Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μερικες φορες λεγεται και ως "κατεβα απο το βαθρο της "γκομεναρας" κυρα μου που σε ανεβασαν καποιοι επιτηδειοι και δες την πραγματικοτητα"....μιλαω για οσες εχουν αυτη την νοοτροπια οχι για σενα προσωπικα....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν μας σέβεται καθόλου ρε μαν σοβαροί άνθρωποι που είμαστε   >:(
τι να πεις >:(

8A3U4798.jpg
*P

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ωραια...επειδη η ομορφια ειναι υποκειμενικο ...
με αυτην την λογικη ο καθενας ανδρας θα επρεπε να ευχαριστει μια γκομενα που ειναι μαζι της.
και οχι να ακουω ελλεεινιδες κα ι τετοια.
ολη μερα τεμεναδες πρεπει να κανετε.

ε ναι φυσικα συμφωνω... :rockon: :rockon: :rockon:
Μονο που δεν ξερω αντρες που θα το παιζανε ιστορια αμα τους την επεφτε μια μουναρα....Τον σταυρο τους θα κανανε... :2funny: :2funny: :2funny:
Ο μεγαλοιδεατισμος ειναι δικο σας ιδιωμα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ε ναι φυσικα συμφωνω... :rockon: :rockon: :rockon:
Μονο που δεν ξερω αντρες που θα το παιζανε ιστορια αμα τους την επεφτε μια μουναρα....Τον σταυρο τους θα κανανε... :2funny: :2funny: :2funny:
Ο μεγαλοιδεατισμος ειναι δικο σας ιδιωμα...
ειναι δε διαφωνω...γτ εμεις "χαρακτηριζομαστε "συνηθως.
αλλα περαν τουτου γτ πρεπει να το παιζω ιστορια και οχι απλα και ειλικρινα να μην θελω ακομα οντως να κανω κατι μαζι σου;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μερικες φορες λεγεται και ως "κατεβα απο το βαθρο της "γκομεναρας" κυρα μου που σε ανεβασαν καποιοι επιτηδειοι και δες την πραγματικοτητα"....μιλαω για οσες εχουν αυτη την νοοτροπια οχι για σενα προσωπικα....
αυτο το εχω συναντησει και σε αντρες...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ειναι δε διαφωνω...γτ εμεις "χαρακτηριζομαστε "συνηθως.
αλλα περαν τουτου γτ πρεπει να το παιζω ιστορια και οχι απλα και ειλικρινα να μην θελω ακομα οντως να κανω κατι μαζι σου;

γιατι μεχρι να θες, αυτος μπορει να χωθει αναμεσα στα μπουτακια αλληνης επειδη ειναι περιζητητος και εσυ να χτυπας μετα το κεφαλι σου στον τοιχο...καλως η κακως ο κοσμος σημερα παει απιστευτα γρηγορα και οχι με τα κεφια μας...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γιατι μεχρι να θες, αυτος μπορει να χωθει αναμεσα στα μπουτακια αλληνης επειδη ειναι περιζητητος και εσυ να χτυπας μετα το κεφαλι σου στον τοιχο...καλως η κακως ο κοσμος σημερα παει απιστευτα γρηγορα και οχι με τα κεφια μας...
γτ να χτυπαω το κεφαλι μου;επειδη εχασα εναν κουκλο ισως αλλα που δε μπορει να συγκρατησει το πουλι του;ε οκ...κλαιν μαιν..(εννοειται οτι δε μιλαω γ ξεπετες.μιλαω σε φαση που θελω να παει παρακαλτω το πραγμα.να εχει συνεχεια)/

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κανουν τον δυσκολο οταν τους την πεφτει ο κλωνος της Νονης Δουνια?....Πολυ αμφιβαλω... :2funny: :2funny: :2funny:
ε καλα ο μαριος αθανασιου δεν ειναι κ ο ντεπ.

ειπαμε..υποκειμενικο μεσα στην αντικειμενικοτητα μιας αποψης...γ καποιον η νονη ειναι μπαζο.γ καποιον η ομορφοοτερη στον πλανητη.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
     O κόσμος σίγουρα πάει πιο γρήγορα αλλά αν κάποιος θέλει να τα δει πιο χαλαρά τα πραγματα (ειδικά στις σχέσεις) γίνεται. Δεν θυμάμαι να μου ζήτησε καμία εμένα το λόγο γιατί την έφτυσε αυτός που προσπάθησε να του ψήσει το ψάρι στα χείλια. Και αν τύχει στο μέλλον, μάλλον ας πρόσεχες θα πώ παρά θα ασχοληθώ. Εκτός αν είναι 13-15 χρονών. Αλλά στα τρέξε μη χάσεις την ευκαιρία είμαι αρκετά καχύποπτος, οπότε δεν τα λέω κι εγώ. Προφανώς ισχύει και για τα 2 φύλα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ε καλα ο μαριος αθανασιου δεν ειναι κ ο ντεπ.

ειπαμε..υποκειμενικο μεσα στην αντικειμενικοτητα μιας αποψης...γ καποιον η νονη ειναι μπαζο.γ καποιον η ομορφοοτερη στον πλανητη.

ναι μετριος ειναι μωρε.... ο Στανκογλου και ο Κουρης ειναι οι θεοι του σεξ απιλ....ρε δεν με παρατατε ολες λεω εγω με τους "εναλλακτικους καλλιτεχνες" που σας εχουν καψει, αιωνιες μαθητριες λυκειου.... :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα οσο οτι για καποιον η Νονη μπορει ειναι μπαζο....δεν ξερεις καθολου μα καθολου τους αντρες μου φαινεται... :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι μετριος ειναι μωρε.... ο Στανκογλου και ο Κουρης ειναι οι θεοι του σεξ απιλ....ρε δεν με παρατατε ολες λεω εγω με τους "εναλλακτικους καλλιτεχνες" που σας εχουν καψει, αιωνιες μαθητριες λυκειου.... :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα οσο οτι για καποιον η Νονη μπορει ειναι μπαζο....δεν ξερεις καθολου μα καθολου τους αντρες μου φαινεται... :sunglasses:
1.κουρης με τιποτα!!! στανκογλου  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

2.ε μετριος ειναι βασικα...νορμαλ μουρη μετριο αναστημα τπτ στο βλεμμα.

3.ρε..εχουμε δει αντρες να βγαζουν μπαζο την μεγκαν φοξ και μουναρα την χρυσα γατακι και την αλλη την χοντρη απο το μπιγκ μπραδερ την ελινα!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
1.κουρης με τιποτα!!! στανκογλου  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

2.ε μετριος ειναι βασικα...νορμαλ μουρη μετριο αναστημα τπτ στο βλεμμα.

3.ρε..εχουμε δει αντρες να βγαζουν μπαζο την μεγκαν φοξ και μουναρα την χρυσα γατακι και την αλλη την χοντρη απο το μπιγκ μπραδερ την ελινα!

1.Αρχισε να χοντροκωλιαζει ο Στανκογλου τωρα που γερναει...μονο ωραιο προσωπο εχει...
2.Μετριο αναστημα θεωρεις το 1.90?  :2funny: :2funny:
3.Αλλο τι αμπελοφιλοσοφιες λεει ο καθενας για μια γκομενα,αλλο πως θα αντιδρουσε αμα του την επεφτε αυτη η γκομενα. Ποσο γραφικο  και αστειο θα ηταν να υπηρχε σηριαλ η μια ταινια με εναν αντρα που του την επεφτε η Μεγκαν Φοξ και αυτος την χυλοπιτιαζε και προτιμουσε την τσαρκα με τους φιλους του και τις τσοντες του Ιντερνετ?  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom