εγω θα ασχοληθω με εσενα προσωπικα στα εγκαινια.α εχετε καλεσει ιεροδουλες στα εγκαινια?![]()
![]()
και μετα θα εγκαινιασουμε μαζι το δωματιο στο ξενοδοχειο.
εγω θα ασχοληθω με εσενα προσωπικα στα εγκαινια.α εχετε καλεσει ιεροδουλες στα εγκαινια?![]()
![]()
ποτε θα γινουν ρε φιλε?Tυπε μην φοβασε τιποτα στα εγκαινεια θα ειμαστε τιγκα στο μουνι,το εχω κανονισμενο
εγω θα ασχοληθω με εσενα προσωπικα στα εγκαινια.
και μετα θα εγκαινιασουμε μαζι το δωματιο στο ξενοδοχειο.
τυπε μου το παιζει δυσκολη ;)αν θες ν'ασχοληθεις μ εμενα προσωπικα καλε μου, δν σε βλεπω να καταληγεις σε κανενα δωματιο, οσα ευροπουλα και να διαθετεις
μπορεις να ρωτησεις κι αυτους που το προσπαθησαν ;)
Τυπε 16 του μηναποτε θα γινουν ρε φιλε?
μου το χαλας τωρα,συγκρινεις τον μεγιστο τυπο αρκανς με τον σωροαν θες ν'ασχοληθεις μ εμενα προσωπικα καλε μου, δν σε βλεπω να καταληγεις σε κανενα δωματιο, οσα ευροπουλα και να διαθετεις
μου το χαλας τωρα,συγκρινεις τον μεγιστο τυπο αρκανς με τον σωρο
οπου εχει μουνι ρεΤύποι μου έλειψα για λίγο και προφανώς έχω μείνει πίσω.
Τελικά πού θα πάμε? Κολομβία ή Κεφαλονιά?
![]()
α ρε ενας bbwlover που σου χρειαζεται εσεναστο σωρο ανηκει ο καθε ανηρ, που πιστευει οτι μια γυναικα με μερικα χρηματα "υπακουει σε διαταγες"![]()
Τυπε θα τα συνδιασουμε, κεφαλονια πρωτα για να γνωριστει η ομαδα και να κανονιστουν οι λεπτομεριες και μετα κολομβιαΤύποι μου έλειψα για λίγο και προφανώς έχω μείνει πίσω.
Τελικά πού θα πάμε? Κολομβία ή Κεφαλονιά?
![]()
εγω δεν κανω προσπαθεια.εγω πληρωνω και περνω να ξερεις.αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με ερωτευθεις η δουλεια θα γινει τζαμπα.και θα σε παω και για ουζο την αλλη μερα το μεσημερι μαζι με τον απολυτο και το σινερμαν.γιαυτο κανονισε να φερεις και καμια φιλεναδα οταν ερθεις να γινουμε παρεα καλη εκει και να σας βγαλουμε και κανενα γουστο στο νησι.γιατι εκει στις φωτογραφησεις που πας ολο με μπινεδες εχεις να κανεις.τουλαχιστον εμεις θα σε εχουμε στον αφρο.αν θες ν'ασχοληθεις μ εμενα προσωπικα καλε μου, δν σε βλεπω να καταληγεις σε κανενα δωματιο, οσα ευροπουλα και να διαθετεις
να κανουμε μια παρτυ δηλαδηεγω δεν κανω προσπαθεια.εγω πληρωνω και περνω να ξερεις.αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με ερωτευθεις η δουλεια θα γινει τζαμπα.και θα σε παω και για ουζο την αλλη μερα το μεσημερι μαζι με τον απολυτο και το σινερμαν.γιαυτο κανονισε να φερεις και καμια φιλεναδα οταν ερθεις να γινουμε παρεα καλη εκει και να σας βγαλουμε και κανενα γουστο στο νησι.γιατι εκει στις φωτογραφησεις που πας ολο με μπινεδες εχεις να κανεις.τουλαχιστον εμεις θα σε εχουμε στον αφρο.
οπου εχει μουνι ρε
![]()
Και εγω που δεν το πιστευα τι καταλαβα?στο σωρο ανηκει ο καθε ανηρ, που πιστευει οτι μια γυναικα με μερικα χρηματα "υπακουει σε διαταγες"![]()
εγω δεν κανω προσπαθεια.εγω πληρωνω και περνω να ξερεις.αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με ερωτευθεις η δουλεια θα γινει τζαμπα.και θα σε παω και για ουζο την αλλη μερα το μεσημερι μαζι με τον απολυτο και το σινερμαν.γιαυτο κανονισε να φερεις και καμια φιλεναδα οταν ερθεις να γινουμε παρεα καλη εκει και να σας βγαλουμε και κανενα γουστο στο νησι.γιατι εκει στις φωτογραφησεις που πας ολο με μπινεδες εχεις να κανεις.τουλαχιστον εμεις θα σε εχουμε στον αφρο.
τουνοας μπετερνα κανουμε μια παρτυ δηλαδη
![]()
Στον αφρο τυπε μου ετσι πρεπει ιποτεςεγω δεν κανω προσπαθεια.εγω πληρωνω και περνω να ξερεις.αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με ερωτευθεις η δουλεια θα γινει τζαμπα.και θα σε παω και για ουζο την αλλη μερα το μεσημερι μαζι με τον απολυτο και το σινερμαν.γιαυτο κανονισε να φερεις και καμια φιλεναδα οταν ερθεις να γινουμε παρεα καλη εκει και να σας βγαλουμε και κανενα γουστο στο νησι.γιατι εκει στις φωτογραφησεις που πας ολο με μπινεδες εχεις να κανεις.τουλαχιστον εμεις θα σε εχουμε στον αφρο.
τα παιδια στις φωτογραφισεις μαλλον εχουν τα αστερια στο κολο να ξερεις.τελος παντον τα ουζα θα τα κερασεις εσυ τοτε.εμεις θα κερασουμε τα αλλα.και με εμας θα περασεις καλα,και θα σε κανουμε και εμεις φωτογραφιση να θελεις.εχουμε μηχανες και εμεις.α ρε συ
αν προτεινες σκετο το ουζακι χωρις τα "εγω πληρωνω και περνω να ξερεις" και τα "εκει στις φωτογραφησεις που πας ολο με μπινεδες εχεις να κανεις" θα ησουν οκ
τα παιδια που συνεργαζομαι ειναι αστερια και στις φωτογραφησεις περναμε τελεια, και δν μου ασκει καμια δυναμη αυτος που πληρωνει
Τυπε θα τα συνδιασουμε, κεφαλονια πρωτα για να γνωριστει η ομαδα και να κανονιστουν οι λεπτομεριες και μετα κολομβια![]()
να κανουμε μια παρτυ δηλαδη
![]()
τουνοας μπετερ![]()