sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Ψιτ φιλεμπα..
πιθανοτερο το βλεπω βουντου απο τον σοφια
Προσεξε πως μιλας για τον Σοφια. Ειναι το κοριτσι μου...
Ψιτ φιλεμπα..
Τυπε, αυτα που εχεις πισω σου στη φωτο,μιλαει η επιστημη τωρα τυπε
εδω εμεις γαμαμε!
δεν παιζουμε!
γαμαμε!
τυπε δοκιμασες οζον?μπα..
Ψιτ φιλε
Προσεξε πως μιλας για τον Σοφια. Ειναι το κοριτσι μου...
μιλαει η επιστημη τωρα τυπε
εδω εμεις γαμαμε!
δεν παιζουμε!
γαμαμε!
γλυφιτζουρια τυπεΤυπε, αυτα που εχεις πισω σου στη φωτο,
ειναι γαριδακια ή σφηνοτουβλακια;
εγω σου κανω ερωτα :-*
αυτη η ατακα δεν ειναι απο την ταινια Φυλακες ανηλικων?Προσεξε πως μιλας για τον Σοφια. Ειναι το κοριτσι μου...
τυπε μην του δινεις συμβουλες ετσιμεγάλε, εαν πηδήχτηκες πρόσφατα με την κοπέλα σου και χωρις καπότα πριν ή μετά από την περίοδό της, μπορεί να τσίμπησες κανά μύκητα. άμα αύριο το πουλί σου είναι άσπρο μάλλον ε'ιναι βαλανίτιδα. οπότε δεν πάς σε κανα γιατρό να σε φτιάξει. ααα... και ότι και νά ναι μάλλον πρέπει να χρησιμοποιείς πιο ουδέτερα σαπούνια ΄τωρα με τον ερεθισμό. αλλά γιατρός οπωσδήποτε, γιατί μετά
Ευχαριστωμεγάλε, εαν πηδήχτηκες πρόσφατα με την κοπέλα σου και χωρις καπότα πριν ή μετά από την περίοδό της, μπορεί να τσίμπησες κανά μύκητα. άμα αύριο το πουλί σου είναι άσπρο μάλλον ε'ιναι βαλανίτιδα. οπότε δεν πάς σε κανα γιατρό να σε φτιάξει. ααα... και ότι και νά ναι μάλλον πρέπει να χρησιμοποιείς πιο ουδέτερα σαπούνια ΄τωρα με τον ερεθισμό. αλλά γιατρός οπωσδήποτε, γιατί μετά
δεν χρειαζεται γιατρο ρε ανθρωπε λεμε, θα του βαλει χαμομηλακι θα τον δει και ο dr. απολυτος, και θα συνελθει.μεγάλε, εαν πηδήχτηκες πρόσφατα με την κοπέλα σου και χωρις καπότα πριν ή μετά από την περίοδό της, μπορεί να τσίμπησες κανά μύκητα. άμα αύριο το πουλί σου είναι άσπρο μάλλον ε'ιναι βαλανίτιδα. οπότε δεν πάς σε κανα γιατρό να σε φτιάξει. ααα... και ότι και νά ναι μάλλον πρέπει να χρησιμοποιείς πιο ουδέτερα σαπούνια ΄τωρα με τον ερεθισμό. αλλά γιατρός οπωσδήποτε, γιατί μετά
Εχουμε λογοδοθει και το καλοκαιρι ο γαμος θα γινει στο Κατακωλο.οκ συγνωμη ρε δικε μου..
δεν το ηξερα οτι ειστε σε φαση..
εχετε περασει βερες οικογενειακα?
Σου κανει και παιχνιδακια με την γλωσσιτσα, καθως τογλυφιτζουρια τυπε
μου ειχε πει οτι θα ερχοταν για επισκεψη ο αβραμης και ειπα να εχω κατι για γλυψει
Μεσα επεσες ;)αυτη η ατακα δεν ειναι απο την ταινια Φυλακες ανηλικων?
Τυπε, μη δινεις σημασια.τυπε μην του δινεις συμβουλες ετσι
εδω μιλησε η επιστημη
εκτος αν εισαι και εσυ δοκτωρ οπως εγω
αν ναι ποσταρε το πτυχιο σου
ειναι τρυφερουλης μην τον πειραζετε........εγω σου κανω ερωτα :-*