sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Σημερα εδω σε ενα κλαμπ ειναι η συναδελφος σου η Αλεξανδρατου,αλλα εγω δεν πηγαΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!![]()
![]()
![]()
Σημερα εδω σε ενα κλαμπ ειναι η συναδελφος σου η Αλεξανδρατου,αλλα εγω δεν πηγαΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!![]()
![]()
![]()
τους ειπες πως περνεις πιπες δηλαδη?
χαχα! συναδελφος λεει!!Σημερα εδω σε ενα κλαμπ ειναι η συναδελφος σου η Αλεξανδρατου,αλλα εγω δεν πηγα![]()
και μετα στο δωματιο στο ξενοδοχειο που θα μενω εγω,να συμπληρωσεις και το μεροκαματο.Αμα βγεις πρωτη να κανονισουμε να ερθεις Κεφαλονια που ανοιγω ενα μαγαζι στα εγκαινεια για γκεστ![]()
Θα βαλω ολους τους κολητους να σε ψηφισουν
απο πισω ξηγιεσε καθολου?ολες οι γυναικες το κανουν αυτο, πρεπει να το δηλωσεις κιολας?![]()
![]()
ρε τυπε εισαι φοβεροςκαι μετα στο δωματιο στο ξενοδοχειο που θα μενω εγω,να συμπληρωσεις και το μεροκαματο.
Τυπε μου τιτανοτεραστιεκαι μετα στο δωματιο στο ξενοδοχειο που θα μενω εγω,να συμπληρωσεις και το μεροκαματο.
Τυπε μου welcome anytimeθα ερθω που θα ερθω στα εγκαινια.να μην γαμησω και την καλεσμενη? αμαρτια θα ειναι.
θα ερθω που θα ερθω στα εγκαινια.να μην γαμησω και την καλεσμενη? αμαρτια θα ειναι.
θα εχει μουνια η τζαμπα θα κουβαληθουμε με τον απολυτο εκει?Τυπε μου welcome anytime![]()
![]()
η καλεσμενη θα παρει τα ευρωπουλακια στο χερακι και θα εκτελει διαταγες μετα.ρωτα και τη καλεσμενη "τυπε μου"![]()
τυπε μου γουσταρει αυτη εγκαινια ;)catwoman σου αρεσουν τα εγκαινια εσενα?
η καλεσμενη θα παρει τα ευρωπουλακια στο χερακι και θα εκτελει διαταγες μετα.
Tυπε μην φοβασε τιποτα στα εγκαινεια θα ειμαστε τιγκα στο μουνι,το εχω κανονισμενοθα εχει μουνια η τζαμπα θα κουβαληθουμε με τον απολυτο εκει?
η καλεσμενη θα παρει τα ευρωπουλακια στο χερακι και θα εκτελει διαταγες μετα.