CrashTest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Το μπραφ ειναι ο ηχος του σκατου που πεταγεται (σε κομματια) οταν εχεις και πορδη μαζι ε?????
μόλις έκανα μπραφ με το στόμα μου. Πετάχτηκαν κομάτια αρακά
Το μπραφ ειναι ο ηχος του σκατου που πεταγεται (σε κομματια) οταν εχεις και πορδη μαζι ε?????
Να έρθεις να μου το πεις από κοντά αυτό ρε.αρχιδια εισαι
Σαφως. Ο/Η Κελλακυ ειναι πολυ δυνατος αντιπαλος και δεν χρειαζεται τον Δημοσθενη.Το σεβομαι, αλλα το κελακι εχει ακουσει και χειροτερα στην πιατσα την κοβω να μην μασσαει και να ειναι αμαζονα. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται τον αναξιμανδρο να την βοηθησει..
ειπε το παιδι της colgate16 μελη κρυφοκοιτανε το θρεντ αυτο και δεν μιλαει κανεις
Προσεχε μην ερθω εγω, να τα πουμε απο κοντα.Να έρθεις να μου το πεις από κοντά αυτό ρε.
μόλις έκανα μπραφ με το στόμα μου. Πετάχτηκαν κομάτια αρακά
16 μελη κρυφοκοιτανε το θρεντ αυτο και δεν μιλαει κανεις
ραντεβου θανατου?Να έρθεις να μου το πεις από κοντά αυτό ρε.
16 μελη κρυφοκοιτανε το θρεντ αυτο και δεν μιλαει κανεις
Με καροτακια και φετα γαμουν και δερνουν.Εισαι σιχαμα....Τρως αρακα τετοια ωρα?????Δεν μ'αρεσουν αυτα τα αηδιαστικα πρασινα μπαλακια.... *P
Με καροτακια και φετα γαμουν και δερνουν.
Πεινας τωρα;
Πριν μιλαγες για κομματια σκατου με πορδες, και σου εκοψε την ορεξη ο αρακας?Ειναι απο τα ελαχιστα φαγητα που δεν τρωω......
Δεν πεινουσα αλλα κ αν πεινουσα θα μου την ειχατε κοψει την ορεξη......
Εγω πιστευω οτι αμα σε φερναν μια μεριδα κοντοσουβλι με πατατες... θα το γονατιζες σε dt.Ειναι απο τα ελαχιστα φαγητα που δεν τρωω......
Δεν πεινουσα αλλα κ αν πεινουσα θα μου την ειχατε κοψει την ορεξη......
Moυ θυμησες το solero τωρα γαμωτο!Εισαι σιχαμα....Τρως αρακα τετοια ωρα?????Δεν μ'αρεσουν αυτα τα αηδιαστικα πρασινα μπαλακια.... *P
σκασε ηλιθια..."Παω για υπνο, ελπιζω να μη λειψεις απο τα ονειρα μου"
Stam90
Πριν μιλαγες για κομματια σκατου με πορδες, και σου εκοψε την ορεξη ο αρακας?
Εγω πιστευω οτι αμα σε φερναν μια μεριδα κοντοσουβλι με πατατες... θα το γονατιζες σε dt.
Ευγε!....στο φαγητο μου αρεσουν οι αποψεις σου φιλε!Εγω πιστευω οτι αμα σε φερναν μια μεριδα κοντοσουβλι με πατατες... θα το γονατιζες σε dt.