neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ιδιας γενιαςναι η μαμα μου με γενισε πριν 22 χρονια του 90 ειμαι....
σε οποιον ενδιαφερε εχω και ταφτοτιτα την διχνο οκ...
ιδιας γενιαςναι η μαμα μου με γενισε πριν 22 χρονια του 90 ειμαι....
σε οποιον ενδιαφερε εχω και ταφτοτιτα την διχνο οκ...
εχω ξεκινηση το Δεκεμβρί του 2008 κανε ενα απλο λογαριαζμοεγω την ειχα παρει στα 17 της τοτε...![]()
![]()
![]()
Μαν ο Νωντας εχει γεννηθει με το Αβραμεικο ημερολογιοο λουστ σου ριχνει καμια πενταετια.....![]()
οταν θα νιωσεις υπερηφανος οτι εχεις τεσσερα αρχιδια κατω απο τα ποδια σου προσεχε γιατι εκεινη την στιγμη ειναι που σε γαμανε.........αμα σε γαμησω που κανετε συνωμοσιες πισω απο την πλατη μου![]()
οταν θα νιωσεις υπερηφανος οτι εχεις τεσσερα αρχιδια κατω απο τα ποδια σου προσεχε γιατι εκεινη την στιγμη ειναι που σε γαμανε.........![]()
![]()
Μαν ο Νωντας εχει γεννηθει με το Αβραμεικο ημερολογιο![]()
δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης...δεν εισαι ο γουλφακης...........δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......πιστο πες δημοσια ρε τυπε οτι δεν ειμαι ο γουλφακις να τελιωνουμε
Οχι δεν εισαι ο Γουλφακης μαν .Ο Γουλφακης εχει βυζαραπιστο πες δημοσια ρε τυπε οτι δεν ειμαι ο γουλφακις να τελιωνουμε
αποκλειεται...εχω ξεκινηση το Δεκεμβρί του 2008 κανε ενα απλο λογαριαζμο![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο το καταλαβατε μλκες επιτελουςδεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης...δεν εισαι ο γουλφακης...........δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......δεν εισαι ο γουλφακης.......
μην κουραζεσαι κουκλα...δεν ξερει μαθηματικα......εχω ξεκινηση το Δεκεμβρί του 2008 κανε ενα απλο λογαριαζμο![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι φετες τυπεΟχι δεν εισαι ο Γουλφακης μαν .Ο Γουλφακης εχει βυζαρα
Ξαναχαθηκε αυτη η ψυχη![]()
οταν θα νιωσεις υπερηφανος οτι εχεις τεσσερα αρχιδια κατω απο τα ποδια σου προσεχε γιατι εκεινη την στιγμη ειναι που σε γαμανε.........![]()
![]()
διο θα ερθεις το σαββατο?![]()
![]()
ζωγραφίζει ο κουραμπιές λέμε
Θα τα σκισεις παλι τα πουτανακιαεγω ειμαι φετες τυπε![]()
στα ονιρα σου μαλον γτ εγω πρωτι φορα ελλαδα εχω μπει 24 Νοεμβρίουαποκλειεται...
αν οχι ανοιξη του 2007 σε θυμαμαι ανοιξη του 2008...
Εχω να πορνιασω πανω απο 3-4 μερες.Το εχω αναγκηδιο θα ερθεις το σαββατο?πιστο ειναι σιγουρα μεσα και ο λαγος αμα εχει ερθει απο πατρα
τυπε παμε να τα ξεκωλισουμεΕχω να πορνιασω πανω απο 3-4 μερες.Το εχω αναγκη![]()
να ,μαθει τοτε δεν θα την πλιροσω εγω την νιφη....μην κουραζεσαι κουκλα...δεν ξερει μαθηματικα......![]()