Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δεν της λες να γυρισει σιγα σιγα?
Πες της οτι το ζηταω εγω.
Αύριο θα βρεθούμε θα της το μεταφέρω θα έχει ποστάρισμα με απάντηση
Δεν της λες να γυρισει σιγα σιγα?
Πες της οτι το ζηταω εγω.
Ειλικρινα δεν ξερω....Το να σου αρέσουν εσένα το καταλαβαίνω...σε βγάζουν από την ρουτίνα κ σε απογειώνουν....
Αυτές δεν μπορώ να καταλάβω τί σου βρίσκουν.....
Ένας εντελώς συνηθισμένος δικηγόρος φαίνεσαι.
Επιπλεον, εχουν και προβλημα ακοης...Άκυρο, Ερι θα πάρω γτ τα τρανς συνήθως είναι
Αυτό τώρα είναι ερώτηση προς γκόμενες ή προς όλους;;;ενα ακομα κουιζ για τις γκομενες.
Εχουμε απο την μια το αλεξ που ειναι 45 χρονων εχει καποια φραγκα, αλλα ειναι μαλακας, κακος, χοντρος, και παντα κανει κακο στους αλλους.
Απο την αλλη εχουμε το αποτυχημενο παπαζολ, οπου ειναι φτωχος και μαλακας, αλλα με μια παιδικη καρδια.
Η τριτη επιλογη ειναι ο Κοσνικ που ομως ξεκαθαριζει απο την αρχη οτι θα πηγαινε και με αντρες.
Ποιον θα διαλαγες?
Πες με ενδιαφέρει...και γω γουστάρω τις παρανοϊκές.Ειλικρινα δεν ξερω....
Εχω ακουσει απο τις ιδιες, διαφορες εκδοχες. Αλλά αυτο δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν.
Αύριο θα βρεθούμε θα της το μεταφέρω θα έχει ποστάρισμα με απάντηση
Θες να της το πω αλήθεια;;;
Θα με βρίσει αλλά για χάρη σου δεν πειράζει. :-*
Πες της πως εχει ξεκαβλε φωνη και το υπογραφουν ολοι οι πρωην.Αύριο θα βρεθούμε θα της το μεταφέρω θα έχει ποστάρισμα με απάντηση
Οποιος θελει απαντα.Αυτό τώρα είναι ερώτηση προς γκόμενες ή προς όλους;;;
Ντάξει...μετά από αυτό πιστεύω θα μπει έστω για μια τελευταία φορά.Πειτε της οτι αν δεν ερθει, θα παω εγω να την βρω στο Κοσμο.
Ξεκινα απο κατι πιο σοφτ εσυ, και μετα ανεβαζεις και τον πηχυ.Πες με ενδιαφέρει...και γω γουστάρω τις παρανοϊκές.
Και είμαι εντελώς συνηθισμένος για να με προσέξουν.
Ρε δε γαμιέσαι (που)στράκι...σήμερα εκδηλώθηκες για τα καλά.Οποιος θελει απαντα.
Απαντα αναμεσα στους αλλους δυο.
Σε αυτό έχεις δίκιο...για αρχή ας ανέβω από τα υπογεία στον ημιόροφο.Ξεκινα απο κατι πιο σοφτ εσυ, και μετα ανεβαζεις και τον πηχυ.
ενα ακομα κουιζ για τις γκομενες.
Εχουμε απο την μια το αλεξ που ειναι 45 χρονων εχει καποια φραγκα, αλλα ειναι μαλακας, κακος, χοντρος, και παντα κανει κακο στους αλλους.
Απο την αλλη εχουμε το αποτυχημενο παπαζολ, οπου ειναι φτωχος και μαλακας, αλλα με μια παιδικη καρδια.
Η τριτη επιλογη ειναι ο Κοσνικ που ομως ξεκαθαριζει απο την αρχη οτι θα πηγαινει και με αντρες.
Ποιον θα διαλαγες?
Επιπλεον, εχουν και προβλημα ακοης...
Εγω θα προτεινα να στοχευσεις σε καποια μικροτερη σου, σε πρωτη φαση.Σε αυτό έχεις δίκιο...για αρχή ας ανέβω από τα υπογεία στον ημιόροφο.
*ανευ χρήματος η άνοδος.
Τιιιιιιι; Τι πραμα;χαχαχαχαχαχαχχααχαχαχχααχαχαχχαχααχχααχ
πόσο βλάκας παίζει να σαι γαμώ
Προσπαθεί έντεχνα να με αποκλεισει απο την απαντηση, ειδες????ο άλεξ έχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά δώσε σε όλους τον ίδιο αριθμό χαρακτηριστικών για να είναι σωστό
Δυστυχώς χάλασα κάτι επαφές με άτομα που είχανε άκρες στα λύκεια κ γαμούσαν 16 χρόνα τα οποιά έτσι κ ακούσουν φοιτητής έπεσαν.Εγω θα προτεινα να στοχευσεις σε καποια μικροτερη σου, σε πρωτη φαση.
Αλλά τελικα ο Αλεξ ειναι 41 ετων, με αρκετα φραγκα, εξυπνος, ομορφος, ευγενικος, ψηλος και παντα βοηθαει τους αλλους.ενα ακομα κουιζ για τις γκομενες.
Τον Πανουση λες; Που γαμουσε στις καταληψεις του Παπαγου;Δυστυχώς χάλασα κάτι επαφές με άτομα που είχανε άκρες στα λύκεια κ γαμούσαν 16 χρόνα τα οποιά έτσι κ ακούσουν φοιτητής έπεσαν.
Τιιιιιιι; Τι πραμα;
Προσπαθεί έντεχνα να με αποκλεισει απο την απαντηση, ειδες????