διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Α όλα και όλα δεν θελω τετοια ακόμα δεν αρχίσαμεΉρθα που είδα να κανονίζεις καφέδες , πάλι θα βγεις ???
Α όλα και όλα δεν θελω τετοια ακόμα δεν αρχίσαμεΉρθα που είδα να κανονίζεις καφέδες , πάλι θα βγεις ???
Α όλα και όλα δεν θελω τετοια ακόμα δεν αρχίσαμε
Ήρθα που είδα να κανονίζεις καφέδες , πάλι θα βγεις ???
Μπα εμένα η φίλη της κ τα εξτέ της με μαγνήτισαν
εδώ συζητάμε για το μέλλον μας
Χρειαζεται σχεδιασμοs....Οι αλλοι με σερνανε σε κατι καταγωγιαTo Classic καφε το ξέρεις;
Για τέτοιο μαγαζί μιλάμε για να μπορούμε να κάνουμε ανετα τις ασκήσεις επι χάρτου
Μονος και ερημος πηγα,με βαρκα την ελπιδα
Το μεγα πρόβλημα είναι οτι ποτε δεν βγαίνεις αλώβητος απο τα καταγώγιαΧρειαζεται σχεδιασμοs....Οι αλλοι με σερνανε σε κατι καταγωγια
Οχι οτι δεν μ αρεσε αλλα λεμε
άνοιξε καλά το στόμα να πάει στο ούλοΚατσε να βαλω ενα κοσνικ,εχει ερεθιστει το ουλο γι αυτο θα πιω(και καλα)
Μαν,μηπως εισαι ο κοτομπιφτεκος;άνοιξε καλά το στόμα να πάει στο ούλο
Το μεγα πρόβλημα είναι οτι ποτε δεν βγαίνεις αλώβητος απο τα καταγώγια
Oλα είναι ατμός
Αβραμης ηταν και αυτος;και ο alexandros5678 πήρε πούλο
και ο alexandros5678 πήρε πούλο
Αγοράζουμε λίγη ψευδαίσθηση εν γνώση μαςAλλοι εχουν τον τζογο...εμειs τ ακουμπαμε στιs....εργαζομενεs
Κοινωνικο εργο κανουμε.....Δεν περιμενω να μου πουν ευχαριστω παντωs
μάλλον οι μοντ θα είναι τίποτα ελληναράδες πατριώτες χαζοεθνίκια ;)Αβραμης ηταν και αυτος;
τελευταια εχουν σφυξει το ζωναρι στον Αβραμη,δεν το αφηνουν να κανει τα δικα του
ρε μαν αυτό θα μπορούσε να είναι μότο του σάιτΑγοράζουμε λίγη ψευδαίσθηση εν γνώση μας
Στ'αρχίδια μας.
Το ξερουμε προκαταβολικα.........κι ομωs επιμενουμεΑγοράζουμε λίγη ψευδαίσθηση εν γνώση μας
Στ'αρχίδια μας.
λίγο πεσμένος είσαι τελευταία φίλεΤο ξερουμε προκαταβολικα.........κι ομωs επιμενουμε
Οι αληθειεs λεγονται πολυ αργα την νυχταρε μαν αυτό θα μπορούσε να είναι μότο του σάιτ
λίγο πεσμένος είσαι τελευταία φίλε
είμαι κρυωμένη ρεεε