TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
οκ :-Xειναι τρυφερουλης μην τον πειραζετε........
οκ :-Xειναι τρυφερουλης μην τον πειραζετε........
κουκλαρα μου :-*ειναι τρυφερουλης μην τον πειραζετε........
ναι η επιστημη την αποκλειει αυτη την περιπτωσηδεν χρειαζεται γιατρο ρε ανθρωπε λεμε, θα του βαλει χαμομηλακι θα τον δει και ο dr. απολυτος, και θα συνελθει.
Απόλυτε την περιπτωση να εχει σακχαρωδη διαβητη την αποκλειετε;
ραψτω το στοματακιοκ :-X
μπηκε στην ΕΕ ρε μαλεα.....δεν θελειΤυπε, μη δινεις σημασια.
Θα ειναι κανενας εξ Ρουμανιας που περιμενει το ΔΙΚΑΤΣΑ για να αναγνωρισθει...
μπορει και απο το πανεπιστημιο της πριστινα τυπεΤυπε, μη δινεις σημασια.
Θα ειναι κανενας εξ Ρουμανιας που περιμενει το ΔΙΚΑΤΣΑ για να αναγνωρισθει...
ναι η επιστημη την αποκλειει αυτη την περιπτωση
επισης αντι για χαμομηλι μπορει να δοκιμασει και χλωρινη,οπως εκανε καποιος τυπος απο εδω
Εχουμε λογοδοθει και το καλοκαιρι ο γαμος θα γινει στο Κατακωλο.
Φυσικα ειστε ολοι καλεσμενοι.
Σου κανει και παιχνιδακια με την γλωσσιτσα, καθως τοπιπωνειγλυφει το γλυφιτζουρι;
Μεσα επεσες ;)
ειναι τρυφερουλης μην τον πειραζετε........
και οταν πηγε να της κανει κανεις γλυφομουνι δακρυσαν τα ματια του?μια φιλη δοκιμασε ζουμι απο κρεμμυδι, μπορει να το βαλει και ο φιλος μας ο φουφουτος; η θα του βρωμαει μετα και θα χουμε αλλα;
ναι η επιστημη την αποκλειει αυτη την περιπτωση
επισης αντι για χαμομηλι μπορει να δοκιμασει και χλωρινη,οπως εκανε καποιος τυπος απο εδω
εγω υπερ των δραστικων μετρωνμια φιλη δοκιμασε ζουμι απο κρεμμυδι, μπορει να το βαλει και ο φιλος μας ο φουφουτος; η θα του βρωμαει μετα και θα χουμε αλλα;
και οταν πηγε να της κανει κανεις γλυφομουνι δακρυσαν τα ματια του?
ναι ρε τυπεXλωρίνη;
να σου θυμισω τι ελεγες εχθες????????????????????????????? ή μπα?????????????????????????????κουκλαρα μου :-*
Μετά το σβησε με κρασί;μια φιλη δοκιμασε ζουμι απο κρεμμυδι, μπορει να το βαλει και ο φιλος μας ο φουφουτος; η θα του βρωμαει μετα και θα χουμε αλλα;