stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ελα τωρα που δε τα γαμουσες ειδικα τα 2 πρωτα η 3 ειναι για τον πεουλο
ελα τωρα που δε τα γαμουσες ειδικα τα 2 πρωτα η 3 ειναι για τον πεουλο
δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο[video][video]http://www.youtube.com/watch?v=_59kPfMPvqk/youtube[/video]]
λουστ εχεις καταντησει χειροτερος μαλακας απο τον δημητρακη και τον πιτσι......ναι ετσι ειναι,αλλα καμια φορα καυλωνεις με καμια των 15 και τα δινεις σαν πιρφορος
Ο Ταρτουφης χαθηκε ,μολις του ειπε οτι τον ειδε ο Νωντας
Φιλε εγω και ο Νωντας οταν μπαινουμε στα μπουρδελα ειμαστε ηδη καγκελαριοιλουστ εχεις καταντησει χειροτερος μαλακας απο τον δημητρακη και τον πιτσι......
μπα βασικα μολις του ειπα για το βραδυ εξαφανηστηκεΟ Ταρτουφης χαθηκε ,μολις του ειπε οτι τον ειδε ο Νωντας
γι'αυτο γαματε μουνια σαν τη μερκελΦιλε εγω και ο Νωντας οταν μπαινουμε στα μπουρδελα ειμαστε ηδη καγκελαριοι
ναι δεν αντιλεγωΦιλε εγω και ο Νωντας οταν μπαινουμε στα μπουρδελα ειμαστε ηδη καραγκιοζηδες
εχεις τελειωσει αδερφαρα...δε σε σωζει τιποτα...ναι δεν αντιλεγω
Οχιπιστο η ιωαννα σου πε τιποτα για μενα?
αρρωστακι για λυπηση εισαι πλεον....μια ελεεινη κολομπινα .....θα σε γαμαω καθε μερα να γουσταρειςεχεις τελειωσει αδερφαρα...δε σε σωζει τιποτα...
αρρωστακι για λυπηση εισαι πλεον....μια ελεεινη κολομπινα .....θα σε γαμαω καθε μερα να γουσταρεις
ωχ!πρεπει να βρω κανα ωραιο αβαταρ να βαλω...μη με δει ετσιΠαντως μιλησαμε αρκετα,ηθελε να μπει στο σαιτ και της ειπα πως θα μπει
ενταξει.. αλλο οταν εχει να κανει με μουνακι , τοτε ενταξει ... δειχνουμε το ποσο σε παμε σαν μελος και θελουμε το καλυτερο για σεναωχ!πρεπει να βρω κανα ωραιο αβαταρ να βαλω...μη με δει ετσι
κι εσεις αμα ειναι μπροστα να προσεχετε πως μου μιλατε μη με περασει για κανεναν καραγκιοζη
ωχ!πρεπει να βρω κανα ωραιο αβαταρ να βαλω...μη με δει ετσι
κι εσεις αμα ειναι μπροστα να προσεχετε πως μου μιλατε μη με περασει για κανεναν καραγκιοζη
παρε πισω το αστερακι που του χαρισες μαναρρωστακι για λυπηση εισαι πλεον....μια ελεεινη κολομπινα .....θα σε γαμαω καθε μερα να γουσταρεις
τι λες ρε μαν;ξερεις τι ειναι να σε πιπωνει μια τιμημενη ;αλλη γλυκα.... ;)παρε πισω το αστερακι που του χαρισες μαν
ε μαν. για ηρεμα.. οχι τριμηνου και πρινΤελικα το σκεφτηκα και σημερα,θα γραψω σταδιακα κριτικες για λιγο παλαιοτερες επισκεψης.