kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μουνάραπετας και χαρταετο παιδακι?
μουνάραπετας και χαρταετο παιδακι?
κακιασμένη
θα πεταξω τον αχαχουχα την καθαρα δευτερα για αετο......χαρταετο θα πεταξετε?
μαν έχω παρατηρήσει ότι τον έχεις στοχοποιήσει τον μητσάρα ;)θα πεταξω τον αχαχουχα την καθαρα δευτερα για αετο......
μαν έχω παρατηρήσει ότι τον έχεις στοχοποιήσει τον κοσμά ;)ρε τι κανει η μαλακια παει αποτελέιωσε ο κοσμακος δε παει αλλο εσπασε ολα τα τρελορεκορ
προβλεπω νεο θρεντ μηπως ο αχαχουχας θα επρεπε να λεγεται σπαζοκλαπανιαςμαν έχω παρατηρήσει ότι τον έχεις στοχοποιήσει τον μητσάρα ;)
φίλε τυχαίο είναι νομίζωμαν έχω παρατηρήσει ότι τον έχεις στοχοποιήσει τον κοσμά ;)
φίλε τυχαίο είναι νομίζωπροβλεπω νεο θρεντ μηπως ο αχαχουχας θα επρεπε να λεγεται σπαζοκλαπανιας
εχει και η γλιτσα τις αδυναμιες της μετα το δημητρακη τωρα ο μητσακης
παντως μονο με μητσους τα βαζει τυχαιο δε νομιζω
ξερω δεν ειναι πολιτικα ορθο να τα βαζω με αμεα αλλα δεν μπορω....ειναι μια εσωτερικη μου παρορμηση οπως και με τον μητσο την μεμουλαμαν έχω παρατηρήσει ότι τον έχεις στοχοποιήσει τον μητσάρα ;)
τι εχεις μικρε πιστολια?
θα πεταξω τον αχαχουχα την καθαρα δευτερα για αετο......
τι εχεις μικρε πιστολια?
Ειπα για πρωτη φορα στη ζωη μου να παιξω ενα παιχνιδι του ιντερνετ και δεν μου ερχεται το ι μειλ επιβεβαιωσειςτι επαθες
Ειπα για πρωτη φορα στη ζωη μου να παιξω ενα παιχνιδι του ιντερνετ και δεν μου ερχεται το ι μειλ επιβεβαιωσεις
Μπα εκανα λογαριασμους και με αλλα ι μειλ και παλι το ιδιο,δεν μου ερχεται σε κανενα ι μειλΤυχαίο είναι νομίζω.
Έντιτ: [move]ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΟΣ[/move]
ποιό παιχνίδι μαν;Ειπα για πρωτη φορα στη ζωη μου να παιξω ενα παιχνιδι του ιντερνετ και δεν μου ερχεται το ι μειλ επιβεβαιωσεις
Μπα εκανα λογαριασμους και με αλλα ι μειλ και παλι το ιδιο,δεν μου ερχεται σε κανενα ι μειλ
Μπα εκανα λογαριασμους και με αλλα ι μειλ και παλι το ιδιο,δεν μου ερχεται σε κανενα ι μειλ