kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
έτσι την απαξιώνεις περισσότεροΠεριμένουν να μπεί καμιά ξεκολιάρα, και από ότι βλέπω, τους κάνατε την χάρη.
έτσι την απαξιώνεις περισσότεροΠεριμένουν να μπεί καμιά ξεκολιάρα, και από ότι βλέπω, τους κάνατε την χάρη.
στις ιστορίες του επιθεωρητή Γριφίδη την έβρισκες την λύση ή κοίταγες πίσω το λυσάριελυνες και συ πολυ γριφο μαν παλια;
εγω ημουν πρωταθλητης σταυρολεξων και δη αυτα μαυριστε τετραγωνα....σουντοκου και αλλα δεν τα πιανα.....στις ιστορίες του επιθεωρητή Γριφίδη την έβρισκες την λύση ή κοίταγες πίσω το λυσάρι
ναι και ασκησεις για σκακι και μπριτζελυνες και συ πολυ γριφο μαν παλια;
μωρή μαγείαεγω ημουν πρωταθλητης σταυρολεξων και δη αυτα μαυριστε τετραγωνα....σουντοκου και αλλα δεν τα πιανα.....
πάντα απορούσα ποιός ασχολούταν με αυτά :Sναι και ασκησεις για σκακι και μπριτζ
σουντοκου ειναι φλωρικο δεν μου αρεσει....τα λευκα σταυρολεξα ειναι ωραιαεγω ημουν πρωταθλητης σταυρολεξων και δη αυτα μαυριστε τετραγωνα....σουντοκου και αλλα δεν τα πιανα.....
γιατι ρε μαν? ωραια ειναιμωρή μαγεία
πάντα απορούσα ποιός ασχολούταν με αυτά :S
ειδες μαν;αν εμενες φυλης θα μπορουσατε να την βγαζετε με εναν γριφο την βδομαδα πιο οικονομικα.....πάντα απορούσα ποιός ασχολούταν με αυτά :S
εγώ ένωνα τις τελίτσες και έβλεπα την εικόνα που έβγαινε και χαιρόμουν και μετά την χρωμάτιζα με ξυλομπογιές
αν απ'το κοτόπουλο τρώει πόδι και φτερούγα θα κάνω πρόταση συγκατοίκησηςειδες μαν;αν εμενες φυλης θα μπορουσατε να την βγαζετε με εναν γριφο την βδομαδα πιο οικονομικα.....
αν απ'το κοτόπουλο τρώει πόδι και φτερούγα θα κάνω πρόταση συγκατοίκησης
εγώ τρώω μόνο στήθος
αν απ'το κοτόπουλο τρώει πόδι και φτερούγα θα κάνω πρόταση συγκατοίκησης
εγω ημουν πρωταθλητης σταυρολεξων και δη αυτα μαυριστε τετραγωνα....σουντοκου και αλλα δεν τα πιανα.....
καλως την γλιτσενακαλησπερα!!!!!!!!
με παντρεύεσαι.....Εγω τρωω μπουτι.....
πρωτα πρεπει να βγαλεις το μονοπετρο και μετα το συζηταμε με τον τζομε παντρεύεσαι.....