lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εχει δουλειες ο μεμος τωρα,θα κανω μερες να τον δω :'(Θα ερθω μαν,ολο κατι προκυπτει
Αμα πατε σημερα και δεν βρεχει![]()
ο γιγαντας εφαγε γιγαντες
εχει δουλειες ο μεμος τωρα,θα κανω μερες να τον δω :'(Θα ερθω μαν,ολο κατι προκυπτει
Αμα πατε σημερα και δεν βρεχει![]()
h mama τους η κυρια καβουρινα παει τσαρκα με το μπαρο στη ραφηναπαω ραφηνα τα λεμε μετα![]()
πως μπορεσεςh mama τους η κυρια καβουρινα παει τσαρκα με το μπαρο στη ραφηνα![]()
ρε μλκ αυτη τη ντιανα ελεγες,περιπου πριν κανα χρονο πρεπει να την ειχα παρεις διςπως μπορεσες![]()
εγω 4/5 ειμαι ντουρος πριν ερθει η κοπελα στο δωματιορε μλκ αυτη τη ντιανα ελεγες,περιπου πριν κανα χρονο πρεπει να την ειχα παρεις διςτα προκαταρκτικα της ειναι σουπερ σε κανουν ντουρο διχως πιπα
![]()
αυτη ναιρε μλκ αυτη τη ντιανα ελεγες,περιπου πριν κανα χρονο πρεπει να την ειχα παρεις διςτα προκαταρκτικα της ειναι σουπερ σε κανουν ντουρο διχως πιπα
![]()
δε πιστευω να λες μια που δουλευε στο κολωνου 32πανω μελαχροινηβεβαια ελεγα κι αλλη μια ντιανα γυρολογο που την εχασα![]()
αδυνατουλα ουκρανεζα,μαυρα μαλλια,λιγο υποτονικη,γαλαζια ματια,ψυχοπαθες βλεμμα,μικρο κενο αναμεσα στα 2 δοντια...δε πιστευω να λες μια που δουλευε στο κολωνου 32πανω μελαχροινη![]()
σορρυ μαν δεν καταλαβαινω ποια λες,εγω μιλαω για μια που δουλευε με τη τσατσα κλοουν με το ψευτικο μεγαλο χαμογελο και το ασφικτικο μαρκαρισμα που κανουν με την εκαστοτε πορνηαδυνατουλα ουκρανεζα,μαυρα μαλλια,λιγο υποτονικη,γαλαζια ματια,ψυχοπαθες βλεμμα,μικρο κενο αναμεσα στα 2 δοντια...
στο κολωνου 30 οροφο ηταν 2-3 βραδια την προηγουμενη βδομαδα
κλασε μια μαντραβαρακι στρακι βρηκα τον κλωνο σου
και μαλιστα τραγουδιστης
το νου σου .. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ
υγ
παω αλκαμενους![]()
![]()
![]()
![]()
ναι το κολωνου 30 οροφος ειναι αυτοσορρυ μαν δεν καταλαβαινω ποια λες,εγω μιλαω για μια που δουλευε με τη τσατσα κλοουν με το ψευτικο μεγαλο χαμογελο και το ασφικτικο μαρκαρισμα που κανουν με την εκαστοτε πορνη![]()
Καγκελαριοςεγω 4/5 ειμαι ντουρος πριν ερθει η κοπελα στο δωματιο![]()
ναι το κολωνου 30 οροφος ειναι αυτοναι το κολωνου 30 οροφος ειναι αυτο
ρε μαν δε ξερω αν λεμε την ιδια οντως,αν μιλαμε για την ιδια την εχω παρει λιγο γεματουλα,καλο μωρο εκει ηταν μια ξανθουλα μουναρα που ειχε ολλανδεζα ελεγε οτι ηταν δε θυμαμε ονομα καλο μουνιτην ιδια λεμε βαρε.την ξερεις?
αλλη λες.αυτη που λεω ειναι αδυνατηρε μαν δε ξερω αν λεμε την ιδια οντως,αν μιλαμε για την ιδια την εχω παρει λιγο γεματουλα,καλο μωρο εκει ηταν μια ξανθουλα μουναρα που ειχε ολλανδεζα ελεγε οτι ηταν δε θυμαμε ονομα καλο μουνι![]()
μουναρα κομοδινο ομωςαλλη λες.αυτη που λεω ειναι αδυνατη
την ειχα παρει την ολλανδεζα,κομοδινο αλλα βυζαρες![]()
αν με δουλευεις θα σε γαμησωμουναρα κομοδινο ομωςπως τη λεγανε ρε
κριτικη δεν της ειχα γραψει για τη ντιανα εχω γραψει στο κολωνου τη μελαχροινη λεω
![]()
αν με δουλευεις θα σε γαμησω![]()