Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Aν δεν γίνει ανασκευαστική δήλωση απο την διευθυνση του bourdela ετομάζομαι να αποχωρήσω.
Τι έγινε
Aν δεν γίνει ανασκευαστική δήλωση απο την διευθυνση του bourdela ετομάζομαι να αποχωρήσω.
κοιταξε φιλε....εκατσα και σκεφτηκα και εγω καποια πραγματα και θα τα πω δημοσια....Είπα και ελάλησα, αμαρτίαν ουκ έχω.
Καλό βράδυ στα φιλαράκια του σπαμ μόνο.
εγινε οτι οι μαλακες πεθαναν......
οι μαλάκες δεν πεθαίνουν ποτέ μαν απλώς αντικαθίστανται από άλλουςεγινε οτι οι μαλακες πεθαναν......
δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες απ'αυτό που έγραψε ο τσολιάςΤί έγινε χαζοχαρούμενα διαδυκτιακά nicknames;
τι εγινε ρε γλιτσα να ετομαστω να γαμησω κανενανεγινε οτι οι μαλακες πεθαναν......
ενα σου λεω....αν μενω εδω μεσα μενω για τα μελη......τι εγινε ρε γλιτσα να ετομαστω να γαμησω κανεναν
δε με βοηθας καθολου μαν >ενα σου λεω....αν μενω εδω μεσα μενω για τα μελη......
Υο Εβριμπαντι ...Γουαζ απ μαδαφακα ?
ρε μαν εδώ και 2 μέρες μου κολλάει πολύ το ίντερνετ (γενικά όχι μόνο το σάιτ) έχεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίειαυτη η σιωπη με εκνευριζει
πειτε ρε ποιος σας πειραξε να τον γαμησω
ποιον να πρωτογαμησεις ρε μαν;ειναι τοσα πουστρακια ,πουστρες γλειφτρακια και τσατσονια εδω μεσα......ζεχνει η κατασταση λεμεαυτη η σιωπη με εκνευριζει
πειτε ρε ποιος σας πειραξε να τον γαμησω
οχιρε μαν εδώ και 2 μέρες μου κολλάει πολύ το ίντερνετ (γενικά όχι μόνο το σάιτ) έχεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει
ρε πες εσυ και τους εχω γαμησει στο λεπτοποιον να πρωτογαμησεις ρε μαν;ειναι τοσα πουστρακια ,πουστρες γλειφτρακια και τσατσονια εδω μεσα......ζεχνει η κατασταση λεμε
Βασικα αν εχεις φορθνετ ,μαλακιζεται τελευταιαρε μαν εδώ και 2 μέρες μου κολλάει πολύ το ίντερνετ (γενικά όχι μόνο το σάιτ) έχεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει