pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ντάξει οκ,δεν έχει πρόβλημα,άντε στο ράφι σου λοιπόν κ μην ξεχάσεις τις γάτες.Την αληθεια......![]()
![]()
![]()
Σε παντρεύομαι!!!!!![]()
![]()
![]()
Ντάξει οκ,δεν έχει πρόβλημα,άντε στο ράφι σου λοιπόν κ μην ξεχάσεις τις γάτες.![]()
Νιώθεις πού βρίσκεσαι/πού ζεις;;;Παρασιτικο σκουληκι......![]()
![]()
![]()
![]()
Μου αρκεί να με ταϊζεί,είμαι ολιγαρκής άνθρωπος.Ωστε θες καποια να σε ταϊζει κ να χρηματοδοτει τις ποτυχημενες παραστασεις σου.....Ελαμψε η αληθεια......![]()
![]()
![]()
![]()
Μου αρκεί να με ταϊζεί,είμαι ολιγαρκής άνθρωπος.
Αντί για οικόσιτος-θεατρίνος γίνομαι ευχαρίστως σκέτο οικόσιτος.![]()
Πες μου πόσους έχω μπροστά μου....να ξέρω αν μπορώ να έχω ελπίδες.μπες στην ουρα![]()
Για πε το κόστος να δούμε αν μπορούμε να τα βρούμε.Αμα γουργουριζεις κ το φαι σου κοστιζει οσο του γατιου μου θα σε υιοθετησω εγω.....![]()
Πες μου πόσους έχω μπροστά μου....να ξέρω αν μπορώ να έχω ελπίδες.
Ενημέρωσε κ καμιά συναδερφό σου αν ενδιαφέρεται,δεν χρειάζεται να'ναι αριστούργημα σαν εσένα,αρκούμαι κ με κάτι πιο κάτω....![]()
Δε μιλάμε ποτέ έτσι σε μία κυρία ανάγωγε.κατουρα λιγο εσυ![]()
![]()
![]()
serial killer θα με κάνει η ρουφιάνα. >δεν ξερω ποσους εχεις μπροστα....εχω χασει πλεον το μετρημα![]()
Για πε το κόστος να δούμε αν μπορούμε να τα βρούμε.![]()
Αμα γουργουριζεις κ το φαι σου κοστιζει οσο του γατιου μου θα σε υιοθετησω εγω.....![]()
σκασε μουνοδουλε αγαπουληΔε μιλάμε ποτέ έτσι σε μία κυρία ανάγωγε.
Είδικα όταν είναι αριστούργημα,αν είναι σαν την ρυθμ μίλα όπως γουστάρεις δεν πειράζει.![]()
Δε μιλάμε ποτέ έτσι σε μία κυρία ανάγωγε.
Είδικα όταν είναι αριστούργημα,αν είναι σαν την ρυθμ μίλα όπως γουστάρεις δεν πειράζει.![]()
Παραπάνω κοστίζω,άντε γεια κάτσε με την γάτα σου κ πολύ σου είναι.40 ευρω/μηνα....Κ μια φορα το χρονο θα σ επηγαινω κτηνιατρο.....
χαχααχαχαχ εμπνεεις σεβασμοΑμα δεις τη ρυθμ θα μιλα ςμε το σεις κ με το σας...Παλιοθεατρινε......![]()