erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εγω ξερω πως ειναι τα αρχιδια....εσυ παλι δεν εχεις ιδεα ηλιθια χαζογκομενα
Η τελευταια γυναικα που προσπαθησε να μου βαλει δεχτυλακι, τρωει τωρα απο καλαμακι.Τον μαριο???
Με ευχαριστηση....![]()
![]()
![]()
Καιρο ειχα να ακουσω περι καλαμακιων!!!!Η τελευταια γυναικα που προσπαθησε να μου βαλει δεχτυλακι, τρωει τωρα απο καλαμακι.
Κανε τις αναγωγες σου.![]()
μωρη χαμουρα εκτως απο το μπουρδελοσαιτ που εισαι ολη μερα, ερχεσαι και στα στουντιο και με εχεις δει???
Εισαι ενας θηλυκος Σφερδεκλος τελικα... και σε τιμαει αυτο.Αυτος 1-0....![]()
Μωρη στραβη, κοιτα απο πανω σου τι γινεται.![]()
Σίγα ρε άντρα!!!Η τελευταια γυναικα που προσπαθησε να μου βαλει δεχτυλακι, τρωει τωρα απο καλαμακι.
Η τελευταια γυναικα που προσπαθησε να μου βαλει δεχτυλακι, τρωει τωρα απο καλαμακι.
Γραφικε Λεμπρον, ενταξει, μπηκαμε στο νοημα.Best Staredown ever
Το επόμενό σου nick το έχεις σκεφτεί;Βλέπω τις θεϊκες φωτος που ποστάρεις . Για αφίσες σε κανά χασάπικο ταμαμ είναι![]()
Εισαι ενας θηλυκος Σφερδεκλος τελικα... και σε τιμαει αυτο.
Πες μας παλι ποσο πουστρακι ηταν ο ΜπρεζνιεφΣίγα ρε άντρα!!!
Τυχερός είσαι που υπερασπίζομαι δίπλα τα κόκκινα καθάρματα αλλιώς θα έβλεπες.....![]()
Οχι αρχηγε, οχι, οχιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!Το επόμενό σου nick το έχεις σκεφτεί;
Προσοχη στις απομιμησεις.Απο πανω μου εχω ενα πινακα του μονε και εναν με τον σφερδεκλο γυμνο εικονισμα και τον προσκυναω καθε βραδυ πριν κοιμηθω![]()
Οχι αρχηγε, οχι, οχιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!
Μην μας το κανεις αυτο!!!!!!!!!!!
Απο πανω μου εχω ενα πινακα του μονε και εναν με τον σφερδεκλο γυμνο εικονισμα και τον προσκυναω καθε βραδυ πριν κοιμηθω![]()
Βλέπω τις θεϊκες φωτος που ποστάρεις . Για αφίσες σε κανά χασάπικο ταμαμ είναι![]()
Την ταινια "Το κοριτσι με τα τατουαζ" πρεπει να την λατρεψες εσυ.Το καλο ειναι να εισαι δεμενος φιμωμενος, ακινητοποιημενος με μια λεξη, και να στο χωσω με δυναμη να ματωσει λιγο το κωλαρακι και να δακρυσεις απο τον πονο.....
Δαχτυλακια και μαλακιες......