neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ριο :-ελβετικός ποταμός 3 γραμματα
ριο :-ελβετικός ποταμός 3 γραμματα
εγώ τρώω μόνο στήθος
ααρ?ελβετικός ποταμός 3 γραμματα
εχει χαρη που δεν θελω να σου δωσω αξια......καλως την γλιτσενα
ααρ ελα ρε μαλακαελβετικός ποταμός 3 γραμματα
το πιο σπαστικο ονομαααρ ελα ρε μαλακα
@πηνελοπη ολα καλα; :-*
@ρυθμ εγω τρωω δυο στηθη και ενα μπουτι,φαε εσυ το υπολοιπο με τις πατατες
ολα καλα!!!!!!!!!εσυ?ααρ ελα ρε μαλακα
@πηνελοπη ολα καλα; :-*
@ρυθμ εγω τρωω δυο στηθη και ενα μπουτι,φαε εσυ το υπολοιπο με τις πατατες
μην πειραζεις τους κλωνους μου μην σου γαμησω τον γουλφακηριο :-
ο ταφτααρ μοιάζει έξυπνος όμως θα τον βγάζω και κάθε βράδυ βόλτα να χέζει στην Φυλής σαν τον πορνομετανάστηMου το γυρίζετε στην τρελή, μωρή χαμούρα;;;;
Για την συγκατοίκηση λέω... Πάλι αρχίσατε να μαζεύετε ότι παρατάνε οι άλλοι στο δρόμο;;;
Που θα πάει αυτό;;; Όλα τα έκθετα εμείς θα τα σπιτώσουμε;;;
Άντε βραδιάτικα... και έχω και ολονυχτία...
πρωτοτυπο ομως το θυμαμαι χρονια απο σταυρολεξατο πιο σπαστικο ονομα
ειδα τελικα την ταινια ο κληρος επεσε στον σμαιλι....καλο κατασκοπευτικο θριλερ,πολυ μυστηριο και δυσκολο σεναριο.....χρειαστηκε να κανω πισωγυρισματα και να ξαναδω κομματια για να την καταλαβω.....ολα καλα!!!!!!!!!εσυ?
εχω καμερα ελα να βαλουμε να διαπιστωσουμε τι εισαιεχει χαρη που δεν θελω να σου δωσω αξια......
πηνελόπη ξέρεις ποιός άλλος γράφει με πολλά θαυμαστικά!!!!!!!ολα καλα!!!!!!!!!εσυ?
κανεις και περιγραφες στους κλωνους σου?διχασμενη προσωπικοτητα εισαι ρε τυπε? :Sειδα τελικα την ταινια ο κληρος επεσε στον σμαιλι....καλο κατασκοπευτικο θριλερ,πολυ μυστηριο και δυσκολο σεναριο.....χρειαστηκε να κανω πισωγυρισματα και να ξαναδω κομματια για να την καταλαβω.....
μια ακομα αποδειξη οτι μπορουν να φτιαχτουν καλες ταινιες και απο το ευρωπαικο σινεμα με χαμηλο μπατζετ και χωρις φοβερα εφε
να τον αφηνεις να κατουραει και στα δεντρακια μαν να σημαδευει τον ζωτικο του χωροο ταφτααρ μοιάζει έξυπνος όμως θα τον βγάζω και κάθε βράδυ βόλτα να χέζει στην Φυλής σαν τον πορνομετανάστη
αμα σου αποδειξω οτι ειμαι η Πηνελοπη θα βγαλεις επειτελους το σκασμο????????????εχω καμερα ελα να βαλουμε να διαπιστωσουμε τι εισαι
θα πω στον αδερφο μου να μου την κατεβασει γιατι εγω πιο πιθανιο ειναι να βαλω φωτια στο λαπτοπειδα τελικα την ταινια ο κληρος επεσε στον σμαιλι....καλο κατασκοπευτικο θριλερ,πολυ μυστηριο και δυσκολο σεναριο.....χρειαστηκε να κανω πισωγυρισματα και να ξαναδω κομματια για να την καταλαβω.....
μια ακομα αποδειξη οτι μπορουν να φτιαχτουν καλες ταινιες και απο το ευρωπαικο σινεμα με χαμηλο μπατζετ και χωρις φοβερα εφε