Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τοποθεσιες / my bed / καληνυχτα ρεμαλια / γλιτσα χακερ της δεκαρας / bye  :birdman:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
συνεχεια η ερωτικη ιστορια ...

Αλλά, όπως είδαμε εκείνη τη νύχτα και οι δύο ήξεραν ότι η νύχτα δεν θα τελειώσει με τον τρόπο που θα  έπρεπε πραγματικά. Χορέψαμε , ο χορός  και μας έκανε  πιο  θερμότερους.  Είχαμε  άσχημες συνομιλίες  και η όρεξή μου είχε αυξηθεί υπέρμετρα.
Την ώρα που πήγε  να  πάρει  τα νέα ποτά ο Θωμάς , έτρεξα  γρήγορα στην τουαλέτα   για να μην τα κάνω πάνω  στα εσώρουχα μου. Με την ευκαιρία έβαλα   μόνο ένα δάχτυλο στο υγρό μουνί μου  και είδα ότι στάζει .
Γυρίζω γρήγορα πίσω με τον Θωμά  ,  ήδη  με περίμενε. Πήγαμε για  χορό  ένιωθα   το σώμα του  .  
Το  χέρι του πήγε κάτω  απο την φούστα μου. Κατάλαβε ότι δεν φορούσα εσώρουχο , ένιωσε το υγρό μουνακι μου . Με  είπε ψιθυριστά   "Θα με ευτυχής  να το  δω …"
Ο δικός  μου  φίλος  απλά  μας κοιτούσε  σαν μαλακας  , δεν έπαυε  να κοιτά  και τις  άλλες   εκεί  .  Θα  του δινα  το δωράκι μου  φυσικά  αλλά  γούσταρα  πολύ  και τον φιλαράκι του τον Θωμά.
Ήρθε από  πίσω μου , Ο Θωμάς  , και εγώ του πιάνω το  καβλί  του  και  του χαϊδεύω   , ενώ ήμασταν ακόμα στην πίστα.   θέλαμε  να φύγουμε   σύντομα από το κλαπ . Να πάμε σε ένα ξενοδοχείο οι τρεις μας . Αλλά πριν  πάμε έγινε μια ανατροπή.
Οι  καλεσμένοι   μόλις   μας είδαν  ότι   καυλώσαμε   μας  έκαναν  νόημα να πάμε  στο Dark Room  , γούσταρα  άγρια βίτσια .   :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
καλημερες :cheesy:

κουκλακι ξεδιπλωσε το συγγραφικο σου ταλεντο :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
συνεχεια η ερωτικη ιστορια ...

Αλλά, όπως είδαμε εκείνη τη νύχτα και οι δύο ήξεραν ότι η νύχτα δεν θα τελειώσει με τον τρόπο που θα  έπρεπε πραγματικά. Χορέψαμε , ο χορός  και μας έκανε  πιο  θερμότερους.  Είχαμε  άσχημες συνομιλίες  και η όρεξή μου είχε αυξηθεί υπέρμετρα.
Την ώρα που πήγε  να  πάρει  τα νέα ποτά ο Θωμάς , έτρεξα  γρήγορα στην τουαλέτα   για να μην τα κάνω πάνω  στα εσώρουχα μου. Με την ευκαιρία έβαλα   μόνο ένα δάχτυλο στο υγρό μουνί μου  και είδα ότι στάζει .
Γυρίζω γρήγορα πίσω με τον Θωμά  ,  ήδη  με περίμενε. Πήγαμε για  χορό  ένιωθα   το σώμα του  .  
Το  χέρι του πήγε κάτω  απο την φούστα μου. Κατάλαβε ότι δεν φορούσα εσώρουχο , ένιωσε το υγρό μουνακι μου . Με  είπε ψιθυριστά   "Θα με ευτυχής  να το  δω …"
Ο δικός  μου  φίλος  απλά  μας κοιτούσε  σαν μαλακας  , δεν έπαυε  να κοιτά  και τις  άλλες   εκεί  .  Θα  του δινα  το δωράκι μου  φυσικά  αλλά  γούσταρα  πολύ  και τον φιλαράκι του τον Θωμά.
Ήρθε από  πίσω μου , Ο Θωμάς  , και εγώ του πιάνω το  καβλί  του  και  του χαϊδεύω   , ενώ ήμασταν ακόμα στην πίστα.   θέλαμε  να φύγουμε   σύντομα από το κλαπ . Να πάμε σε ένα ξενοδοχείο οι τρεις μας . Αλλά πριν  πάμε έγινε μια ανατροπή.
Οι  καλεσμένοι   μόλις   μας είδαν  ότι   καυλώσαμε   μας  έκαναν  νόημα να πάμε  στο Dark Room  , γούσταρα  άγρια βίτσια .   :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3:

Η παρτουζα  , μας διηγείτο  ο φίλος  της  Τζωρτζιας

Δέχτηκα  την πρόταση  αν και είχα πιει. Όσο καθόμουν και έβλεπα την  Τζωρτζια  , ο πούτσος μου άρχισε να σηκώνεται και όταν ήρθε η Τζωρτζια  είδε το φούσκωμα στο σορτς μου. Γονάτισε μπροστά μου την έβγαλε έξω και άρχισε το τσιμπούκι. Άρχισε τα:
-    «Αχχχχχχ… καύλα μου, τι μου κάνεις! Με λιώνεις! Με τρελαίνεις!»
Και εκείνη λες και ήθελε να με κάνει τούρμπο τον έβαζε και τον έβγαζε όλο και πιο βαθιά στο στόμα της. Η καύλα ήταν μεγάλη αλλά δεν ήθελα να χύσω έτσι αλλά να την γαμήσω από το μουνί της. Της ζητάω να πάμε μέσα να την γαμήσω και μου λέει:
-    «Πρώτα εδώ και μετά μέσα». Στο  “Dark Room “
Κοντά  στο μπαράκι είχε  ένα καναπέ .
Έτσι την γυρνάω πάνω στον καναπέ σηκώνω τα πόδια της και μπαίνω στο μουνί της κάνοντάς την να φωνάζει.
-    «Γάμησε με γαμιά μου! Γέμισε την μούνα μου με την πούτσα σου! Γάμησέ με. Κάνε με να λιώσω από το γαμήσι!»
Όπως τις έχω σηκώσει τα πόδια και έχω πέσει πάνω της γλείφω τις ρώγες της και αρχίζει να τρέμει και να φωνάζει:
-    «Χύνω καύλα μου, χύνωωωωωωωωω!!! Χύνει η μουνάρα μου καύλα μου! χύνωωωωωωωωωωωωωω!!!»
Ο  Θωμάς  ο φίλος  μου  μας  κοιτούσε σαν λιγούρης  . Την λέω να στηθεί στα 4  να  την γαμησει  τον  κωλο της  την ξεσκισμένη  και εγώ  να  συνεχίσω  την γαμαω το  υγρό μουνι της.
Νιώθω τα χύσια της πάνω στον πούτσο μου.
-    «Γαμιά μου!»,  λέει στον Θωμά . «Ξέσκισε μεεεεεεεεεεεεε!!! Άνοιξέ μου τον κώλο μου! Γέμησέ με, με την πούτσα σου. Χύσε στον κώλο μου. Γέμισέ με, με τα χύσια σου!»
-    «Με πονάει αλλά μ’  αρέσει! Βάλτον πιο βαθιά στην κωλοτρυπιδα μου  ! Ναιιιιιιι  Πιο βαθιά μέσα μου!»
-    «Χύνωωωωωωωωωωωω! Καυλιάρες  μου, χύνωωωωωωωωωωωω!!!»
Αφού παίρνουμε και οι δυο μια ανάσα, μας  οδηγεί  η  Τζωρτζια  στην σκοτεινή  κρεβατοκάμαρα  του  ‘’ Dark Room ‘’όπου μας περιμένει ο  Τάκης (ένας  από  τους  καλεσμένους)    .

τα υπολοιπα θα σας τα αφησω ως εκπληξη οταν  θα την  ολοκληρωσω την ιστορια  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα χτες ετσι ωμα και απροεοιδοποιητα σβηστηκε μαλλον για πρωτη φορα στα χρονικα του σαιτ θρεντ του τιμημενου γιασου.......

το θεμα μ εχει βαλει απο χτες σε σοβαρο προβληματισμο και υποψιες

μαλλον ο γιασου εχει αρχισει να ενοχλει και καποιοι θελουν ισως να τον ξεφορτωθουν

αν τον δειτε με καμια βουλα κιτρινη πεταμενο σε κανενα χαντακι του σαιτ αυριο μεθαυριο μην απορησετε :( :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα χτες ετσι ωμα και απροεοιδοποιητα σβηστηκε μαλλον για πρωτη φορα στα χρονικα του σαιτ θρεντ του τιμημενου γιασου.......

το θεμα μ εχει βαλει απο χτες σε σοβαρο προβληματισμο και υποψιες

μαλλον ο γιασου εχει αρχισει να ενοχλει και καποιοι θελουν ισως να τον ξεφορτωθουν

αν τον δειτε με καμια βουλα κιτρινη πεταμενο σε κανενα χαντακι του σαιτ αυριο μεθαυριο μην απορησετε :( :grin:
να βάλουμε τον βάρο να ανοίξει θρεντ ;) αν του το αφήσουν τότε όντως κάτι θα συμβαίνει ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοιτα μαν φωτο που εβαζε ο αλλος στην κατηγορια μιλφ που γουσταρουμε......εχει γεμισει πουστραδελες το σαιτ μας.....καιρος να το καθαρισουμε μαζι :2on1:

Συνημμένα

• 15.jpg
    15.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 6

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φιλε σβησαν θρεντ που ανοιξα πριν εξι μηνες...... :jerking:
έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες ;) ας πρόσεχαν ;)

κοιτα μαν φωτο που εβαζε ο αλλος στην κατηγορια μιλφ που γουσταρουμε......εχει γεμισει πουστραδελες το σαιτ μας.....καιρος να το καθαρισουμε μαζι :2on1:
θα προτάξουμε τον μπούτζον μας αλλά θα το καθαρίσουμε το σάιτ :rockon: ίσως του αλλάξουμε και διαχείριση :birdman: προτείνω να πορευτούμε με μπροστάρη τον κιθάρα :thumbsup:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
εχω ετοιμη στολη BAROSMAN για τις αποκριες  :sunglasses:

Stories