lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
δε θα της πω ποιος ειμαι :Sμ εχει για σοβαρο παιδι...αμα με διαβασει ,παει θα ξεφτιλιστω
:'(
εμενα το λες αφου ξερεις ποσα τιμημενα αδελφατα εχω γαμηση και μου εχουν παρει πιπατι λες ρε μαν;ξερεις τι ειναι να σε πιπωνει μια τιμημενη ;αλλη γλυκα.... ;)
βιασου γιατι δεν εχεις πολυ χρονο...αρρωστακι για λυπηση εισαι πλεον....μια ελεεινη κολομπινα .....θα σε γαμαω καθε μερα να γουσταρεις
το πρωτο που θα κανει ειναι να διαβασει κριτικες της οποτε τη γαμησεςδε θα της πω ποιος ειμαι :Sμ εχει για σοβαρο παιδι...αμα με διαβασει ,παει θα ξεφτιλιστω
Διμηνο ειναι και λιγοτερο για καποιες στο Μεταξι Καποιες απο Φυλης ,τις εχω παρει πολλες φορες και θελω να καταθεσω την αποψη μου. ;)ε μαν. για ηρεμα.. οχι τριμηνου και πριν
γιατι ;δεν αργω να σε χυσω....μισο λεπτο ακομαβιασου γιατι δεν εχεις πολυ χρονο...
ε και σιγα μην καταλαβειτο πρωτο που θα κανει ειναι να διαβασει κριτικες της οποτε τη γαμησες
ρε μαν αυτες το ξερουν οτι τις πηρες πηρες την αννα 3 φορες μεσα σ'ενα δυμηνο αφου το χες κοψειΔιμηνο ειναι και λιγοτερο για καποιες στο Μεταξι Καποιες απο Φυλης ,τις εχω παρει πολλες φορες και θελω να καταθεσω την αποψη μου. ;)
Δεν ειναι αρκουδα επισκεψεις,εχουν γινει ;)
Πχ την Αννα τη μολδαβεζα 3 φορες τη πηρα και δεν εγραψα κριτικη
ακριβηα!μπαρε!η αννα του 71 χθες εδινε τον κωλο της με 25 ευρω
εχεις τελειωσει ;)γιατι ;δεν αργω να σε χυσω....μισο λεπτο ακομα
α!μπαρε!η αννα του 71 χθες εδινε τον κωλο της με 25 ευρω
δεν μπορώ θέλω ν'αρχίσω το κήρυγμα πάλια!μπαρε!η αννα του 71 χθες εδινε τον κωλο της με 25 ευρω
σαχλαμάρες, μαλακίες, ό,τι να 'ναι βρε παιδιάδεν μπορώ θέλω ν'αρχίσω το κήρυγμα πάλι
ακριβη ειναι ρε μαν μη μας πρηζεις το μπουτσον οτι γαμαμε τσαμπα και αξευτελιζουμε τον ανθρωποδεν μπορώ θέλω ν'αρχίσω το κήρυγμα πάλι
ναιιιιιιιιιιιιιιι σε χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......ρουφα το σπερμα τιμημενη αδελφη του ελεους.......εχεις τελειωσει ;)
σιγα μη και μπορουσες
νωντα γιατι να σε αποφυγω δεν θα ακουσα... to speed τον ξερω ισα ισα ηθελα να σε γνωρισω και στο 104 ρωτα και τον BmwPower
βαρε δεν μπορω σημερα
ρε μαν αυτες το ξερουν οτι τις πηρες πηρες την αννα 3 φορες μεσα σ'ενα δυμηνο αφου το χες κοψει
παλι αρκουδες λες ακριβη
σκασε ηλιθιασιγα μη και μπορουσες
α καλα εσυ μιλας σε βαθος 3ετιας
Την ειχα παρει 2 φορες στο 134 οταν ξεκινησε και μια στο 71