kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
ελα που θα με πεις και σπορε
οσα ξερω εγω δεν θα μαθεις ποτε εσυ
ΥΓ καλημερα
εσυ ακομα δεν βγεικες απο το αβγο σου και ξερεις πιο πολλα απο μενα?
ελα που θα με πεις και σπορε
οσα ξερω εγω δεν θα μαθεις ποτε εσυ
ΥΓ καλημερα
Μην δίνεις σημασία αριστούργημα.εσυ ακομα δεν βγεικες απο το αβγο σου και ξερεις πιο πολλα απο μενα?
Μην δίνεις σημασία αριστούργημα.![]()
Σε έναν παρακατιανό,σε ένα σκουλίκι...σε ένα τίποτα,έτσι σε θέλω αριστούργημα,να ασχολείσαι μόνο με τους σπουδαίους.σιγα μην δωσω σημασια σε ενα τσουτσεκι![]()
πρεπει να κανονισουμε ραντεβου θανατου εμεις φαινεταιεσυ ακομα δεν βγεικες απο το αβγο σου και ξερεις πιο πολλα απο μενα?
Σε έναν παρακατιανό,σε ένα σκουλίκι...σε ένα τίποτα,έτσι σε θέλω αριστούργημα,να ασχολείσαι μόνο με τους σπουδαίους.![]()
Εεε μόνη σου πρέπει να τους εντοπίσεις.και ποιοι ειναι οι σπουδαιοι κατα την γνωμη σου?
πρεπει να κανονισουμε ραντεβου θανατου εμεις φαινεταιπολυ μιλας
οχι σε μενα αυτα
εγω δερνω δεν παιζω δερνω
![]()
εργατικο κοριτσι :-*οχι.....στην δουλεια ειμαι![]()
Εεε μόνη σου πρέπει να τους εντοπίσεις.
Αριστούργημα να μετακινηθείς προς Θεσσαλονίκη παίζει;;;
Αν σου είχα δώσει ναι αυτό είναι,αλλά δεν θυμάμαι να σου είχα δώσει.οταν ερθω θα σε παρω τηλ.....αυτο που μου ειχες δωσει εχεις ακομα ε?
Αν σου είχα δώσει ναι αυτό είναι,αλλά δεν θυμάμαι να σου είχα δώσει.![]()
![]()
οταν ερθω θα σε παρω τηλ.....αυτο που μου ειχες δωσει εχεις ακομα ε?
Τί λες ρε τσόκαρο;;;Προσεχε τον αυτον....Θα σε παει σε ακριβα μαγαζια κ θα σε βαζει να πληρωσεις......Να ξερεις.....
για θυμισου ποια δεν ηθελε συναντηση στα πμ
?![]()
![]()
![]()
μη βγαλω πμ στην φορα αγαπη μουεσυ δεν ηθελες...επειδη ξερεις οτι δεν μπορεις να τα βγαλεις περα μαζι μου![]()
Προσεχε τον αυτον....Θα σε παει σε ακριβα μαγαζια κ θα σε βαζει να πληρωσεις......Να ξερεις.....
μη βγαλω πμ στην φορα αγαπη μου:-*