Ηταν ερωτηση?Η βέλβη αφήνει τους άλλους να τρώνε κρέας
Μπες στο κλιμα του παιχνιδιου.
Ηταν ερωτηση?Η βέλβη αφήνει τους άλλους να τρώνε κρέας
ρε μαν αφού έχω στιβ σάντερς στο άβαταρ ;) ;)Εγω φταιω που σε διαλεξα. :-
Εγω φταιω που σε διαλεξα. :-
μπαζάκι εννοούσα φάτσα
Ηταν ερωτηση?
Μπες στο κλιμα του παιχνιδιου.
Θα μου μαγειρευε κρεας δηλαδη αν της το ζηταγα?Η βέλβη αφήνει τους άλλους να τρώνε κρέας
Σίγουρα,τώρα τι θα βάζε μέσα δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά....Θα μου μαγειρευε κρεας δηλαδη αν της το ζηταγα?
Την Εριναλ.Τεταρτο κουιζ.
Η λουκ τελικα την βλεπεις απο κοντα και ειναι μουναρα, αλλα μαθαινεις απο τριτο οτι εχει κανει αλλαγη φυλου και ηταν παλια αντρας.
Απο την αλλη εχεις την εριναλ που ενω ειναι χαλια ειναι μια χαρα κοπελα και σε γουσταρει τρελα, αλλα επισης εχεις μια αρκετα μεγαλη κρεατοελια.
Ποια θα διαλεγες.......
Αυτη θα ηταν σχεση ρε τύπε, δεν ησυχαζεις ουτε λεπτο....Σίγουρα,τώρα τι θα βάζε μέσα δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά....
Έχεις ένα θεματάκι με την σεξουαλικότητα των ανθρώπων ε;;;Την Εριναλ.
Ειναι ρατσισμος να μην θελω να πηγαινω με αντρες?Έχεις ένα θεματάκι με την σεξουαλικότητα των ανθρώπως ε;;;
Να μην το πω ρατσισμό....
Θα μου μαγειρευε κρεας δηλαδη αν της το ζηταγα?
Τεταρτο κουιζ.
Η λουκ τελικα την βλεπεις απο κοντα και ειναι μουναρα, αλλα μαθαινεις απο τριτο οτι εχει κανει αλλαγη φυλου και ηταν παλια αντρας.
Απο την αλλη εχεις την εριναλ που ενω ειναι χαλια ειναι μια χαρα κοπελα και σε γουσταρει τρελα, αλλα επισης εχει μια αρκετα μεγαλη κρεατοελια.
Ποια θα διαλεγες.......
Θα ησυχάσεις μια κ καλή στον τάφο....τώρα θα΄ναι στον πρώτο χρόνο σχέσης...στον δεύτερο...στον τρίτο....Αυτη θα ηταν σχεση ρε τύπε, δεν ησυχαζεις ουτε λεπτο....
Ε τοτε θα ετρωγα κρυφα κανενα σουβλακι στην τουαλετα...Μπαααααααααα... :-
Τί θα έπαιρνες εσύ παλιό βιτσιόζα...και είχε κ κρεμαστάρι κ βυζιά ακόμα καλύτερα ε;;;Θα πάρω λουκ
Ε τοτε θα ετρωγα κρυφα κανενα σουβλακι στην τουαλετα...
Και μολις εβγαινα θα με περιμενε με τον πλαστη...
Χωρις πλακα παντως τωρα, τις πιο ενδιαφερουσες σχεσεις μου, τις εκανα με περιεργες εως παρανοϊκές...Θα ησυχάσεις μια κ καλή στον τάφο....τώρα θα΄ναι στον πρώτο χρόνο σχέσης...στον δεύτερο...στον τρίτο....
Τί θα έπαιρνες εσύ παλιό βιτσιόζα...και είχε κ κρεμαστάρι κ βυζιά ακόμα καλύτερα ε;;;
Δεν της λες να γυρισει σιγα σιγα?εμένα μια χαρά με αφήνει να τρώω κρεατάκι
Το να σου αρέσουν εσένα το καταλαβαίνω...σε βγάζουν από την ρουτίνα κ σε απογειώνουν....Χωρις πλακα παντως τωρα, τις πιο ενδιαφερουσες σχεσεις μου, τις εκανα με περιεργες εως παρανοϊκές...
Δεν ξερω γιατι, αλλά και εμενα μου αρεσουν, και εκεινες τις ιντριγκαρω.
Θες να της το πω αλήθεια;;;Δεν της λες να γυρισει σιγα σιγα?
Πες της οτι το ζηταω εγω.