TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
αρων τα βυζια σου και περιπατι αντε
αρων τα βυζια σου και περιπατι αντε
καληνυχτα τζοΤοποθεσιες / my bed / καληνυχτα ρεμαλια / γλιτσα χακερ της δεκαρας / bye
καλημερα Νεοςκαλημερες
κουκλακι ξεδιπλωσε το συγγραφικο σου ταλεντο
συνεχεια η ερωτικη ιστορια ...
Αλλά, όπως είδαμε εκείνη τη νύχτα και οι δύο ήξεραν ότι η νύχτα δεν θα τελειώσει με τον τρόπο που θα έπρεπε πραγματικά. Χορέψαμε , ο χορός και μας έκανε πιο θερμότερους. Είχαμε άσχημες συνομιλίες και η όρεξή μου είχε αυξηθεί υπέρμετρα.
Την ώρα που πήγε να πάρει τα νέα ποτά ο Θωμάς , έτρεξα γρήγορα στην τουαλέτα για να μην τα κάνω πάνω στα εσώρουχα μου. Με την ευκαιρία έβαλα μόνο ένα δάχτυλο στο υγρό μουνί μου και είδα ότι στάζει .
Γυρίζω γρήγορα πίσω με τον Θωμά , ήδη με περίμενε. Πήγαμε για χορό ένιωθα το σώμα του .
Το χέρι του πήγε κάτω απο την φούστα μου. Κατάλαβε ότι δεν φορούσα εσώρουχο , ένιωσε το υγρό μουνακι μου . Με είπε ψιθυριστά "Θα με ευτυχής να το δω …"
Ο δικός μου φίλος απλά μας κοιτούσε σαν μαλακας , δεν έπαυε να κοιτά και τις άλλες εκεί . Θα του δινα το δωράκι μου φυσικά αλλά γούσταρα πολύ και τον φιλαράκι του τον Θωμά.
Ήρθε από πίσω μου , Ο Θωμάς , και εγώ του πιάνω το καβλί του και του χαϊδεύω , ενώ ήμασταν ακόμα στην πίστα. θέλαμε να φύγουμε σύντομα από το κλαπ . Να πάμε σε ένα ξενοδοχείο οι τρεις μας . Αλλά πριν πάμε έγινε μια ανατροπή.
Οι καλεσμένοι μόλις μας είδαν ότι καυλώσαμε μας έκαναν νόημα να πάμε στο Dark Room , γούσταρα άγρια βίτσια .
εκει που λεει συστημα αρχειων πατα ρε χαμενε και δεξι κλικ ιδιοτητες
να βάλουμε τον βάρο να ανοίξει θρεντ ;) αν του το αφήσουν τότε όντως κάτι θα συμβαίνει ;)δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα χτες ετσι ωμα και απροεοιδοποιητα σβηστηκε μαλλον για πρωτη φορα στα χρονικα του σαιτ θρεντ του τιμημενου γιασου.......
το θεμα μ εχει βαλει απο χτες σε σοβαρο προβληματισμο και υποψιες
μαλλον ο γιασου εχει αρχισει να ενοχλει και καποιοι θελουν ισως να τον ξεφορτωθουν
αν τον δειτε με καμια βουλα κιτρινη πεταμενο σε κανενα χαντακι του σαιτ αυριο μεθαυριο μην απορησετε
φιλε σβησαν θρεντ που ανοιξα πριν εξι μηνες......να βάλουμε τον βάρο να ανοίξει θρεντ ;) αν του το αφήσουν τότε όντως κάτι θα συμβαίνει ;)
έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες ;) ας πρόσεχαν ;)φιλε σβησαν θρεντ που ανοιξα πριν εξι μηνες......
θα προτάξουμε τον μπούτζον μας αλλά θα το καθαρίσουμε το σάιτ ίσως του αλλάξουμε και διαχείριση προτείνω να πορευτούμε με μπροστάρη τον κιθάρακοιτα μαν φωτο που εβαζε ο αλλος στην κατηγορια μιλφ που γουσταρουμε......εχει γεμισει πουστραδελες το σαιτ μας.....καιρος να το καθαρισουμε μαζι
εσπειραν δημητρακη 29 και θα θερισουν μαυρο θανατοέσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες ;) ας πρόσεχαν ;)
καριολακια