TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
καληνυχτα τζοΤοποθεσιες / my bed / καληνυχτα ρεμαλια / γλιτσα χακερ της δεκαρας / bye![]()
καλημερα Νεοςκαλημερες
κουκλακι ξεδιπλωσε το συγγραφικο σου ταλεντο![]()
συνεχεια η ερωτικη ιστορια ...
Αλλά, όπως είδαμε εκείνη τη νύχτα και οι δύο ήξεραν ότι η νύχτα δεν θα τελειώσει με τον τρόπο που θα έπρεπε πραγματικά. Χορέψαμε , ο χορός και μας έκανε πιο θερμότερους. Είχαμε άσχημες συνομιλίες και η όρεξή μου είχε αυξηθεί υπέρμετρα.
Την ώρα που πήγε να πάρει τα νέα ποτά ο Θωμάς , έτρεξα γρήγορα στην τουαλέτα για να μην τα κάνω πάνω στα εσώρουχα μου. Με την ευκαιρία έβαλα μόνο ένα δάχτυλο στο υγρό μουνί μου και είδα ότι στάζει .
Γυρίζω γρήγορα πίσω με τον Θωμά , ήδη με περίμενε. Πήγαμε για χορό ένιωθα το σώμα του .
Το χέρι του πήγε κάτω απο την φούστα μου. Κατάλαβε ότι δεν φορούσα εσώρουχο , ένιωσε το υγρό μουνακι μου . Με είπε ψιθυριστά "Θα με ευτυχής να το δω …"
Ο δικός μου φίλος απλά μας κοιτούσε σαν μαλακας , δεν έπαυε να κοιτά και τις άλλες εκεί . Θα του δινα το δωράκι μου φυσικά αλλά γούσταρα πολύ και τον φιλαράκι του τον Θωμά.
Ήρθε από πίσω μου , Ο Θωμάς , και εγώ του πιάνω το καβλί του και του χαϊδεύω , ενώ ήμασταν ακόμα στην πίστα. θέλαμε να φύγουμε σύντομα από το κλαπ . Να πάμε σε ένα ξενοδοχείο οι τρεις μας . Αλλά πριν πάμε έγινε μια ανατροπή.
Οι καλεσμένοι μόλις μας είδαν ότι καυλώσαμε μας έκαναν νόημα να πάμε στο Dark Room , γούσταρα άγρια βίτσια .![]()
![]()
![]()
εκει που λεει συστημα αρχειων πατα ρε χαμενε και δεξι κλικ ιδιοτητες
να βάλουμε τον βάρο να ανοίξει θρεντ ;) αν του το αφήσουν τότε όντως κάτι θα συμβαίνει ;)δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα χτες ετσι ωμα και απροεοιδοποιητα σβηστηκε μαλλον για πρωτη φορα στα χρονικα του σαιτ θρεντ του τιμημενου γιασου.......
το θεμα μ εχει βαλει απο χτες σε σοβαρο προβληματισμο και υποψιες
μαλλον ο γιασου εχει αρχισει να ενοχλει και καποιοι θελουν ισως να τον ξεφορτωθουν
αν τον δειτε με καμια βουλα κιτρινη πεταμενο σε κανενα χαντακι του σαιτ αυριο μεθαυριο μην απορησετε![]()
![]()
φιλε σβησαν θρεντ που ανοιξα πριν εξι μηνες......να βάλουμε τον βάρο να ανοίξει θρεντ ;) αν του το αφήσουν τότε όντως κάτι θα συμβαίνει ;)
έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες ;) ας πρόσεχαν ;)φιλε σβησαν θρεντ που ανοιξα πριν εξι μηνες......![]()
θα προτάξουμε τον μπούτζον μας αλλά θα το καθαρίσουμε το σάιτκοιτα μαν φωτο που εβαζε ο αλλος στην κατηγορια μιλφ που γουσταρουμε......εχει γεμισει πουστραδελες το σαιτ μας.....καιρος να το καθαρισουμε μαζι![]()
εσπειραν δημητρακη 29 και θα θερισουν μαυρο θανατοέσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες ;) ας πρόσεχαν ;)
καριολακια![]()
![]()
![]()