Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω θα ασχοληθω με εσενα προσωπικα στα εγκαινια.
και μετα θα εγκαινιασουμε μαζι το δωματιο στο ξενοδοχειο.

αν θες ν'ασχοληθεις μ εμενα προσωπικα καλε μου, δν σε βλεπω να καταληγεις σε κανενα δωματιο, οσα ευροπουλα και να διαθετεις  :P
μπορεις να ρωτησεις κι αυτους που το προσπαθησαν  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν θες ν'ασχοληθεις μ εμενα προσωπικα καλε μου, δν σε βλεπω να καταληγεις σε κανενα δωματιο, οσα ευροπουλα και να διαθετεις  :P
τυπε μου το παιζει δυσκολη ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μου το χαλας τωρα,συγκρινεις τον μεγιστο τυπο αρκανς με τον σωρο

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τύποι μου έλειψα για λίγο και προφανώς έχω μείνει πίσω.
Τελικά πού θα πάμε? Κολομβία ή Κεφαλονιά?
:think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τύποι μου έλειψα για λίγο και προφανώς έχω μείνει πίσω.
Τελικά πού θα πάμε? Κολομβία ή Κεφαλονιά?
:think:
Τυπε θα τα συνδιασουμε, κεφαλονια πρωτα για να γνωριστει η ομαδα και να κανονιστουν οι λεπτομεριες και μετα κολομβια :rockon:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω δεν κανω προσπαθεια.εγω πληρωνω και περνω να ξερεις.αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με ερωτευθεις η δουλεια θα γινει τζαμπα.και θα σε παω και για ουζο την αλλη μερα το μεσημερι μαζι με τον απολυτο και το σινερμαν.γιαυτο κανονισε να φερεις  και καμια φιλεναδα οταν ερθεις να γινουμε παρεα καλη εκει και να σας βγαλουμε και κανενα γουστο στο νησι.γιατι εκει στις φωτογραφησεις που πας ολο με μπινεδες εχεις να κανεις.τουλαχιστον εμεις θα σε εχουμε στον αφρο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω δεν κανω προσπαθεια.εγω πληρωνω και περνω να ξερεις.αλλα επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με ερωτευθεις η δουλεια θα γινει τζαμπα.και θα σε παω και για ουζο την αλλη μερα το μεσημερι μαζι με τον απολυτο και το σινερμαν.γιαυτο κανονισε να φερεις  και καμια φιλεναδα οταν ερθεις να γινουμε παρεα καλη εκει και να σας βγαλουμε και κανενα γουστο στο νησι.γιατι εκει στις φωτογραφησεις που πας ολο με μπινεδες εχεις να κανεις.τουλαχιστον εμεις θα σε εχουμε στον αφρο.
να κανουμε μια παρτυ δηλαδη
:2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
οπου εχει μουνι ρε

Ε πείτε το ρε μάγκες και σκέφτομαι τόσο καιρό γιατί υπάρχει τέτοιο κόλλημα με την Κολομβία.
Η Κεφαλονιά μετράει τόσο πολύ ή μήπως γυρίστηκε εκεί πέρα κανα πρόσφατο σήριαλ ? :2funny:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

α ρε συ
αν προτεινες σκετο το ουζακι χωρις τα "εγω πληρωνω και περνω να ξερεις" και τα "εκει στις φωτογραφησεις που πας ολο με μπινεδες εχεις να κανεις" θα ησουν οκ  :P
τα παιδια που συνεργαζομαι ειναι αστερια και στις φωτογραφησεις περναμε τελεια, και δν μου ασκει καμια δυναμη αυτος που πληρωνει

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Στον αφρο τυπε μου ετσι πρεπει ιποτες :rockon:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
α ρε συ
αν προτεινες σκετο το ουζακι χωρις τα "εγω πληρωνω και περνω να ξερεις" και τα "εκει στις φωτογραφησεις που πας ολο με μπινεδες εχεις να κανεις" θα ησουν οκ  :P
τα παιδια που συνεργαζομαι ειναι αστερια και στις φωτογραφησεις περναμε τελεια, και δν μου ασκει καμια δυναμη αυτος που πληρωνει
τα παιδια στις φωτογραφισεις μαλλον εχουν τα αστερια στο κολο να ξερεις.τελος παντον τα ουζα θα τα κερασεις εσυ τοτε.εμεις θα κερασουμε τα αλλα.και με εμας θα περασεις καλα,και θα σε κανουμε και εμεις φωτογραφιση να θελεις.εχουμε μηχανες και εμεις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τυπε θα τα συνδιασουμε, κεφαλονια πρωτα για να γνωριστει η ομαδα και να κανονιστουν οι λεπτομεριες και μετα κολομβια :rockon:

Τύπε, να περιμένω και thread για Κεφαλονιά δηλαδή? :think:

να κανουμε μια παρτυ δηλαδη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom