pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Περαστικα βιλμαείμαι κρυωμένη ρεεε
Λεφτα δεν υπαρχουνΟι αληθειεs λεγονται πολυ αργα την νυχτα
Περαστικα βιλμαείμαι κρυωμένη ρεεε
Λεφτα δεν υπαρχουνΟι αληθειεs λεγονται πολυ αργα την νυχτα
Αλκοολικη αδερφέ είναι και το μουνί.Το ξερουμε προκαταβολικα.........κι ομωs επιμενουμε
Θα περασει ρεεε....Οι αρωστειεs και οι ερωτεs περνανε
Περαστικα βιλμα Λεφτα δεν υπαρχουν
ετσι μουνακια.. και εσυ και ο νωντας τσιμπισατε μια φολα ολοκληρη δικη σας..Περαστικα βιλμα Λεφτα δεν υπαρχουν
Να ερθω να σε τρίψω;είμαι κρυωμένη ρεεε
ευτυχως ειμαι και γω και τους παω γαμιωντας λαρισα-παλαιοφαρσαλα μαν και πισω παλι......μάλλον οι μοντ θα είναι τίποτα ελληναράδες πατριώτες χαζοεθνίκια ;)
Αλκοολικη αδερφέ είναι και το μουνί.
Το βασικό ομως κατα την γνώμη μου ειναι να εχεις αυτογνωσία (μην τα χώνεις και καλά γιατι θα σε αγαπήσουνε θα τις βγάλεις απο εκει που είναι και λοιπές παπαριές) τα χώνω αγοράζω τον χρόνο τους περνάω καλά οσο μπορεί αυτό να είναι εφικτό και τέλος.Τίμιες συναλλαγες.
ναι κάνε μας σκατά
Θα εχειs τρελαθει να πληρωνειs διοδια μανευτυχως ειμαι και γω και τους παω γαμιωντας λαρισα-παλαιοφαρσαλα μαν και πισω παλι......
Θα εχειs τρελαθει να πληρωνειs διοδια μαν
Να ερθω να σε τρίψω;
Εχω μια αλάνθαστη συνταγή απο την γιαγιά μου
Εχειs δικιο.......Καποιεs αρωστειεs δεν περνανε
τους παω με το τρενακι μαν οικολογικαΘα εχειs τρελαθει να πληρωνειs διοδια μαν
χαχα ξές αυτό το κ'ολπο με τις βεντούζες
χαχα σταμάτα ρεεεε
Ειναι σημεια των καιρων Βιλμακι......Ξεχναμε μονιμεs δουλειεs, μονιμουs μισθουs, δωρα, συνταξειs.....ερωτεs....Ολα αυτα ενα κραμα
καθαρό οινόπνευμα το αναμιγνύεις με ρίγανη και μια τριμμένη ασπιρίνη το αφήνεις να ανάψει σ'ενα πανί για κανα λεπτό και το τρίβεις στις αρθρώσεις σου.χαχα ξές αυτό το κ'ολπο με τις βεντούζες
τους παω με το τρενακι μαν οικολογικα
το δικο μου ειναι καλυτεροδιοοο βρες μου ένα ιμότ να κλαίειιιιιιιιι
καθαρό οινόπνευμα το αναμιγνύεις με ρίγανη το αφήνεις να ανάψει σ'ενα πανί για κανα λεπτό και το τρίβεις στις αρθρώσεις σου
το δικο μου ειναι καλυτερο
http://[URL unfurl="true"]www.animated-gifs.eu/avatars-100x100-smilies-little-crest/0016.gif[/img[/URL]]
[/quote]
χαχα ... πφφφφ
θα προτιμήσω του μπουυυ
:'( :'( :'( :'(
πωωω :o :o :o ... πλάκα πλάκα ένα μασσσαζζζζζ θα το θελα ...
τα μασατζιδικα είναια νοιχτά όλη μέρα ? όχι για να πάω απλα΄το θυμήθηκα
χαχα ... πφφφφ
θα προτιμήσω του μπουυυ
:'( :'( :'( :'(
Εγω απλα κανω εντριβη ,με οινοπνευμα σε ενα ποτηρακι που εχω λιωσει ασπιρινη.Ειναι πολυ αποτελεσματικο κατα του κρυωματοςκαθαρό οινόπνευμα το αναμιγνύεις με ρίγανη και μια τριμμένη ασπιρίνη το αφήνεις να ανάψει σ'ενα πανί για κανα λεπτό και το τρίβεις στις αρθρώσεις σου.