TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
εσυ κοσμα δερνεις καθολου την κυρα σουκανένα πρόβλημα μαν αισθητικό το θέμα
στο Χ δέχεται να δεθεί και η κοπέλα και να την βαράει ο άλλος![]()
![]()
εσυ κοσμα δερνεις καθολου την κυρα σουκανένα πρόβλημα μαν αισθητικό το θέμα
στο Χ δέχεται να δεθεί και η κοπέλα και να την βαράει ο άλλος![]()
![]()
Τσοντα ειναι η φουξια.σφε κάποιες από τις προηγούμενες θεούσες είναι κι εδώη αριστερή με το φούξια φόρεμα βγάζει τρελά γούστα
![]()
πως μπορεσες κυριε κομηεσυ κοσμα δερνεις καθολου την κυρα σου![]()
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ 999
οπα ρε μαν τι ειπες τωρα και σατανιστικα συμβολαεδω μιλαμε για μεγαλες ανωμαλιες με προεκταση σε παραθρησκευτικες οργανωσεις οπου προκαλουν δευσεις με σεξουαλικες επαφες αναποδων ρολων
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ 666
![]()
ελα σταματακη παμε θα σε κερασω και κεμπαπ απο τον μπαιρακταρηβελτιωσε το γουστο σου στα μπουρδελα και της επιλογες σου που εχεις γινει συμμαχος των πακιστανων, και μετα ελα μιλα![]()
παμε..να σου προσεχω και το αμαξι..ελα σταματακη παμε θα σε κερασω και κεμπαπ απο τον μπαιρακταρη![]()
επαιξες τπτ σημεραπαμε..να σου προσεχω και το αμαξι..
να μου δωσεις και κανα χαρτζιλικη... στα χερια μου και φορτηγο ειναι ασφαλη![]()
![]()
ενα 4ευρω.. μπας και βγαλω πισω την φολα που εφαγα χτες..επαιξες τπτ σημερα![]()
εγω εφαγα τη πουτσα χθες με τη εσπανιολ και εμεινα με 2 ευρωενα 4ευρω.. μπας και βγαλω πισω την φολα που εφαγα χτες..
γενικα εχω ηρεμησει τελευταια, δεν παιζω μεγαλα ποσα μεχρι να ξαναπαιξει ο γαυρος, και να ξαναρχησει το γιουροπα λιγκ
εσυ?![]()
Τυπε, ο underw εισαι;Ποιο στρακι θα ερθει για ματι στο καρναβαλι;![]()
τωρα ψηνω το σταματακηΠοιο στρακι θα ερθει για ματι στο καρναβαλι;![]()
Ο Κοσμας ειναι ο underwΤυπε, ο underw εισαι;
Προσεχε μην αρπαξειτωρα ψηνω το σταματακη![]()
πού ρε μλκΠοιο στρακι θα ερθει για ματι στο καρναβαλι;![]()
εσυ κατσε οπως εισαι, μην ντυθεις, ουτε χειροτερος γινεσαι, ουτε καλυτερος, αχααχχααχΠοιο στρακι θα ερθει για ματι στο καρναβαλι;![]()
πού ρε μλκ![]()
Προσεχε μην αρπαξει![]()
Με μπαρο και κοσμα, ερχομαι κι εγω.τι εγινε ρε κοσμακο ψηνεσαι
αν ερθεις εσυ εχομαι και εγω οπου και να πας ειμαι μεσα μεχρι πατρα φτανω για παρτη σου
![]()
επιτιδες το κανεις τωρα που εβαλες φωτο με μουνακι να ποζαρει πατουσακια