kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
οntelecoms έχω πες μου γιατρέ είναι σοβαρό?Βασικα αν εχεις φορθνετ ,μαλακιζεται τελευταια
οntelecoms έχω πες μου γιατρέ είναι σοβαρό?Βασικα αν εχεις φορθνετ ,μαλακιζεται τελευταια
τα δικα μου τα παιρνουν χρονια τωρα στο θειομηδη τι κανανε ομωςεπισης και κατι αλλο.......καποια πουστρακια πιθανως και απο υψηλα ποστα με κλωνους ανυπαρκτους σε μηνυματα αλλα γραμμενους απο πολλα χρονια πριν προσπαθουν να παρουν πληροφοριες και να μαθουν κουτσομπολια για να κανουν μετα τα ρουφιανιλικια τους......
στελνουν πμ και προσποιουνται οτι ειναι πχ ο αβραμης με τον οποιον ειχα καλες σχεσεις κλπ....κανουν ομως ενα μοιραιο λαθος και θα παρουν τα αρχιδια μου.....
Θελει καυτηριασηοntelecoms έχω πες μου γιατρέ είναι σοβαρό?
μπράβο μλκ τι σου φταίνε τα παιδάκια που δουλεύουν εκείΘελει καυτηριαση
Παρε την εταιρια και ξεχεσε τους,ετσι κανω εγω οταν εχω προβλημα
Ρε μλκ παιζει να εχει κολλησει το μοντεμ,θα σου πουν κατι κωδικους και στο στρωνουνμπράβο μλκ τι σου φταίνε τα παιδάκια που δουλεύουν εκεί
πιθανον να εχει ξεχεσει κανενα μελος του μπου μαν χωρις να το ξερει.....μπράβο μλκ τι σου φταίνε τα παιδάκια που δουλεύουν εκεί
α καλά και το ξέχεσμα πού κολλάει μαν ξεσπάς πάνω στους εργαζόμενους των 400Ε για να ξεκαβλώσεις θα σε γαμήσω μαν πρόσεχε τι γράφεις εδώ μέσα ;)Ρε μλκ παιζει να εχει κολλησει το μοντεμ,θα σου πουν κατι κωδικους και στο στρωνουν
ε τότε καλά τους κάνει παίρνουν ψίχουλα για μισθό και τα τρώνε στις πουτάνεςπιθανον να εχει ξεχεσει κανενα μελος του μπου μαν χωρις να το ξερει.....
πιθανον να εχει ξεχεσει κανενα μελος του μπου μαν χωρις να το ξερει.....
γειά σουγεια σας κ παλι!!!!!!!
Κανε και κανα παζαρι να σου ριξουν το παγιοα καλά και το ξέχεσμα πού κολλάει μαν ξεσπάς πάνω στους εργαζόμενους των 400Ε για να ξεκαβλώσεις θα σε γαμήσω μαν πρόσεχε τι γράφεις εδώ μέσα ;)
α καλά και το ξέχεσμα πού κολλάει μαν ξεσπάς πάνω στους εργαζόμενους των 400Ε για να ξεκαβλώσεις θα σε γαμήσω μαν πρόσεχε τι γράφεις εδώ μέσα ;)
γεια σας κ παλι!!!!!!!
δεν ειμαι μοντ ρε μαν.....παραισθησεις εχεις;1st. γτ σε ειδα moderator πριν και τωρα δεν εισαι;
2οντ. το βιμεο ειναι πολυ καλο...
εγω συνηθως ξεχεζω τους υψηλομισθους αλλα αυτοι στα τηλεφωνικα κεντρα εταιριων ειναι μεγαλες φιρεςα καλά και το ξέχεσμα πού κολλάει μαν ξεσπάς πάνω στους εργαζόμενους των 400Ε για να ξεκαβλώσεις θα σε γαμήσω μαν πρόσεχε τι γράφεις εδώ μέσα ;)
Κανε και κανα παζαρι να σου ριξουν το παγιο
Πες τους αν σε ρωτησουν ,ποσο Γ.Τ.Π εταιρια ειναι και οτι βρηκες πιο φτηνη ;)[shadow=red,left][/shadow]
έλα ρε παίζουν και τέτοια τώρα ντρέπομαι να το κάνω ρε φίλε
[shadow=red,left][/shadow]
έλα ρε παίζουν και τέτοια τώρα ντρέπομαι να το κάνω ρε φίλε
Πες τους αν σε ρωτησουν ,ποσο Γ.Τ.Π εταιρια ειναι και οτι βρηκες πιο φτηνη ;)
Τον αλλο μηνα θα εχεις εκπτωση
σας είπα ότι ντρέπομαιαμέ , πες ότι θα φύγεις γτ βρήκες οικονομικότερο (να υπάρχει βέβαια απλά ψάξου ) κ τι μπορούν να σου προτείνουν για να μείνεις, πάντως η ον αν έχεις παλιό πρόγραμμα είναι η πιο φθηνή
τα λέμε αργότερα χοντρέαφου οι γλιτσα δε μου λεει ποια μουνακια να γαμησω παω να παρω κανα γλυκο να ξεσπασω