lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ελεγα μηπως εννοουσες την ιωανναοταν λες σε δουλευω για τι ακριβως εννοεις
σοβαρα μιλαω ρε μλκ
![]()
ελεγα μηπως εννοουσες την ιωανναοταν λες σε δουλευω για τι ακριβως εννοεις
σοβαρα μιλαω ρε μλκ
![]()
ρε μλκς εχετε γαμηθει με την ιωανναελεγα μηπως εννοουσες την ιωανναδεν ξερω για ποια μελαχρινη λες...
θα ειναι.αλλα δε μπορει να μην την εχεις δει...ρε μλκς εχετε γαμηθει με την ιωανναποια ειναι αυτη δεν την εχω δει
θα ειναι απογευματινη σημερα να κατεβω να τη δω μ'εχει φαει η περιεργεια
![]()
ρε με τις γαμιολες τις τσατσαδες που δεν αναφερουν ονοματα δε μπορω να ειμαι σιγουρος,πιθανων αν δουλευει απογευματα θα την εχω δειθα ειναι.αλλα δε μπορει να μην την εχεις δει...
μαλλον αυτη λες...
μαζευτηκες βλεπωρε με τις γαμιολες τις τσατσαδες που δεν αναφερουν ονοματα δε μπορω να ειμαι σιγουρος,πιθανων αν δουλευει απογευματα θα την εχω δει![]()
Θα ξενερωσεις μαν,εκτος αν θες να γαμησεις ενα καλο μου μουνι που δεν κανει πολλα μεσαρε μλκς εχετε γαμηθει με την ιωανναποια ειναι αυτη δεν την εχω δει
θα ειναι απογευματινη σημερα να κατεβω να τη δω μ'εχει φαει η περιεργεια
![]()
μαζευτηκες βλεπω![]()
αν ειναι καλο μουνι στα παπαρια μου,σου ειπα τη θεωρια μου χθεςΘα ξενερωσεις μαν,εκτος αν θες να γαμησεις ενα καλο μου μουνι που δεν κανει πολλα μεσα![]()
στο γααμησι δεν ειναι κακη...Θα ξενερωσεις μαν,εκτος αν θες να γαμησεις ενα καλο μου μουνι που δεν κανει πολλα μεσα![]()
η μιλα καθαρα η σαλτα και αυνανισουελα τωρα![]()
Βαση της θεωριας σου και με γνωμονα οτι ειναι καλο μουνι,καθαρη και το δωματιο αξιοπρεπες δεν υα τα κλαψεις τα 10αν ειναι καλο μουνι στα παπαρια μου,σου ειπα τη θεωρια μου χθες
![]()
πως μπορεσεςη μιλα καθαρα η σαλτα και αυνανισου![]()
σας αφηνω στρακιαπως μπορεσες![]()
Δεν ειναι ξεπετα,απλα ειναι διεκπαιρεωτικηστο γααμησι δεν ειναι κακη...
εσυ λες την ανναμαλακαες κοιτα να λετε μια που εχει καπως περιεργα ματια σα πρεζακι καστανη μεγαλη πουτσοπιαστρα στο σαλονι που εμφανιζεται παντα τοπλες,αν λετε αυτη οτι ειναι η ιωαννα ειστε αξιοι της σαβουρομοιρας σας![]()
Οχιμαλακαες κοιτα να λετε μια που εχει καπως περιεργα ματια σα πρεζακικαστανη μεγαλη πουτσοπιαστρα στο σαλονιπου εμφανιζεται παντα τοπλες,αν λετε αυτη οτι ειναι η ιωαννα ειστε αξιοι της σαβουρομοιρας σας![]()
εσυ λες την ανναhttp://[URL unfurl="true"]www.asterix.com/encyclopedie/personnages/perso/g02b.gif[/img[/URL]]
[/quote]μλκ καταλαβες ποια λεω ;Dη κοπελα δεν υπαρχει λεμε ;D
μεσα ειναι καλη παντωςμλκ καταλαβες ποια λεωη κοπελα δεν υπαρχει λεμε
![]()