TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
εσενα θα σε βαλω στη χεστρα για κατουρημαναι παρε και τον ταρτουφη να αλληλοδεθητε στον αναποδο σταυρο![]()
εσενα θα σε βαλω στη χεστρα για κατουρημαναι παρε και τον ταρτουφη να αλληλοδεθητε στον αναποδο σταυρο![]()
εσενα θα σε βαλει στη χεστρα για κατουρημα ο κομηςναι παρε και τον ταρτουφη να αλληλοδεθητε στον αναποδο σταυρο![]()
μαν την άποψή μου περί καψίματος την είχα πει πριν κάτι μέρεςποσο καμμενος εισαι?οχι πανος
![]()
Εγω φταιω ρε, που σε τιμησα χθες και ντυθηκα Μπαρος.ναι παρε και τον ταρτουφη να αλληλοδεθητε στον αναποδο σταυρο![]()
ποιον ,δε θυμαμαιμαν την άποψή μου περί καψίματος την είχα πει πριν κάτι μέρεςθυμάσαι νομίζω ποιόν είχα αναδείξει αρχικαΐλα
![]()
Τοσα μουνια θα εχει,το Στεα θα ψαχνω ;Ο Αλκης Στεας ειναι Μοσχατο;
κοσμα θα ερθεις ρε μοναστηρακιμαν την άποψή μου περί καψίματος την είχα πει πριν κάτι μέρεςθυμάσαι νομίζω ποιόν είχα αναδείξει αρχικαΐλα
![]()
εισαι φιλοςΕγω φταιω ρε, που σε τιμησα χθες και ντυθηκα Μπαρος.
μαν την άποψή μου περί καψίματος την είχα πει πριν κάτι μέρεςθυμάσαι νομίζω ποιόν είχα αναδείξει αρχικαΐλα
![]()
Θα ερθει ο Μπαρος με την σουπερ ουααου-γαμαω και δερνω παρεα του... >Τοσα μουνια θα εχει,το Στεα θα ψαχνω ;
Στ αρχιδια μου,παλι μονος υα παω δεν πειραζει,μοναχικος καβαλαρης![]()
ταφτααρποιον ,δε θυμαμαι![]()
Θα ερθει ο Μπαρος με την σουπερ ουααου-γαμαω και δερνω παρεα του... >![]()
Τοσα μουνια θα εχει,το Στεα θα ψαχνω ;
Στ αρχιδια μου,παλι μονος υα παω δεν πειραζει,μοναχικος καβαλαρης![]()
πολυ αστειο
ελα ρε και συ ενας χαζος παντα χρειοαζεται,βεβαια θα εισαι δευτερος αφου πρωτος θα ειναι ο κοταςΘα ερθει ο Μπαρος με την σουπερ ουααου-γαμαω και δερνω παρεα του... >![]()
δεν απαντησες
Περιεργο, εσεις οι χοντροι ειστε χαρουμενοι ανθρωποι.πολυ αστειο![]()
δεν έχω θέμα φίλεελα ρε και συ ενας χαζος παντα χρειοαζεται,βεβαια θα εισαι δευτερος αφου πρωτος θα ειναι ο κοταςδεν απαντησες
![]()
Και γω μονος αν πετυχω κανα μοναχικο μουνακι θα κανω μπασιμοοπως ειπε και χτες καποιος στο θρεντ ων ελληνιδων..
ειναι ολες μονες τους... καυλες δεν εχουν ρε πουστη μου![]()
για αλλη μια φορα κοταςδεν έχω θέμα φίλε![]()
είπα δεν έχω θέμαγια αλλη μια φορα κοτας![]()