα την εμπιστοσύνη σου μαν με δηλητηρίασε το μίσος κατά των αρχών και θόλωσε ο νους μουγια εναν συνανθρωπο σου μιλας φιλε
πρόδωσα την εμπιστοσύνη σου μαν με δηλητηρίασε το μίσος κατά των αρχών και θόλωσε ο νους μουγια εναν συνανθρωπο σου μιλας φιλε
1.ολα ωραια τα εχει!!!1.Αρχισε να χοντροκωλιαζει ο Στανκογλου τωρα που γερναει...μονο ωραιο προσωπο εχει...
2.Μετριο αναστημα θεωρεις το 1.90?
3.Αλλο τι αμπελοφιλοσοφιες λεει ο καθενας για μια γκομενα,αλλο πως θα αντιδρουσε αμα του την επεφτε αυτη η γκομενα. Ποσο γραφικο και αστειο θα ηταν να υπηρχε σηριαλ η μια ταινια με εναν αντρα που του την επεφτε η Μεγκαν Φοξ και αυτος την χυλοπιτιαζε και προτιμουσε την τσαρκα με τους φιλους του και τις τσοντες του Ιντερνετ?
1.Αρχισε να χοντροκωλιαζει ο Στανκογλου τωρα που γερναει...μονο ωραιο προσωπο εχει...
2.Μετριο αναστημα θεωρεις το 1.90?
νοου χαπι εντ :'(πρόδωσα την εμπιστοσύνη σου μαν με δηλητηρίασε το μίσος κατά των αρχών και θόλωσε ο νους μου
οχι αγιε μου...στον μαριο αναφερομουν.ο κουρης ειναι σιγουρα πιο γοητευτικος απο τον αθανασιου,ο αθανασιου εχει αυτο το φλωροειδες που σε καποιους αντρες το σιχαινομαι...σε καποιους παει ομως...Ναι. Τα σημάδια από την ακμή του "δίνουν" αρρενωπότητα.
Στον Κουρή αναφέρεται.
τώρα οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για μένα :'(νοου χαπι εντ :'(
πρόδωσα την εμπιστοσύνη σου μαν με δηλητηρίασε το μίσος κατά των αρχών και θόλωσε ο νους μου
1.ολα ωραια τα εχει!!!
2.αυτος ειναι 1.90???ε αμα ειναι οντως κατι δε κανει καλα...αλλα κ παλι...μετριος γ μενα.δε θα του καθομουν.
3.εχμμμ..πως να το θεσω κομψα;δεν λειτουργουν ολοι με το πουλι και το μ@υνι.
δε μπορουσα κομψοτερα συγγνωμη.
οχι αγιε μου...στον μαριο αναφερομουν.ο κουρης ειναι σιγουρα πιο γοητευτικος απο τον αθανασιου,ο αθανασιου εχει αυτο το φλωροειδες που σε καποιους αντρες το σιχαινομαι...σε καποιους παει ομως...
1.ααααχ!!!1.Οχι
2.Καλα μην του κατσεις...
3.Και τα δυο φυλα ετσι λειτουργουν...ολα τα αλλα ειναι για να κοροιδευουν τον περιγυρο τους ,να το παιζουν υπερανω και να βγαζουν μεροκαματο οι διαφοροι "επιστημονες" και "ειδικοι" θωρητικοποιωντας και ιδεολογικοοποιωντας το γαμησι....
:SΝαι... Ξέρω... Στον αξιότιμο κ. Βαρβιτσιώτη π.χ.
οχι αγιε μου...στον μαριο αναφερομουν.ο κουρης ειναι σιγουρα πιο γοητευτικος απο τον αθανασιου,ο αθανασιου εχει αυτο το φλωροειδες που σε καποιους αντρες το σιχαινομαι...σε καποιους παει ομως...
1.ααααχ!!!
2.δε παιζει να μου την πεσει αλλα και να επαιζε δεν...
3.διαφωνω!!!ετσι λειτουργουν καποιοι ανθρωποι.οι οποιοι δε μου αρεσουν.
κανεις μεγαλο λαθος(αναφερομαι καθαρα σε μενα και ξερεις κ τα γουστα μου... )παπαρια ειναι...απλα εχει το στυλακι και το υφος "τρελου καταραμενου καλλιτεχνη" και αυτο ειναι που πουλαει πανω του...Η πιθανοτητα ενας πιο "φλωροειδης" τυπος να εχει περισσοτερη πραγματικη κουλτουρα και μορφωση απο τον καθε Κουρη ειναι κατι που δεν ενδιαφερει τις γκομενες...
3.οχι 24/7 οπως καποιοι...1.
2.
3.βασικο ενστικτο ειναι αγαπητη μου...ολοι ετσι λειτουργουν...
Bρες μου ενα τέτοιο του κουτιού.Για ένα δυο γράμματα και έναν τόνο θα τα χαλάσουμε τώρα
Κουτσοί στραβοί στον Άγιο ΠαντελεήμοναΔεν μας σέβεται καθόλου ρε μαν σοβαροί άνθρωποι που είμαστε >
κανεις μεγαλο λαθος(αναφερομαι καθαρα σε μενα και ξερεις κ τα γουστα μου... )
τον εκρινα και τον μαριο και τον κουρη και τον στανκογλου μονο εμφανισιακα!!!τπτ αλλο.αν παμε κ παρακατω ανοιγουμε αλλη κουβεντα...