lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
σωστος...οι χοντροι δεν ξαναγυριζουν πισω οτι και αν κανουν...αμα σε παρει το ποταμι...
σωστος...οι χοντροι δεν ξαναγυριζουν πισω οτι και αν κανουν...αμα σε παρει το ποταμι...
μετα θα ερθει η σειρα του ΣταματηΑφήσατε τον Λιοντάρη και πιάσατε τον Λαστ με τα φανταριλικια.Αρχισε καινούργιο στορι τώρα
μαλλον πεθανε μαν..... :'( :'(αλλα δεν ανοιχτηκε ακομα η διαθηκη...ειπε θα μου τα αφηνε ολα....νικ,ζωγραφιες κλπ
Και μετα η σειρα του Ορεστημετα θα ερθει η σειρα του Σταματη![]()
ρε μαν τι βεντετα εχουν ανοιξει οι τρανς διπλα με τα ψευτικα προφιλ?Και μετα η σειρα του Ορεστη![]()
Παω να δω,το εχω αναγκηρε μαν τι βεντετα εχουν ανοιξει οι τρανς διπλα με τα ψευτικα προφιλ?![]()
αν τολμας κανε σπαμ εκειΠαω να δω,το εχω αναγκη![]()
σπαμερEmena μου αφηνει την Καντυ αλλα δεν ξερω τι να την κανω.....![]()
Αδιαφορο θρεντακι :-αν τολμας κανε σπαμ εκει![]()
δεν μενεις μονος σου εσυ και πληρωνεις χοτελι;η βρωμομουνα η ελλεηνιδα,καθε φορα πληρωνω εγω το χοτελ και μου λεει οτι δεν εχει(μονο μια φορα μου δωσε 7 ευρω)
και μου χε πει οτι την επομενη θα πληρωσει αυτη
και της ειπα για σημερα και μου πε οτι εχει ξεμεινει κι αυτη και να το αφησουμε καλυτερα
αχ,θελω να κανω ερωτα :'(
Γαμα την στο αυτοκινητο μανη βρωμομουνα η ελλεηνιδα,καθε φορα πληρωνω εγω το χοτελ και μου λεει οτι δεν εχει(μονο μια φορα μου δωσε 7 ευρω)
και μου χε πει οτι την επομενη θα πληρωσει αυτη
και της ειπα για σημερα και μου πε οτι εχει ξεμεινει κι αυτη και να το αφησουμε καλυτερα
αχ,θελω να κανω ερωτα :'(
αυτη οταν γνωριστηκαμε μου χε πει οτι μενει μονη της κι απο τοτε μου τα μασαειδεν μενεις μονος σου εσυ και πληρωνεις χοτελι;
να λειπει το βυσσινο...Γαμα την στο αυτοκινητο μαν![]()
:S :S :SΓαμα την στο αυτοκινητο μαν![]()
μπραβο αγορινα μου :-*αυτη οταν γνωριστηκαμε μου χε πει οτι μενει μονη της κι απο τοτε μου τα μασαει
ειναι τρελη η τυπισσα,χειροτερη κι απο μενα...γι αυτο τη γουσταρω![]()
πως μπορεσεςμπραβο αγορινα μου :-*
Μαν,δες τι γραφει ο Κριστιανο στη κριτικη για το αριστουργημαμπραβο αγορινα μου :-*